- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Kingston A400 - SATAFIRM S11 probléma megoldása.
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
annyira nem vagyok képben, de tudtommal a filmes nagyítás sehol sincs a 60 mp-ekhez.
flikkeres képekből meg elég nehéz a felbontásra következtetni. beleélesít a feltöltött fotókba, többnyire 600 pixeles kis vackok vannak fent stb. a "kiszolgálja" nem ilyen egyszerű kérdés. mit jelent ez? persze, lehet velük fotózni.

nagyon tanulságos teszt volt számomra például, amikor egy nikkor 24/2,8-ast lőttem össze a 16-85/3,5-5,6 vr-rel otthon, állványról. az egyik egy egykor drága fix, a másik egy középkategóriás kitobi. hát, nem volt verseny, a kitobi lemosta a fenébe a régebbi fixet.
ca: alapvetően nagy kontrasztú helyeken van, és bárhol. ezen belül a képszélek felé, fókuszon kívüli részeken még rosszabb tud lenni. de eleve több fajtája van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest