Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Tudom, hogy nem lehet megakadályozni, ugye arra lenne a digitális aláírás.
Megnehezíteni szeretném az ilyen eseteket.Hétfőn meglesem a cégnél, köszi a segítséget.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen, az lenne a cél.
Nem jó megoldás, mert egy ctrlc ctrlv kimásolja.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Erre valakinek van ötlete?
-
Sziasztok!
PDF nyomtatót keresnék, amin szabadon variálható a papírméret, ezt tudja a PDFCreator, de még azt is tudnia kellene, hogy a kinyomtatott pdf képként jelenik meg. Azért lenne lényeges, mert rajzokat készítek, pecsétet, aláírásokat teszek rá és jó lenne, ha nem ajánlaná fel a pdf nézegető, hogy a becsatolt pecsét, aláírást felkínálná, hogy kép és másold ki.
Próbálkoztam a google-AI párossal, de az ajánlások nem vezettek célra, vagy 10+ éve nem frissítve.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Chocolatey lenne jó, de csak előfizetésben ellenőrzi le a gépen lévő programokat. Eredetileg egy cmd-ben futó program lenne, de csináltak neki asztali alkalmazást is.
Az összes programot, amit használok megtaláltam benne, így friss telepítésnél innen telepíted a programokat, ő meg igény esetén frissít mindent. -
válasz
Joker88
üzenetére
Én is ebben a cipőben járok, BF akcióban fizetek érte, de már jutunk el addig.
Fórumukon ajánlanak alternatívákat, meg itt egy cikk is, de pillanatnyilag egyik se rúg labdába, alapvető szoftvereket nem ismernek fel.
-
Igazad van, 1.1.0 verzióval érkezni fog a stabilba is a dark mode.

Addig maradok bétán, amúgy a Defender nem szeret engem.

FAR esélytelen, OCt próbáltam, de hiányoznak a billentyűzetparancsok.
-
Sziasztok!
Leváltanám a TC-t, mivel szabadulok a fizetős programoktól, Double Commander jó lenne, de a nem tudom melyik kezembe harapjak. Teljes verziós kiadásokban nincs dark mód, a béta és alfa verziókban van, de a vírusírtó hisztizik ezen verziók miatt. Bújom itt a googlet, de arra jutottam, hogy a teljes verziókban nincs dark mód. Kérlek cáfoljatok rám.

muCommander progival el lettem volna, csak olyan idétlenül írja ki a szabad tárhelyet.
-
Sziasztok!
Eddig MPC-BE használtam az összefoglaló alapján, Windows Defender nem hagyta telepíteni, K-Lite Codec Packra, na most annak az egyik fájlját kezdte ki. Így átálltam erre az SMPlayerre, teszi a dolgát, csak egy zavaró része van, hogy ha beletekerek valami videóban feldobja a videóra a fejezeteket, már ha van. Bújom itt a beállításait, de nem találom. Valaki nem tudja, hol lehetne kikapcsolni, hogy ne dobja fel a fejezeteket a sorozatban/filmben?
-
-
Hali!
A Win10 gyári képnézegetője kiborít, visszasírom az előző verziókért...
Alternatívát szeretnék keresni rá, valami egyszerűbbet. Nagyítani tudjon meg lapozni a képek között.
Picasat használtam, de a franc kivan a google + frissítéseivel...Köszi grizlisandor
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest