Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#7020) kali válasza FefeeX (#7017) üzenetére


kali
legenda

azért nem a 72xx szériával van gond!
hogy az itt korábban problémásnak említett 3540, 4571, 7170 és a 7173 mit csinál, azon kár rágódni, nem mai szériák már. mondjuk nekem ezekkel sem volt problémám, de idővel minden elromolhat... én nem tartok meg egy írót sem 2 évig, de sok volt íróm 2 év után is tökéletesen működik ismerősöknél, akiknek tovább adtam!
hogy ki milyen lehetőségeket próbál végig; én alapban bizalmatlan vagyok ilyen téren, többnyire csak magamnak hiszek. például telefonon mindent elmondok havernak, ő mondja; persze úgy csinálok mindent, mégsem ír ilyen és ilyen dl lemezt. később elmegyek hozzá, beálítok mindent, ha kell telepítek vagy eltávolítok - olyat amit ő előtte állítólag már megtett -, és lám működik a dolog!
majd ha én sem bírom működésre bírni az adott meghajtót meghajtót, akkor viszem vissza gariba, vagy magam dobom ki...
szóval amíg nálam több újabb típusú sony/nec/optiarc nem adja meg magát - valósan -, addig én bátran teszem ezen meghajtókat (is) az ismrősök és barátok gépébe pont úgy, mint a tőlem távolabb állókéba!
mellesleg nálam a statisztika is mutatná, ha gond lenne a nec optikai meghajtóival, mivel nagyon sokat - többet, mint pioneer vagy lg típusokból - építettem be a környezetemben lévő emberek (munkatársak, barátok...stb) gépeibe, akik bármilyen probléma esetén nekem szólnak elsőnek, szóval tudnám, ha sorozatosan bedöglenének - de ilyesmiről szó sincs!

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.