Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46501) Beni97 válasza jUUh (#46500) üzenetére


Beni97
őstag

Vagy inkább miért nem ap-ra építette.

(#46502) jUUh válasza Beni97 (#46501) üzenetére


jUUh
addikt

Igen, az meg a másik. :DDD

Samsung Galaxy S23+

(#46503) Imilenni


Imilenni
addikt

Sziasztok!
Mikor éri meg rankedezni? Csak mert nyári szünet van..sajnos még most is vannak fent buták.. hajnali 5-kor? Vagy mégis mikor ajánlatos játszani??

Press "F" to pay respects.

(#46504) Beni97 válasza Imilenni (#46503) üzenetére


Beni97
őstag

Én az estéket preferálom jobban, bár mostanában ahogy nézem tökmindegy. Azért hajnali öt az nekem sok. Én ha ráérek egész nap akkor max hajnali 1-fél kettőig játszok. Felkelni meg nem fogok csak ezért.

[ Szerkesztve ]

(#46505) kenwood válasza Imilenni (#46503) üzenetére


kenwood
veterán

Ezt max kavezaccbol lehet megjosolni.
Ha lenne olyan idoszak,amikor az atlagosnal tobb rossz jatekos van online, en kizarolag akkor jatszanek.

Nalunk 4 idegen van,az ellenfelnel 5.
Feltetelezve,hogy sok a rossz jatekos online,20 szalekkal nagyobb a gyozelmi eselyem, mint a normal idoszakokban.

Persze ez csak akkor ervenyes,ha en jo jatekos vagyok.
Ha szar vagyok,es szeretnem, hogy carryzenek/boostoljanak, akkor erdemes olyan idoszakot keresni,amikor tobb a jo jatekos online.

Uol vs. Splyce
Mekkora arcok voltak mar a splyceosok ? Elso meccsen biztos lett am asodik hely,a tet nelkuli visszavagora bejonnek akali top,sion support komboval. imadom oket. Bar az durva,hogyo k a masodikak,NA lcsben,ez a teljesitmeny meg az otodik helyre is necces lenne.Koreaban meg challenger series

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#46506) Yodamest válasza Horytnica (#46463) üzenetére


Yodamest
addikt

Látom te is S4 vagy mint én és én is hasonlóan gondolom ezt a "ha jó vagy feljutsz" dolgot.

Úgy van ez, hogy nagy részben csapatfüggő a győzelem és a vereség. Persze van olyan, hogy a te jó teljesítményeddel nyer a csapat, de csak akkor, ha egyébként is viszonylag egyenlő felekről van szó. Nagyon jó példa erre, hogy sokszor olyankor nyerek, amikor egy új hőst próbálok és nem is játszok kifejezetten jól, de van egy jó csapatom. Sokszor meg hiába megyek a mainemmel, és csinálok akár 25-5-20 statot, egyszerűen képtelen vagyok lekompenzálni egy 0-16 Annie midest és egy 1-12 Cait adc-t.

Van gold-plat és volt challengeres ismerősöm, aki inaktivitás miatt esett vissza, illetve új accot is indított, de nem ez a lényeg, hanem amikor jönnek ezek a totál szívás csapatok, amiről te is beszélsz akkor ők sem tudnak mit csinálni, és ugyanúgy lose lesz. Persze ha együtt játszunk az már szinte mindig elég a győzelemre, mert max 2 random noob lehet, de önmagában egy jó játékos (és hát soloQ-ról beszélünk) nem tudja megváltani a világot.

(#46479) v450 Írod, hogy gyakorlatilag challengerként, kaptál egy bronz V, tehát a legalja accot és, hogy simán lehozható egyedül. Na ehhez annyit fűznék, hozzá, hogy persze ilyen hatalmas tudáskülönbséggel nyilván más megélni a dolgot. Ez most olyan dolog, hogy fociban ha C. Ronaldo mellé adunk 4 gyenge játékost és ki kell állniuk teremfociban 5 gyenge játékos ellen, persze, hogy az a csapat nyer ahol Ronaldo játszik, szerintem ez belátható példa. Hogy maradjunk a focis példánál,viszont ha mondjuk te nem Ronaldo vagy, hanem csak egy jó játékos pl. Kleinheisler Laci, aki kiemelkedő a magyar mezőnyben, viszont az egész csapatot nem tudja új szintre emelni, már nem garantált a győzelem.

Visszatérve a lol világába, ha mondjuk nem dia meg plat meg challenger szinten játszol, csak tegyük fel képes lennél egy veled egy szintű csapattal gold alját elérni, az már nem elég, ahhoz, hogy kiemeld magad a silverből, mert több ligával jobban kell ahhoz játszanod, hogy 1 ligával feljebb juss, szerintem ez is belátható. Szóval egy jelenlegi silver játékos, soloQ-ban akkor tud goldba feljutni, ha már gold teteje-plat alja szinten játszik legalább.

Ja és még egy gondolat: azért is hiszem, hogy így van, mert sokszor normálozok, hogy ne rontsam új hősök kipróbálásával a rankomat, és ott bőven jön a vegyes felvágott, bronztól egészen diáig minden játékos megfordul. Ott amikor velem is vannak goldosok és az ellenfélnél is, tehát magasabb szintű de egyenlő csapatokról van szó, semmi gondom nincs, hozom a jó KDA-t meg minden, fasza a meccs. Persze egy gold I-II nem azt mondom már eléggé betud szivatni a lanen, de egyik nap pl. egy gold V Ekkot simán lejátszottam az ösvényről S4-ként.

(#46507) #53932800 válasza Yodamest (#46506) üzenetére


#53932800
törölt tag

A rank nem minden,lehet ,hogy első besorolása volt és kifogta a jó csapatot(mondjuk ment egy 9-1 es besorolókat) feldobta gold4-be leesett viszont megunta ,hogy veszít ezért elment normalozni vagy lehet ,hogy csak most próbálta ki a hőst talán csak funolt./vagy csak boosted/ :R

[ Szerkesztve ]

(#46508) Imilenni válasza Yodamest (#46506) üzenetére


Imilenni
addikt

Számít hogy játszol, de keveset...
Senki nem mondhatja hogy nem volt még neki olyan hogy kb 5-6 meccsen keresztül akkor is nyertek volna, ha 0/15/0-ban végez midesként..
De ez fordítva is igaz. Bármilyen jó lehet..1v4-ben hiába nyomja le az enemyt..akkor az az 1 ember az enemy-ből legyűri az egész csapatát.
Egyszerűen számít hogy milyen csapattársakat sorsol melléd a gép..persze összeesküvés elmélet meg minden hülyeség mondják sokan..de nem az!
A legtöbb csapatalapú játékban ez van.. csak néhányban egyszerűen szemet szúr annak aki már évek óta játsza..(WoT)

Press "F" to pay respects.

(#46509) Bowser válasza Imilenni (#46508) üzenetére


Bowser
aktív tag

Minden haverom már Január óta arról ódázott, hogy majd ha bejön a DinamicQ akkor majd megyünk öten és akkor majd egy frankó csapat lesz. Semmi nem lett belőle. Az ilyen ötös "sikercsapatok" 2-3 loose után feloszlanak. Pedig ennél nincs jobb megoldás, hogy ne kapj magad mellé boostolt és lengyel csapattársakat.
Pont mostanában olvastam, hogy kell egy "vezető" minden játékba aki összetartja a csapatot/ez most ismeretlen csapattársakra vonatkozik/. Hányszor volt olyan, hogy vesztésre álltunk de jött egy ember aki kicsit összefogta a csapatot, hirtelen mindenki együtt mozgott és máris mi nyertünk.

Amúgy Platba, hogy lehet egy Midesnek 56 farmja 22 percnél? LeBlanc és nem Roamolt. És meccs végét 0/2/0-val fejezte be (30 perces meccs).Az ilyen, hogy jutott Plat 4-be? Tuti nem Duo Boost mert csak lehúzza a meccseket olyan mintha 5 vs 4 lenne.

[ Szerkesztve ]

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#46510) kenwood


kenwood
veterán

[link]
flash of the year :DDD :DDD :DDD

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#46511) Pocok9b válasza kenwood (#46510) üzenetére


Pocok9b
aktív tag

Az igen! :DD

Azért voltak ebben a videóban komoly megmozdulások is.

Tel/Viber/WhatsApp: +36703228077

(#46512) kenwood válasza Pocok9b (#46511) üzenetére


kenwood
veterán

Akad par :)
Egyebkent velem van a gond, vagy az normalis, hogy nehany 5v5 fightot nem tud feldolgozni az agyam ?
Probalom kovetni az esemenyeket, de annyi minden tortenik, hogy nem latom ki-kit mivel kap el,pedig a kepessegek kb. 98 szazalekat ismerem.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#46513) Kanczy


Kanczy
Topikgazda

Ingame trailer az új skinekről :K

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#46514) Zedz válasza Kanczy (#46513) üzenetére


Zedz
addikt

Yasuo splash art reworköt szívesen látnék már. Ashe instant buy. ;]

(#46515) stefyY


stefyY
őstag


jajdeimádlak. :C

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#46516) Chuzzlee803 válasza stefyY (#46515) üzenetére


Chuzzlee803
aktív tag

(#46517) Pocok9b válasza stefyY (#46515) üzenetére


Pocok9b
aktív tag

Akkor már csak játszani kell megtanulni vele! Skin<Skill! ;] :C

Tel/Viber/WhatsApp: +36703228077

(#46518) stefyY válasza Pocok9b (#46517) üzenetére


stefyY
őstag

Este majd villantok egy pentát... ;)

(#46516) Chuzzlee803: :DDD :DDD :DDD

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#46519) Sordoran


Sordoran
addikt

Valaki leírná hogy vannak ezek az IP-ért vehető ládák? Ha jól értem, 3x 750 IP-ért lehet megvenni most pár napig ezeket, és kapunk blueprinteket, amikhez kell ez a Core, amit még szerezhetünk RP-ért, vagy majd később még bejövő 1500 IP-s ládából? Magyarán van értelme megvenni őket, és IP-ből beszerezhetőek értelmesen, vagy kell RP-t költeni rá?

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#46520) Yodamest válasza Sordoran (#46519) üzenetére


Yodamest
addikt

Privát vélemény, de szerintem nem érdemes ládára sem IP-t sem RP-t költeni, jön az magától. Ez olyasmi mint a lottózás, amit én szintén nem űzök. IP, RP-ből mindenképpen azt a konkrét hőst, skint, akármit venném meg, amit meg akarok venni, nem ilyen random ládákra költeném. Úgysem azt fogja dobni, ami neked kell, ami igazán kell azt inkább vedd meg.

Fifában ugyan ez van egyébként, ott is ha simán csak megveszed a játékosokat egyesével sokkal sokkal jobban jársz, mintha pakkokat vennél annak reményében, hogy majd egy Messi vagy Ronaldo benne lesz... nem nem lesz benne elárulom. És elverik a pénzt pakkokra aztán a nagy csalódás videókat felteszik YT-ra, pedig, ha konkrét játékoskat vennének már előrébb járnának. Na mind1 szóval csak itt is hasonló turpisságot érzek ezeknél a ládavételeknél.

(#46521) Imilenni válasza Sordoran (#46519) üzenetére


Imilenni
addikt

Ha megveszed a 3x750-est és 1x1500-as ládát akkor ezeket kapod BIZTOSAN a Riot szerint:

-3 First Strike Icon Blueprints
-10 PROJECT Cores
-1 FREE Augment Cache (by forging 3 Augment Cache Fragments)
-2 leftover Augment Cache Fragments
-PROJECT: Overdrive Skin Shard Blueprint (to unlock an older PROJECT skin shard)

Sajnos mást nem vágok, hogy mi mihez kell, csak azt hogy ilyen PROJECT Core-kell ahhoz hogy kiváltasd a cuccokat.

De ha vágod az angolt, vagy bárki más talán tud segíteni. Itt minden le van írva.

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#46522) micafighter válasza Yodamest (#46520) üzenetére


micafighter
nagyúr

Nem a lottó ládákra gondolt a forumtárs hanem a most bejött limitált projekt ládákra, amiknek fix a tartalma.

(#46523) stefyY válasza Imilenni (#46521) üzenetére


stefyY
őstag

Nekem a border kell a loading screenhez... :))

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#46524) Beni97 válasza Sordoran (#46519) üzenetére


Beni97
őstag

Itt magyarul le van írni. Bár én nem olvastam el, csak facebookon láttam, hogy bejött felmentem megvettem a 3 ládát ip-ért és most várok a 4. ládára amit remélem megint csak meg tudok venni ip-ért és majd egyszerre kinyitom őket. Nem nagyon érdekel mit kapok belőlük, mert a ládák mellé kaptam ikont ami szerintem megért 750-et(még ha nem is olyan jók)főleg, hogy nem látjuk örökké őket.
És ilyen ládákat nem kapni szerintem meccsért.

(#46525) Yodamest válasza micafighter (#46522) üzenetére


Yodamest
addikt

Ja akkor sorry :)

Fú gyerekek viszont tegnap mi történt meg velem: én top ösvény Aatrox és kaptam egy Olafot.... akkor még egy laza vállrándítással nyugtáztam, hogy hát jó biztos semmi extra. Talán pár hónapja ha találkoztam Olaffal a játékban, nagyon ritka pick, már nem is emlékeztem rá, hogy milyen ellene játszani. Hát durva ellene "játszani"... próbáltam tradelni vele, de gyakorlatilag egy fejszével a 30% életerőmtől megszabadított, szóval hamar beláttam, hogy ez nem fog menni. Jött gank, mivel atom betolt a torony alá, de sajnos a junglerrel együtt sem bírtunk vele, egyszerűen 2 hitből megölt, aztán amíg a passzívom töltött, addig megölte a junglert és mire feléledtem újra, megint megölt, ekkor már valósan :) Ezután már végképp nem lehetett bírni vele, egyszerűen egy ulti alatt végigment a csapaton szedte a 4-5 killeket az élete meg csak ment felfelé. J4 volt amúgy a jungeles szóval sokszor eltuda zárni Olafot egy egy ultival, de azzal is csak annyit ért el, hogy őt ott bent megölte 2 ütésből aztán ugyanúgy végigment mindenkin. Elfutni sem lehetett, mert sprintet hozott + a fejsze szal.... végén valami 27 killt szedett össze és le is hozta a meccset.

SoloQ-ban, ahol nincs olyan szintű csapatösszhang, ez a hős valami katasztrófa. Lehet lcs-en tudják valahogy kájtolgatni, de fú hát örülök, hogy nagyon ritka pick az biztos....

(#46526) Kanczy válasza Sordoran (#46519) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Redditen azt írják, hogy a 3750 IP-ért fixen kapsz egy project skin shardot, amit 11 core-ból tudsz összerakni.

3 a 750 IP-s ikonok mellé kapott ládákból
2 az ezekből kapott ingyenes augment ládából
7 az 1500 IP-s, jövő héten megvehető ikon mellé kapott ládából

A végén még marad is egy. Kicsit zavar, hogy mivel megvannak a Leona, Fiora, Yasuo skinek, 50%-om van csak új skint kapni :(

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#46527) Beni97 válasza Yodamest (#46525) üzenetére


Beni97
őstag

Én is tegnap voltam egy olaf ellen csak én shennel, és a haverom kha jungle volt. Megölt egyszer a lane-n ami az én hibám volt. Aztán haverom feljön gankelni olyan könnyen szedett szét minket, hogy nem igaz. Pedig shennel elnyomtam a W, hogy ne érjen semmit az auto attackja de még így is szét vert. Hihetetlenül erős volt.

(#46528) Imilenni


Imilenni
addikt

Yodamest
Jarvan-nak kikellett volna jönnie Olaf-tól, addig az adc szépen csipegethette volna pedig..ki volt az ADC nálatok?

Bocsi az OFF-ért!

Ajándék lónak ne nézd a fogát:
Ugye a 3x750-ösből tudsz kraftolni egy 4.-et, aminek mint fentebb írták állítólag nagyobb eséllyel kaphatunk skint.
Hát, én kaptam abból egy Karthus-t (ő volt a 2. vagy 3. champ akit megvettem) és egy Kommando Galio-t.
Nincs nekem valahogy szerencsém ezzel a ládás dologgal, igen ingyen van meg minden, de szinte mindíg 520-as skineket kapok..reroll-ból pedig csakis azt kaptam eddig (3-4x).
Engem csak az bánt hogy, miért van az hogy van akinek jönnek a skinek, pl SG Udyr, meg minden..én pedig itt szívok az 520-asokkal. Pedig költöttem már a játékra..sac 10k Ft-ot.

Bocsi az OFF-ért!

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#46529) Kanczy válasza Imilenni (#46528) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

10k az szerintem bőven az átlag alatt van, de nem függ össze a két dolog :N

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#46530) kenwood


kenwood
veterán

Rerrolt nem szabad hasznalni.
Elpazarolod a draga essencet egy total random skinre.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#46531) Yodamest válasza Imilenni (#46528) üzenetére


Yodamest
addikt

Itt vannak a statok:

http://www.leagueofgraphs.com/match/eune/1478718083

Jinx volt az adc, de túl sokat nem tett hozzá. Chogath viszont nagyon jól tolta, ő tudta párszor megölni az ultijával Olafot. Így statokból is jól látszik, hogy az enemy csapata összességében nem volt túl jó, simán nyertük volna, ha nincs az a bizonyos...

Megnéztem meccs után a csávó "OMGitsLOKE" profilját, hogy hát mégis ki a fákkom ez, hát egy-egy félresikerült meccs kivételével elég jókat megy... Simán adja a smurf feelinget, sztem nem sokáig lesz s3-ban. Lehet, ha nem pont ő jön Olaffal, hanem egy átlagosabb játékos, akkor nem ennyire durva az impact, csak így egy jó player kezében ez most durva volt kicsit. A lelkem egy darabja biztos odalett azon a meccsen ;]

Ja azt csak most látom, hogy 94 ranked meccse van.. persze :) Valszeg climbingol éppen a plat felé vagy hasonlók.

[ Szerkesztve ]

(#46532) Beni97


Beni97
őstag

Na most én is kinyitottam és kaptam egy pusztító nunu-t és egy rendőrtiszt vi-t. Van 5 olyan project magom és ennyi. Lehet majd még később ládát venni? Mert ki szeretném váltani az egyik olyan ikont vagy mi az.

(#46533) Imilenni válasza Beni97 (#46532) üzenetére


Imilenni
addikt

9.-étől tudsz majd 1500 IP-ért venni egy ládát, abba lesz 7 DB ilyen Core + egy Projekt skin..11 Core kell a Project skin feloldásához.

Press "F" to pay respects.

(#46534) Zolly444


Zolly444
aktív tag

Megvettem én is, Marauder Ashe és Fnatic Jarvan jött. Ebben az ashe skinben lenne potenciál, kár hogy csak a kinézete más, az összes ability és az aa is alap. Ha csak mindent átszíneztek volna szürkére, kegyetlen lenne.

(#46535) Sordoran


Sordoran
addikt

Köszi infókat, végül is megvettem, és a "bónusz" ládából jött egy Zac hőstöredék és egy TPA Orianna skin töredék.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#46536) Kanczy válasza Zolly444 (#46534) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Valószínűleg akkor már nem 750 lenne :N

#46537: Ez így ebben a formában nem igaz. Legalábbis elég sokat láttam belőle :K

[ Szerkesztve ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#46537) Zolly444 válasza Kanczy (#46536) üzenetére


Zolly444
aktív tag

Az más kérdés. Így meg senki nem veszi meg. Mindenki jobban járna :)

[ Szerkesztve ]

(#46538) Beni97 válasza Imilenni (#46533) üzenetére


Beni97
őstag

Köszi.

(#46539) Beni97 válasza Imilenni (#46533) üzenetére


Beni97
őstag

Amúgy a skin az jelenthet champre skint és ward-ra vagy csak champekre? És gondolom ashe, ekko, kata nem lesz köztük.

(#46540) SkiDev válasza SkiDev (#46443) üzenetére


SkiDev
senior tag

Sziasztok!

Nem tudom mitől lehetett, hogy egyik napról a másikra, de megjavult a csíkozódás. :F
Közben úgy néz ki, hogy a Riot végre egy kicsit megsegít. :D
Most azért már meglepően magas a winrate arányom is + egy alap láda ismét jó skillt dobott. :) Már érdekel, mi lesz az új hextech ládából. :D
Megfér a Sötét csillag Varus mellett :P

[ Szerkesztve ]

Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

(#46541) micafighter válasza kenwood (#46530) üzenetére


micafighter
nagyúr

Jaja :K

(#46542) Chuzzlee803


Chuzzlee803
aktív tag

Néha komolyan elgondolkodom, hogy némely ember hogy jut fel egyáltalán silverig.. :U (Azon ritka meccsek egyike, amikor az ilyenek ellenem vannak, nem velem)

Más: kiborult a bili valamelyik nap, és a beleimet is kiflameltem, és nyilván reportolt mindenki (arról most nem írok kisregényt, hogy volt ellenem 3 magyar srác, folyamatosan babysitelték topot, majd spammelték, hogy "easy" meg "ez"... :W Undorító, az ilyenek miatt veti meg mindenki eunén a magyarokat, még a normálisakat is). Kaptam is a 10 meccsre szóló beutalót, de azokat már rég letoltam, de azóta se kapok se kulcsot, se ládát, se semmit. Ez mitől van? :F

(#46543) Beni97 válasza Chuzzlee803 (#46542) üzenetére


Beni97
őstag

Vagy nincs láda amit kaphatnál, vagy már kaptál azokkal a champekkel, vagy nem érsz el S- vagy nagyobb értékelést. Kulcsot meg ritkán dob, és ha dob a következőt még kisebb eséllyel kapod.

(#46544) Chuzzlee803 válasza Beni97 (#46543) üzenetére


Chuzzlee803
aktív tag

Nem az, hogy nem kapok, mert csak A osztályzatot kaptam, konkrétan azt írja, hogy nem kaphatok. Ilyenkor mi van?

(#46545) marked one94 válasza Chuzzlee803 (#46542) üzenetére


marked one94
őstag

Talán úgy hogy mindenkinek van gyengébb meccse ahol nem úgy jön össze neki a játék. Kétlem hogy neked nem volt még olyan meccsed ahol mondjuk szart se értél és a többi 2-3 játék szinte hozta az egész meccset.
Ha valaki meg zavar ignore. Nem nehéz mutatvány és egyből nem kell másra koncentrálni csak a játékodra.

You'll Never Walk Alone

(#46546) micafighter válasza Chuzzlee803 (#46544) üzenetére


micafighter
nagyúr

A jutalmak megvonása nem a büntetés ideéig tart, hanem a bünti után bizonyítanod kell hogy megjavultál. Utána kapsz majd megint. Ez a gyakorlatban azt jelenti hogy nem flamelsz stb adott ideig, lehetőleg ne kapj reportokat . Adott idő nem tudni pontosan mennyi, valószínűleg a büntivel arányos, és szerintem x meccset is le kell játszanod report kapás nélkül, ami szintén a büntetéssel arányos. Barátom 2 hét bannt kapott, utána kellett még pár hét, kb egy hónap hogy elkezdje a ládákat kapni, napi átlag 4-5öt játékkal.

[ Szerkesztve ]

(#46547) Beni97 válasza marked one94 (#46545) üzenetére


Beni97
őstag

Hát igen és az a baj, hogy nagyon kevesen vannak akik ezt megértik.

(#46548) Solad


Solad
őstag

Kulfoldon vagyok aztali gep nelkul, az uj lapos erkezoben. Van valainek tapasztalata vele hogy az R7 M260 hogy boldogul a LOL-lal? i5 5200u és 8G RAm csücsül mellette, ezek rendben vannak, de a VGA-rol fingom sincs mit bír. FHD lenne az igény, nem szeretek nem natívban játszani

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#46549) Bowser válasza Solad (#46548) üzenetére


Bowser
aktív tag

na ez a LOL :

Nekem egy sima régi 512-es kártyával 1440x900-at simán viszi full grafikával.

Fullon fog neked menni nem lesz gond.

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#46550) SkiDev


SkiDev
senior tag

Sziasztok!

Valaki tud valamit a free rp-s körüzenetről, ahol 4-8-12 meghívott barát után kapsz 1300-3600-6k+ rp-t?
Én is kaptam üzenetben....
Továbbküldtem ismerősöknek, mert valósnak nézett ki maga az oldal is, mint a hivatalos oldal.

[ Szerkesztve ]

Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.