- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
andreas49 #44141 üzenetére
1. Nyilván max. csak azt szabadna törölni a 2 közül, amelyiket már biztosan nem használja a Windows és nem aktív a jelenlegi telepítésnél.
2. A C rendszerpartíció méretét a programban balra kitolni és ezzel esetlegesen átmozgatni, valamint a kezdő pozícióját megváltoztatni eleve rizikós, mert könnyen előfordulhat, hogy utána nem fog indulni a Windows... Illetve rendszerpartíciónál az AOMEI is vsz csak újraindítással egybekötött ún. PreOS módban engedné végrehajtani a műveletet, ami rossz esetben akár balul is elsülhet.
Ha megvan még a mentés a rendszerről, akkor inkább egy normális visszaállítást lenne célszerűbb csinálni, előtte teljesen törölve a célmeghajtót, ahogyan az szokás. Illetve ahogyan azt a jobb programok meg is teszik (pl. Macrium Reflect). Nem pedig utólag törölni, meg tologatni a rendszer, illetve a rendszer számára fenntartott kisebb partíciókat...
-
GEPESZ66
veterán
válasz
andreas49 #44139 üzenetére
Tehát ahol az állapotnál az szerepel, hogy"nincs", az törölhetem?
Az E-ben, ha a jejtett állományokat is nézem, akkor csak 1 db, valami áprilisi állomány szerepel.
Ezt látom a fájlkezelőben is.
A C alatt lévőt nem látom.
Egyébként ennek hogy tudom megnézni a tartalmát?
Ha törlöm ezt a két partíciót, akkor újra kell formázni?
Hogyan todom megnövelni ezekkel a C méretét?
A partíció növelését kell választani? -
Norby86
őstag
válasz
andreas49 #42357 üzenetére
Közben találtam egy free-t nagy nehezen.
Ez eddig bevált. Total commanderbe ez valami plugin ami ezt tudja? Vagy hogy hasonlít össze két mappát? Mert nekem a mappán belül van ezernyi kis mappa amiben sok a duplikált zene azokat akarok kiszűrni. De most ezzel a másik programmal ez egyenlőre szépen működik.
-
-
pc360
addikt
válasz
andreas49 #41939 üzenetére
Ez a legjobb: List My Apps
Már nem emlékszem, hogy automatikusan fel lehet-e vetetni a telepített appokat a listára, mindenesetre kialakítható keresés alapján az a lista, aminél jelez, ha jött új verzió. Egyből olvasható a changelog is, szóval elég frankó.
Amúgy a fejlesztője jó fej, és megkaptam a Play API-hoz írt kódját, amivel az app is működik. Ez fog a NeszeTools-on automatikusan dolgozni az ajánlott programok esetén, ha egyszer beüzemelésre kerül az Android rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest