- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Á, inkább Rabi Miki 25/0.95-ösét szerezd meg, ha már fényerős fix kell.
Nekem sajna most nincs "kedvem" megvenni.GF3: miután megvettem a GF1-et, eleinte féltem, hogy a GF2 olyan jó lesz, hogy egy év után cserélni leszek kénytelen. Most, hogy megmutatták a GF3-at, már biztosan látom, hogy legkorábban a GF4 lehet az, ami miatt váltok, vagyis minimum három modellváltást ki fogok hagyni... Na, ezt sose hittem volna!

(Bár, ahogy a trend alakul, lehet, hogy a mostani vázam volt az első és egyben az utolsó a GF-szériából. Ami végülis nem olyan nagy gond, elvégre nem esküdtem örök hűséget a Panának. Az érdekes az, hogy ha pl. egy törés vagy elvesztés miatt újat kéne vennem, hát nagy sz*rban lennék.
Vannak gépek, amik tetszenek, de azok túl drágák... esetleg az Oly EP-2 lenne egyedül, ami szóba jöhetne.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem sajna most nincs "kedvem" megvenni.