- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
tudna nekem vki valami sallangmentes, egyszerű, de nagyszerű - és leginkább magyarul tudó - particionáló/teljes gép (SSD, HDD) lementő-visszatevő szoftvert ?
Amikkel nagyon régen dolgoztam:
- PowerQuest Partition Magic
- ugyanettől a DriveImage
- Norton Ghost (de az újat valamiért megutáltam)
- Acronis TrueImage
.
.Hugom külföldön és szeretném a neki elkészített, feltelepített laptopját lementeni még így tiszta állapotában. Azért kellene magyar nyelven is tudó motyó, hogy ő is tudjon néha nagyritkán 1-1 biztonsági komplett mentést elindítani egy külső USB3-as vinyóra (amit kap tőlem hozzá).
Van vmi értelmes alternatíva Windows alá ? Olyat is kellene tudnia, hogy ha mondjuk a mostani 160-as SSD-je bekrepál, akkor egy újabb, akár 250-esre is rátehessem gond nélkül, a szoftver ezeket az eltéréseket kezelje le. A linuxos "dd" parancs nálam pl. emiatt nem annyira ok..
Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest