Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Met: Metallica: M72 World Tour
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
viizo
tag
Sziasztok,
vásároltam a héten egy E-PL1 -es kitet a 14-42-es obival. Régóta akartam vmi hasonló masinát, és most az ára is nagyon kellemes a kategóriájában. Egy Fuji S5700-as superzoomot váltott, tehát nekem erős upgrade képminőségben, elég komoly szakadék tátong egy kompakt és egy m4/3 között.
Rengeteget olvasgattam a héten a topikot, de néhány kérdésre nem igazán találtam választ:
utángyártott pótaksi vagy gyári? 3-4e vs 18e, nem elhanyagolható - ér ennyivel többet a gyári?
vmi objektív-védő üveget érdemes rátenni az obira? esetleg egy cirkulár-poláron gondolkozom, az előző gépre is csavartam rá egyet, amellett hogy megvédte a lencsét sokat dobott a felvételeken..
léteznek m4/3-hoz nem oly/pana obik? elég horror árban vannak, gyakorlatilag az árukból kijön egy új váz + kitobi.. elsősorban így elsőként vmi nagylátószögű obin vagy előtétlencsén agyalok.
bocs ha lámák a kérdések, kompaktokról próbálok átszocializálódni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)