Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Koszonom az ajanlatokat, de nincs olyan, ami fut rendesen windows alol es nem kell liveCD-vel szoszolni

Olyan particiokat szeretnek menteni, ami nincs hasznalva windows alatt.Sok-sok kuglizas utan talaltam ezt a "driveimage xml" programot, ugy tunik ez megfelel az igenyeimnek, csak epp nem tudom mennyire megbizthato.
#23043: x264
Hatrany: parancssoros
Elony: van azert hozza GUI, az egyik legkivalobb es leghatekonyabb ingyenes encoder. -
Necc
addikt
Udv.
Remelem jo topicban teszem fel a kerdesem, de egy olyan kis egyszeru, ingyenes programot keresek, amivel egy adott merevlemez egy adott particiojarol tudnek komplett masolatot csinalni egy lehetoleg szabvanyos fajlba, hasonlo modon mint ahogy a CD/DVD-krol is lehet .iso-t csinalni, csak eppen merevlemezparticioval

-
Necc
addikt
Én erre általában annyit szoktam mondani, hogy akkor nem kell letölteni HD anyagot. És nem csak én mondom ezt, nagyon sok programozó elvi okokból sem készít olyan "all in one" programot amivel 2-3 klikkel a HD-t le tudod konvertálni mócsing .avi-ra. Ugyanilyen elvi okokból én sem szeretnék ehhez hozzájárulni
. -
Necc
addikt
Egy olyan makrórögzítő programot keresnék, ami képes sorozatos billentyűzetleütéseket rögzíteni majd azt "lejátszani", ami viszont kulcsfontosságú, hogy minden egyes billentyűzetleütést rögzítsen, köztük a backspace -et is! Illetve nagyon jó lenne, ha kézzel késleltetéseket is be lehessen rajta állítani.
-
Necc
addikt
Szét lehet szedni az m2ts formátumot képi és hanganyagra az xport nevű parancssoros programmal, amit aztán pl. egy VirtualDub-al össze tudsz muxolni .avi -ba (bár én személy szerint az .mkv konténerformátumot javaslom).
Ezzel a módszerrel az egész folyamat veszteségmentes. -
Necc
addikt
A táska csak 2 számítógép között tartja fent a szinkronizációt és nem 4 között.
A többit kipróbálom, és megnézem hogy melyik jön be.Amúgy sejtettem hogy N+1 ilyen progi van, de nekem a google nem a barátom, mert sosem azt találja meg ami nekem kell, és ismerőseim se tudtak semmi ilyenről

-
Necc
addikt
Üdv.
Nekem egy olyan program kellene, ami képes sok számítógép között szinkronizálni fájlokat, azaz egy előre megadott hálózati mappa / meghajtó tartalma az összes gépen ugyanaz legyen, továbbá a program működjön offline módban is (azaz ne álljon neki idegesítően rikácsolni, ha épp nincs hálózat), és lehetőleg ne épüljön szerver-kliens kapcsolatra, mert nem 1 gép tartalma kell hogy sok kisgépen megegyezzen, hanem mindegyik gépen az adott mappa azonos tartalmú legyen (ha van hálózat).
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
.