- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Hello!
A Taskhost.exe elég gyakran gondol egyet és pörgeti a CPU-t és abba sem hagyja. A gép üresjáratában is csinálja, eé akkor is ha én indítok programot (böngésző stb.) akkor is előjön. Tehát az én tevékenységemtől függetlenül. Leállítom a feladatkezelőben, de aztán idővel megint pörgeti. Vírusírtót már ráeresztettem a gépre, nem talált semmit.
Szóval olyan programot keresek Windows 7-re, aminél be tudnám állítani, hogy az adott program mekkora CPU-használatot érhessen el maximum. Mert akkor beállítom 5%-ra, aztán az úgy jó lesz.
(A feladatkezelőben mielőtt leállítottam manuálisan a taskhost.exe-t, akkor a mellette a Szolgáltatások fülön kb. 48 db. folyamat volt Fut állapotban. Miután leállítottam a taskhost.exe-t, akkor is maradt a 48 Futó folyamat. Bíztam benne, hogy ott közelebb jutok, hogy melyik process van beakadva, de sajnos nem így lett. Vagyis arra számítottam, hogy a 48-ból lesz mondjuk 47 a taskhost.exe leállítása után, és akkor megvan a bűnös.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óvodások homokozója
- Apple MacBook
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Proxmox VE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest