Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandoukht
csendes tag
Sziasztok!
Egy Canon PowerShot S200-as kompaktról álltam át Panasonic GX80-ra, amit sok mindenre használnék majd, de főleg tárgyfotózásra. Még nagyon messze vagyok attól, hogy kiismerjem, de az már látszik, hogy kicsit csalódást okoz a 12-32-es kitobi fényereje, ami f3.5-5.6-os rekeszt jelent. A kompakt f2.0-5.9-et tudott, és a 2 meg 3,5 között érezni a különbséget. Várható volt, persze, akkor is javasolták a cserélhető obis topikban a nagy fényerős fix/manuál lencsét a tárgyfotózáshoz, szóval ez van... a kérdés, milyet?
Adja magát a H-H025 fix 25mm, f1.7-tel, ami nem is _annyira_ drága, de mit érdemes még megnéznem? Valami használt manuál csodát adapterrel (és akkor nincs autofókusz)? 50e fölé nem nagyon mennék. Az új Olympus lencsék közül ami hasonló kaliber, inkább 80e+-ért láttam.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest