Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47375) Prevent válasza oleee (#47374) üzenetére


Prevent
aktív tag

Szia!

S4 mini szerintem drága!
Hát az Xperia SP jó választás lehet a 4.6 Inches kijelzőjével. Hardverilag sincs vele probléma...

Azoknak üzennék akik Samsung telefont vásárolnak:
Van 3-4 típus amit senkinek nem ajánlanék!
Samsung Galaxy S DuoS, S DuoS 2, Galaxy Trend illetve Trend +, Galaxy Ace 3 összes verziója, Galaxy Core/Core Plus.
A Samsung a felsorolt készülékekben ugyanazt a TFT megjelenítőt használja. Nagyon élénk színek szép a képe aki megnézte azt mondta gyönyörű. De van egy hibajelensége ami az én szememet piszkosul zavarta!
Én kibontás után mindig leellenőrzöm a kijelzőt és az esetleges pixelhibákat! Első nap minden ok teljesen pixelhiba mentes.
A többi napon előjönnek szépen a pixelhibák.
Kezdődött a Galaxy Core-al. Teljesen sötét helyiség , max fényerő, értesítési sávot lehúztam és megláttam 12 db fehér pixelhibát és azok körűl rengeteg halványabbat. És egyre több lett.
Ezután következett az S DuoS 2 ami természetesen ugyanezt a megjelenítőt kapta. Itt a hibajelenség ugyanaz, csak itt fehér foltok is voltak dögivel. A telefont visszavittem és kicserélték. Valahogy éreztem, hogy pixelhibás lesz és az is volt. Szintén fekete háttér, sötét szoba, max fényerő.(Ha hozzászokik a szem fele akkora fényerőnél is látszottak rendesen)
Kis szünetet tartottam a Galaxysban a csalódások után.
Ezután lehetőségem volt egy teljesen új Galaxy Trend Plus használatára. Amint bekapcsoltam be kellett látnom, hogy ez ua. a kijelző mint az S DuoS2-ben és a Galaxy Core-ban lévő kijelző. Tudtam mire számíthatok, és a számításaim 100%-osan beteljesültek. Első nap kb 25-30 db FIX pixelhiba. Második nap megjelent még 30 Db halványabb. Majdnem elértem a 72 órát mikor nagyobb pixelhibák is jelentkeztek Piros illetve Kék színben. Fele se tréfa visszavittem, meg se nézték már írták a cserepapírt.
Ace 3-ban ugyan ez a kijelző van, félek ennél a típusnál is jelentkezik a probléma.
Annyit tudni kell, hogy mindhárom típust újonnan vásároltam, tokban tartottam őket a kezdetektől és fel is lettek fóliázva. Tényleg amúgy jó kis telefonok, szép élénk a kijelzője de szerintem ez a hátulütője ennek.

Vagy csak én lennék ilyen szerencsétlen, hogy kifogtam 4 hibás darabot a 4-ből?

Akik az alsó kategóriában keresgélnek olcsó Androidos telefont:
- A MM-ban szórás van Galaxy Y-ból. 15-ért adják gyári függetlent 4 Gb Samsung memóriakártyával!
-Beex-et nem ajánlom 19-ért mert csinál olyanokat, hogy nem ébreszt, lefagy és hasonló jellegzetességek!
-Ha valaki kétkártyás mobilt akar de szeretné olcsón megúszni annak az Alcatel 3040D-t ajánlom szintén a MM-ban 19-ért! A telenornál ugyan ez egykártyásban függően kerül 21-be.
-Ha 25-30 ezret költene rá valaki ajánlom az LG L4 II telefont. 3,8 Inches kijelző (IPS) szép színek, kiváló összeszerelés, bár akkor inkább 27-ért egy FÜGGŐ Lumia 520!
-Nokia telefonokat az olcsó kategóriában nem ajánlom. Főleg ezeket az érintős Asha telefonokat. A Nokia X kb ugyanaz mint az 520 csak "androidos" csempékkel + a kijelzője látszatra gyengébb!
-Galaxyból ha valaki azon vacilál melyiket vegye pl Pocket Neo vagy Y akkor az Y-t vegye meg! A Pocket Neo sokszor nem reagál az érintésre(gyári hiba, sok embernél előjött majd kikapcsolás után helyreállt.
-Akai telefonokat se ajánlom a kiállított telefonjuk kijelző üvege mögött porszemek voltak. Meg ugye ha a Samsung TouchWiz főképernyőjét helyezik el a telefondobozra akkor ugye sikeresek nem lehetnek :D

Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.