Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Akár fizetős szövegfelolvasó szoftvert keresek. Esetleg tudtok nekem ebben segíteni? Fontos, hogy tudjon magyarul a szoftver.
Köszönöm. -
Sziasztok,
Melyik az a szoftver amivel a már Windows-ra telepített drivereket lehet exportálni? Tudom ,hogy van ilyen csak nem jut eszembe a neve.
Köszönöm
-
Sziasztok,
Hangtorzítót Discord-hoz tudtok ajánlani? Szórakozásra kellene csak a haverokkal
-
Sziasztok,
Keresek OST to PST konvertert, ami tényleg ingyenes. Kerestem, de eddig nem találtam.
-
-
Sziasztok,
NVMe meghajtót mivel lehet legjobban tesztelni(hibakeresés)? Valószínüleg az okozza a folyamatos kékhalált Win10 alatt. (többi hardver már tesztelve)
-
Pl Sound Blaster X-fi kártyámnál Display Driver Uninstallert kellett használni driver törlés miatt csökkentett módban,mivel a Windows Updater automatikusan telepítette a saját driverét amivel persze nem működött jól. Ezért gondoltam hogy van ilyen szoftver ami esetleg a többi drivert tudja törölni hasonló eljárással.
-
Sziasztok,
Driver uninstaller szoftvert keresek, hasonlót mint pl.: Display Driver Uninstaller. Olyan elven működik hogy csökkentett módban töröl a szoftver vagy vga vagy hangkártya drivert 100%ig.
Esetleg tud valaki ilyet ajánlani?
-
üdv
Olyan szoftvert keresek amivel lehet egy szerveren állítgatni a ethernet portok metrikáját vagy prioritását VAGY egyenesen azt beállítani hogy egy adott szoftver melyik kapcsolatot használja? 2 hálókártya van több szerverbe is és az egyiken office másokon pedig "ADSL" megy.
Tud valaki lyen szoftvert esetleg ami erre alkamas?
-
Üdv
Olyan szoftvert keresek ami kompletten végig nyom egy hardver tesztet adott laptopon. (CPU, VGA, HDD(ssd), memória...stb)
Van ilyen all in one pack? Köszi -
Sziasztok,
Olyan szoftvert keresek ami rögzíti a Winodws felületén történő dolgokat, illetve a media hangokat is felveszi. (Lesz egy Zoom meeting, az ott elhangzottakat kellene rögzíteni) Az sem baj ha a full HD-t tudja.
Fizetős screen recorder is szóba jöhet. -
Sziasztok!
Erre a problémámra kellene megoldás: Van egy szervergép + hozzá vagy 4-5 kliensgép!
A szerverre van csatlakoztatva egy nyomtató ami arra a célra szolgál hogy ha valaki bejelentkezik vagy ki akkor ő felcsatolja a nyomtatót(tehát nem állandóan van rajta) kinyomtatja azt hogy ki lépett be/ki, mikor, és milyen ip címről!Erre kellene nekem valami megoldás!
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Köszönöm.