Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tbs

addikt

válasz Khelben #22373 üzenetére

Aszongya:
    Ismerek egy Gallardós figurát, alapvetően jófej, de nagyon magasról tesz az emberekre, magáról, az okosságáról végtelen sokat dumál, amit mondok arra nem figyel. Mikor otthon van Izraelben, garázsban a gép idehaza. Soha nem dolgozott.
    Aztán ott van egy áltsulis volt iskolatársam, akinek egy nem túl régi Porsche van a segge alatt, szintén jófej, autókereskedése, fényezőműhelye van, délbalkánról "importál" Audikat.
    És van(volt) még elérhető(?) közelségben egy lottónyertes család, ahol van Ferrari 2db és egy szép Countach(!). Kiköltöztek vmi óceániai szigetre, autókkal együtt... Na ők tényleg aranyosak. Valami tengeri utazásokat szervezgetnek a vitorlásaikkal.

Közös jellemzőjük, hogy én már nem tudok velük beszélgetni, mert annyira más téridőben mozognak, nem ismerik a világ "gondjait", és képtelenek meghívni egy fagyira -> csak bankkártya van náluk (nekem kell fizetni), vagy nincs náluk semmi(!) (nekem kell fizetni), vagy vmi egzotikus cucc van náluk (nekem kell fizetni)... Első kettő kollégával minden nyáron összefutok egyszeregyszer (fizetem a fagyijuk), utóbbiakról nem hallottam jó pár éve. Mikor elmentek aranyosak voltak. :)

Új hozzászólás Aktív témák