Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Internet adatforgalom mérésére melyik a legalkalmasabb ingyenes program? Olyan kellene, ami nem csak a böngészést, hanem az online játékot (pl. World of Warcraft) is méri. Egyúttal azt is kérdezném, hogy a Telenor Hipernet mobilinternete alkalmas-e már online játékra? 10Gb vajon elegendő-e egy hónapra rendszeres wowozás mellett? Köszönöm

-
Sziasztok!
Egy online TV élő adását szeretném felvenni, mégpedig úgy, hogy simán meg van nyitva egy Firefoxxal a videóablak. Hang felvétel is kellene természetesen. Milyen program alkalmas erre? Tenk jú
-
Sziasztok!
Egy 12 perces avi videóból kellene levágnom az utolsó 3 percet, úgy hogy 9 perces legyen a videó. Milyen progi erre a legalkalmasabb? Vista 32bit. Köszi
-
Sziasztok!
Vista-ra kellene nekem olyan program amivel videózhatom az asztalt. Tehát azt amit én a monitoron látok videora szeretném venni. Remélem érthető. Előre is köszi.
-
Sziasztok!
Egy 6mb-os MP3as számot kellene nekem valahogyan kisebb méretűvé alakítani max 2-3mbra. Lehetséges ez valahogy?
Vagy nekem az is jó hogy ha a szám fele van csak meg és fele akkora méretű lesz.
Kb 4 perces a szám, nekem elég lenne az első 2 perc is.
SZóval milyen program,ami...?

-
Hi all!
WM 2003on a notes programmal felvettem egy beszélgetést. Ha átmásolom a gépre,word dokumentumnak ismeri fel, de nekem a hang kéne. A formátuma .pwi! Milyen programmal tudnám ezt lejátszani xp-n? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi