Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46851) Zivos válasza hugi0 (#46797) üzenetére


Zivos
tag

Hétvégén mentünk egy ARAM meccset. ötünknek nem volt annyi győzelme mint az ellenfél 3 játékosának egyenként :) . De ez még nem volt elég, kaptak 4 rangedet, meg 1 tankot :) . ARAM -on egyébként tényleg csak a sebzés számít? Le nooboztak, hogy tankra építkeztem.

(#46852) Chuzzlee803 válasza Horytnica (#46850) üzenetére


Chuzzlee803
aktív tag

Kérlek mondd, hogy nem játszottál rankeden Garen adc-t, mert itt helyben elásom magam

(#46853) Horytnica válasza Chuzzlee803 (#46852) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Pedig de :D szóval szerintem kezd el :D

Volt már Nautilus Garen is...

Az első 5 percben van előnye az ellenfél alsón lévőknek, utána akármit csinálnak beledöglenek vagy villanástól kezdve minden ki kell hogy menjen a túlélésre.

Most éppen Galio + Garen volt. Ha a Leonájuk rám jött akkor a Galio tépte le az adc arcát, ha Galióra akkor kapott egy Q-t és ez idő alatt lejött még a stun is a Gaioról, már csak hab a tortán amikor a Voli becsörtet a torony melletti bokrosból :D

Ez a meccs is nehéz volt mert Vlad fel lett feedelve és annak az istenért nem lehetett leverni az életét. :D

Ja és volt Garen + Darius is, de a Darius nem jó, a kettő külön kell.

Thylife papival szoktunk alkotni :D

Ma volt egy meccsem Kennen ADC-vel is... :D azis érdekes volt, bár ott AP Malphite suppoltam :D

No itt is van az az AP Malphite + AD Kennen

Itt meg azt a rohadt tank csapatot alig bírtuk szétverni, ráadásul az előző meccsről véletlen bent maradt az AP rúna :D

Az utóbbit még mindig nem értem hogy tudtuk megnyerni bár ott Balázs koma eléggé jól aprított Trundle-val, ja meg az hogy engem fókuszáltak vicc volt. :D Mint mondtam az ap rúnákkal kicsit hátrányba volt a kezdésem. De a farmot azt szépen tudtam tartani.

[ Szerkesztve ]

(#46854) Beni97 válasza Horytnica (#46853) üzenetére


Beni97
őstag

Az a baj, hogy az ilyen garen adc pickel lehangolhatod a csapatod és már nem úgy állnak a meccshez, hogy nyerni fognak. Lehet te nyertél vele de akkor is. Én leszarnám a wint én úgy reportoltalak volna mint az állat.

A kennen adc meg régebben volt jó. Én is vittem rankedre mikor Rekkles vitte lcs-n. Viszont az a baj, vele hogy kicsi range és bele kell menni az ellenfél arcába hogy jól tudjál ultizni.

(#46855) Bowser válasza Beni97 (#46854) üzenetére


Bowser
aktív tag

Na akkora végeredmény...
Augusztus 18.-án kezdtem a rankedet Silver III-ba dobott 0 LP-vel.
Most Augusztus 23.-án 2:50-re meglett a Plat 5.

Első promó Platba nem sikerült. 2 meccs Win a többin random trollokat kaptam (Riot imád engem). Értsd nem ügyetlen player aki segítségre szorul hanem igazi nagybetűs TROLL. Nembaj utána nekifeszültem mégegyszer és másodikra meglett. Nemmondom, kemény meccsek voltak. De ez az 5 nap is kemény volt de leginkább fárasztó.
1 meccs Annie-vel, 1 meccs Jannával és 53 Zyrával. Zyrával amúgy 41 meccsen S-/S/S+-t értem el, és több mint 70.000 pontot szedtem össze vele ezalatt az 5 nap alatt. Midet kétszer mentem, a többiben csak Support. Nem boostolt senki(nem is kell).

Ez viszont epic:

Beni97:
Még ha nem is hangolja le a csapatot, akkor is mindenki őt figyelni a meccs alatt, hogy életben marad-e.
És akkor azért kapna ki a a csapat mert rá koncentrál.

[ Szerkesztve ]

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#46856) Pocok9b válasza Bowser (#46855) üzenetére


Pocok9b
aktív tag

Grat!

Majd ma megnézzük hogy adja! ;)

Tel/Viber/WhatsApp: +36703228077

(#46857) csoki46


csoki46
aktív tag

Sziasztok!

Nem tudom mennyire szabályos, de jó lenne találni pár embert akivel esténként lehetne kicsit játszani. B4-ben vagyok, de a sok troll miatt nem tudok tovább jutni. Nem boostot szeretnék, csak normális emberekkel játszani. Jungle a main-em, de adc és mid is megyeget, ha úgy van :) knoxville46 a nevem, ha érdekel valakit a dolog vegyen föl és megbeszéljük. Szinte minden nap fönt vagyok 8-9-től.

(#46858) #53932800 válasza csoki46 (#46857) üzenetére


#53932800
törölt tag

Már bocsi, de ez nem team függő, a nagy számok szabálya alapján fel KELL ,hogy juss HA jobb vagy az átlagnál, ha nem tudsz feljutni kb 20-30 meccs alatt akkor oda való vagy egyelőre.Ájanlom GoodOldTimes írásait már 2-t is csinált sokat lehet belőlük tanulni:)
Pesze, mindig vannak lehozhatalan gamek, de a szerencse forgandó, lehet ,hogy következő meccsen az enemyben lesznek a hülyék. :R

Szerk. Most nézem a statjaidat, hát... a 0/12 meg 2/16 lehet ,hogy nem trollok miatt vannak.

[ Szerkesztve ]

(#46859) Kanczy válasza csoki46 (#46857) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Amíg engedi a játék, hogy valakivel játssz, addig szabályos a dolog, nem kell aggódnod. Mindezek mellett egyetértek a kollégával fölöttem :K

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#46860) Horytnica válasza Beni97 (#46854) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Ez csak mutatja a LoL-os társadalom szintjét. :D

Általában mindenhova viszem azt amivel könnyen megélek. Beni, te reprotolnál engem me hogy troll pick, én meg reportolnálak téged feedért :D Azt ha a riot tényleg nézi ki mit csinál úgy is te kapsz nem én. A meccseim ha 5%-át én feedelem el akkor sokat mondtam. :D

Szoktunk menni premadeet, 2-3-4-est, még mielőtt valaki félre érti, nincs köztünk Platos meg nem is volt még csak goldos sem, szóval nem boostolunk, tegnap Vivcsonak behúztunk egy SIII-at megy felfelé a kislány :D jelenleg én vezetek SIII 82 LP bocsánat mégsem Balázs 91el :D Most jelenleg ő van elől. De lehet fel se akarok jutni Gold-ba, ha felmegyek Goldba akkor nem lesz Szilveres ikonom. xD

Amúgy meg, ADC a dzsungelben(Vayne), ADC a top-on(Vayne-Cait) ADC a miden(Varus) akkor má méne menjen akár egy Garen bot-ra... meg mutasd meg azt a szabályt, ahova le van írva mi hova mehet. Én úgy tudom nincs, ha én evvel megélek sőt még van hogy hozom is a meccset, akkor abba sok beleszólásod nem nagyon lehet, se a riotnak. ;) :D

Ráadásul Garen az a hős amivel nem kell meg tanulni játszani... nyomd meg a Q-t fuss oda baxd arcba majd nyomd meg az E-t aztán a W-v majd a végén nyomj egy ultit az adc-re és el van felejtve szegény.

(#46861) jUUh válasza Horytnica (#46860) üzenetére


jUUh
addikt

Javítsatok ki ha tévedek, de ha nem szándékos a "feed", akkor nem lehet érte reportolni.

