- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hotkar
senior tag
válasz
bluemirage #54063 üzenetére
és cigam és NF-
köszönöm a javaslatokat, úgy néz ki, hogy a Handbrake-kel összebarátkozunk, egész jó beállításokat tudtam készíteni a meglévő gyári Presetek alapján.20 évvel ezelőtt foglalkoztam video digitalizálással (nem megélhetési szinten), de akkor a normális kodekek nem voltak ingyenesen (vagy pici pénzen) elérhetők, anélkül meg sokat kellett próbálkozni a beállításokkal, hogy valamennyire élvezhető eredmény jelenjen meg a kuncsaft DVD lejátszóján. Most már sokkal kifinomultabb algoritmusok vannak.
-
hotkar
senior tag
Sziasztok!
Videokonvertálót keresek mpeg-1-ből mp4-be, aminek meg lehet adni több fájlt is egyszerre (batch). Nem akarok változtatni semmilyen paraméteren, csak konvertáljon át minden fájlt mp4-re ugyanolyan névvel (persze más kiterjesztéssel). Parancssoros is megfelelne.
-
hotkar
senior tag
Egyébként célszerű a DateTimeOriginal, CreateDate and ModifyDate adatokat egységesen azonosra beállítani.
A DateTimeOriginal úgy tudom, EXIF paraméter.
-
hotkar
senior tag
válasz
kovacs65 #53889 üzenetére
És a két kép között hány apró eltérést kell keresni? Én speciel egyet sem látok...
Ezt egyébként lehet automatizálva is csinálni? Úgy értem, több fájlt kijelölve, paraméterként megadni a fájlnevet?
Az én TC-m még 9.50-es, abban nem találtam ilyet. Illetve majdnem, mert az Atributumok módosításánál lehet a készítési időt változtatni, de fixen beírt értékre. Az itt nem jó, mert megőszül a delikvens, mire a 850 fájl végére ér.
-
hotkar
senior tag
válasz
Donki Hóte #53765 üzenetére
Szia, működik az, de nem jó a munkamódszered. Elvágod 3 részre a filmet (eleje, közepe, vége), de nem kell törölni semmit. A jobb oldalon megjelennek ezek a snittek. Ott kijelölöd azt a részt, ami kell neked (a kis kocka jobb alsó sarkában), és a kijelöltet exportálod.
-
hotkar
senior tag
válasz
BitRider #52295 üzenetére
Hát, így nézve most már én sem tudom, honnan szedtem a javaslatot.
Megnéztem a letöltési előzményeimet, és 2022. februárjában töltöttem le innen:
Az ESET Endpoint Security kéretlen alkalmazásnak minősítette most a telepítőt (bár ez sokmindent jelenthet), így inkább leszállok róla.
-
hotkar
senior tag
Sziasztok!
Olyan fotószerkesztő alkalmazást keresek, amelyik tud utólagos perspektíva-korrekciót (a hanyatt dőlő épületek ellen). Természetesen elég lenne a jpg-ben is ezt elvégezni, nem vagyok nagyigényű.
-
hotkar
senior tag
Szia, ezzel én is küszködtem, de van megoldás.
A "Személyre szabás" beállításoknál [így] tettem, és az alul, a Windows színeknél kijelölt színre fogja a felső sávot átszínezni. Ez azonban a többi területre is érvényes lesz (pl. START menü), de próbáld ki.
Mondjuk, én sötét módot állítottam be, de vélhetően a hagyományos, világos témánál is így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest