Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-04 08:17:22

LOGOUT.hu

Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 január
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68000) Rick3D válasza RobbyJr (#67998) üzenetére


Rick3D
senior tag

Pozitív airflow kicsit felületesen de a lényeget összefoglalja.Alapon és full loadban is leteszteltem füstölővel :DD Paraszt megoldás de a célnak megfelel, Jayztől láttam. Persze,persze én is gondoltam rá hogy a gyáriakat lecserélem de előbb inkább kipróbáltam mit tud így és egyenlőre megvagyok vele elégedve attól függetlenül hogy látom lehetne jobb is. Na igen az a kütyü elég macerásra sikeredett és kezeli az rgb-t ( elárulom az enyémen sincs ) úgyhogy hasznos kis eszköz bár meglennék nélküle is. A kábelezés a lap méretétől és a csatik elrendezésétől is függ. Van 1-2 db igen balszerencsés elhelyezkedés de a nagyja rendben van és még jobban rendben is lenne ha nem ilyen beton stabil tápkábeleim lennének.Mindenre találtam már megoldást egyedül az USB3.0 ás alaplaphoz kapcsolódó kábel amire még sehol nem láttam normálisat. Maga a kábellel nem lenne gond de olyan az elhelyezkedése hogy 90 fokban meg kéne törnie amit nagyon nem akar inkább az alaplap csatiját basztirgálja ...

Nekem , tudtommal a legszellősebb darab van. 3 verzió létezéséről tudok. 1. Sima 500p 2. Gunmetal 3. Mesh white - nekem az utóbbi van részben a szín és részben a MESH előlapi panel miatt ugyanis az 1-2 sima panellal érkezik és külön tudod megvenni hozzá a MESH változatot. A mesh white egy frissített és javított kiadás az elődjeihez képest. Részletekért utána kell nézni mert elsőre csak a színe másabb.

PM-ben dobok képet, nem floodolnám a topicot még a végén irgum burgum lesz :D

+(#67999) fogtunder : Igaz, én is sokat tanakodtam a core x71 és e-között de ... számomra gusztustalanul néz ki az x71 és lehet akár mekkora batár nagy egy raklap jobb megoldással mint az 500P MW de én nem tudtam magam rákényszeríteni hogy azt a radiátort berakjam :D Árban a TG verzió drágább nélküle 7kval olcsóbb. Ha normális front panelja lett volna akkor azt veszem de azt se felejtsd el hogy abba egy raklap venti megy függetlenül hogy hova mekkora radi van rakva. Egyedi épített vizeket szoktak bele rakni de átlagban elég 2 nagy radi , minek 3 és a társai. Szerintem túltolták azt a házat és ha egy kicsit kisebb (még akkor is hatalmas maradna) dobtak volna valamit designra jobb vétel lenne.Nem vagyunk egyformák nekem nem jön be lehet másnak igen , nekik pedig abszolút best buy. :))

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.