Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék készíteni egy képvetítést, az lenne a kérdésem, hogy ehhez milyen programot ajánlanátok? Olyanra gondoltam, ami nem egyszerűen egymásra rakja a képeket, hanem valami kis keretet ad az egész videónak, például láttam olyat, hogy miközben mutatott egy képet, néhányat lehetett látni mellette körben, mintha egy asztalon lennének szétszórva, egy másikban pedig, mintha az összes kép a falra lenne ragasztva, és össze-vissza rázoomol a képekre.
Eddig az animoto oldalt találtam, ahol lehet hasonlót készíteni, viszont egy 42$ egy hónapra (ha fullHD-ban, logo nélkül szeretném), azt egy darab videóért kicsit sokallom, esetleg lenne valami javaslatotok?
Előre is köszi.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok valami videó-szerkesztő programot ajánlani? Csak egy videónak szeretném levágni az utolsó 2 percét, semmi más funkcióra nincs szükségem, mp4 fileról lenne szó.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy videót szeretnék kisebb méretűre konvertálni, full-HD anyagról lenne szó, .m2ts kiterjesztésű, 4,5 perc 850MB. Ehhez milyen programot ajánlotok?
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel fel tudom venni a képernyőt, eddig Camtasia-t használtam, egyébként meg vagyok elégedve, viszont mivel napi 2-3 kb 2 órásos anyagot vennék fel, elég sokáig tart utána a konvertálás, illetve sokszor nincs is időm ezt megcsinálni, mivel ugye konvertálás közben eléggé le van terhelve a gép, tehát nap közben nem jó, azt viszont nem tudom beállítani, hogy a 3 különálló videót egymás után konvertálja át. Persze, ha nem kell nagyon letömöríteni az anyagot, akkor viszonylag gyorsan végez, de mivel netre tölteném fel, ezért jó lenne, ha max ilyen 2-3MBos lenne a kész file.
Esetleg létezik program, ami már eleve tömörített formátumban képes felvenni?
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Justin TVről szeretnék letölteni 1-2 videót, tudnátok ajánlani hozzá valamilyen programot? Downloadhelper nem jó, mert a videók 3 részletben vannak fenn, és csak akkor tölti be a következő harmadot, ha odaérsz a videóban, ezért nem tudom egyszerre letölteni.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék, amivel videót tudok letölteni egy honlapról. Eddig nagyon egyszerű volt, mert az temporary files-ba letöltötte a videót, onnan simán ki kellett másolnom, de most csak egy .dat file-t tölt le, amivel nem tudok mit kezdeni.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Van rá mód, hogy erről az oldalról letöltsem a videókat valahogy?
http://www.angolgyerekmesek.hu/films.php
-
petyus_
senior tag
SWF file-ból milyen programmal tudom kiszedni a képeket, és utána visszarakni? 2-t találtam, de egyik sem ingyenes, és a trial csak 2 képet szed ki a file-ból
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy DVD-ről szeretném lementeni a hanganyagot, az lenne a kérdésem, hogy ezt milyen programmal tehetem meg?
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
olyan programot keresek amivel 2 avi-t össze tudok fűzni. Kipróbáltam már egy jó pár fajtaát (zealot, xilisoft, imtoo), de egyik sem volt túl jó, volt ahol nem bírtam állítani felbontást és szétnyújtotta, volt amelyiknél nm volt hang, és volt ami egyszerűen csak kilépet közben. Valaki tudna ajánlani valami jó progit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- LEGO klub
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OTP Bank topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi