Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26862) mrlujoak válasza cass (#26858) üzenetére


mrlujoak
veterán

Android platformra megjelent egy okos lejátszó, ami támogatja az általad kért formátumot is.

Idézet a SEria.hu-ról (tudom, hogy nem csíped a Sony Ericssonokat ;] ) :P

"A legjobb videólejátszó: a RockPlayer!

Az Android alapból rendelkezésünkre álló videólejátszója nem boldogul az AVI formátum-család videóival. Az Android Marketen találunk ugyan néhány további alkalmazást filmjeink megtekintésére, de valahogy egyik sem az igazi.
A legjobb még béta állapotú és a Marketen sem érhető el. Ez pedig nem más, mint a RockPlayer! A neve alapján sok jóra nem gondolnánk, azok viszont akik kipróbálták, egyöntetűen mondják: ez igen, ez kell nekünk! De miért ez a nagy lelkesedés? Nos ez az eddig megszületetett legsokoldalúbb képességeket felvonultató videólejátszó alkalmazás. Gyakorlatilag mindent lejátszik. Kapásból boldogul az AVI, MKV, FLV, MP4, 3GP, RMvb, WMV, MOV, ASF, DivX, Xvid fájlokkal, és a felsorolásunk nem is teljes, mert ezeken kívül további nem túl elterjedt formátumokat is ismer. A megjelenése minimalista, a tudása maximalista. Ez így tökéletes. Említsük meg, hogy 1.6-tól felfelé, beleértve a nekünk fontos 1.6-ot is, minden Android verzión fut, tehát az X10, X10 mini és X10 mini pro tulajdonosoknak, nem csak most, hanem a jövőben is kedvencük lehet a RockPlayer. Ha még azt is tudjuk, hogy a 720p és 1080p videókat is reccenésmentesen megjeleníti az X10 kijelzőjén, akkor máris keresgélni szeretnénk a letöltési linkjét. Mi segítünk. Az ingyenes szuper videólejátszó linkjét az érdeklődők megtalálják az Android fórumban!"

Ebből kifolyólag lényegében bármilyen androidos készülék közül válogathatsz, hiszen képesek lesznek lejátszani az általad preferált formátumokat.

mrlujoak

Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.