Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Milyen alaplapot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:11:21

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65464) bifidus57 válasza flymi (#65454) üzenetére


bifidus57
tag

Ne haragudj, hogy kéretlenül beleszólok a beszélgetésbe, de szerintem nem jól közelíted meg ezt a témát.

Van itt a topikban néhány srác, köztük Jim bcs is, akik érezhetően és tapasztalhatóan jóval nagyobb ismeretekkel vannak felvértezve az alaplapokkal és egyebekkel kapcsolatban.

Az nem várható el, hogy mindenkinek nagyon részletes tanácsot adjanak, mert az teljes munkaidős feladat lenne. Éppen elég, és nagyon hasznos ha iránymutatással látják el az érdeklődőket és ezt nagyon áldozatosan meg is teszik. Azt a munkát, hogy egy ajánlott csokorból a pontos típust önmaga válassza ki az illető, nem lehet megspórolni.

Ami pedig az ajánlat csokort illeti: nyilván nem fognak olyan alaplapokat javasolni, amelyekkel a gyakorlatban sok hibát tapasztaltak, akár az alaplap teljesítményét, akár tartósságát, megbízhatóságát, vagy típushibáit illetően. Ha valaki nem hisz nekik, nem kell megfogadni a tanácsaikat - erre senki nem kényszerít senkit.

Javasolni - felelősségel - Te magad is csak olyat javasolnál, ami esetében közel biztosra mehetsz. Be kell látni, ahogyan én tudom, _általában_ az Asus alaplapok a legmegbízhatóbbak. Utána jönnek a Gigabyte és az MSI lapjai, majd az Asrock. Ez nem jelenti azt, hogy egyes típusok esetében ne lenne kivétel a minőségi sorrendben, de ezt írják is a tanácsadók, csak vissza kell olvasni egy kicsit.

A magam részéről köszönöm a sok hasznos tanácsot, figyelmeztetést, figyelem terelgetést, amit a fórumon olvashattam!

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Milyen alaplapot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.