Samsung Galaxy S23+

(#46862) csoki46 válasza #53932800 (#46858) üzenetére


csoki46
aktív tag

Köszönöm az építő jellegű kritikát, tudom, hogy följebb kell és följebb is fogok jutni, de jobban szeretnék 1-2 emberrel összeszokni. Azt is tudom, hogy van még hova fejlődni, nem is akarok rögtön platba jutni :) megkérdezhetem, hogy hol nézted a ezeket a statokat?

(#46863) micafighter válasza jUUh (#46861) üzenetére


micafighter
nagyúr

Lehet, csak nincs értelme. Barátom is ezzel van megáldva. Elmondtam már neki ezerszer de nem érti meg. Riot nem fog senkit bannolni azért mert rosszul játszik. Ez alapján mindenkit bannolni lehetne mert mindenkinek vannak rossz meccsei, Fakernek is.

Sportszerütlen viselkedést és a bomlasztó játékosokat bannolja a riot, vagyis: elsősorban flame és afk.

A vicc az hogy a barátom kiakad a rossz játékosokon meg a rossz playeken, elkezd flamelni, ezért a flame-ért meg őt bannolják, aztán meg nekem sír TS-en hogy a rossz játékosokat nem bannolják.

Pedig ami szerinte rossz play, sokszor nem is olyan rossz csak máshogy gondolkodik az adott játékos. Ergo mindenki rosszul játszik aki nem azt csinálja, mint amit a barátom kitalál. WTF? Ezt csak azért irtam le mert a legtöbb esetbe ez igy szokott lenni.

[ Szerkesztve ]

(#46864) Chuzzlee803 válasza Horytnica (#46860) üzenetére


Chuzzlee803
aktív tag

Pedig sajnos Garen toplaner, úgyhogy ha leviszed ADC-nek az bizony trollkodás, úgyhogy ne lepődj meg, ha reportolnak :) És amíg ilyen a hozzáállásod, és úgy káromkodsz mint egy kocsis, addig ne mondd ránk, hogy "miattatok ilyen a lol közössége" mert az igazságtól nagyon messze jársz :)

(#46865) Kanczy válasza Chuzzlee803 (#46864) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Ez így ebben a formában tévedés. Nyugodtan leviheti botra, ezért senki nem fogja bannolni, főleg ha közben carryzi a meccset ;)

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#46866) #53932800 válasza Kanczy (#46865) üzenetére


#53932800
törölt tag

De leviheti, de nem túl előnyös, mert ADC nélkül lategameba kb nem lehet nyerni

Csoki46: op.gg :R
Ahogy látom szereted Gragast de nincs túl sok sikered vele ,lehet ,hogy egyszerűen nem illik hozzád a hős.(meg azért Gragas elég nehéz) engedd el játsz helyette valami mást(könyebbet)
Ha jól gondolom te egy supp-jungle main vagy ajánlom ezeket a hősöket:
Junglebe: Amumu,Skarner+Warwick akit már most is használsz.
Suppnak:Nautilus,Leona(talán Braum)

[ Szerkesztve ]

(#46867) csoki46 válasza #53932800 (#46866) üzenetére


csoki46
aktív tag

Valóban most próbálbatom Gragast. WW úgy érzem elég jól megy, de teamfightokban nem sokat tudok segíteni. Az adc-t fókuszálom maximum és annyi. Gragas nem megy rosszul, de pont ez a baj, hogy csapat kellene, hogy együtt dolgozzunk. Lerakom a robbanékony hordót a torony alá, ultival visszalököm rá az enemyt erre alistar ellöki a saját torny felé. Sokszor előfordul, hogy a csapat nem segít a kezdeményezésekben hiába pingelek. De köszönöm a tippeket, megfogadom.

(#46868) Horytnica válasza Kanczy (#46865) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Ha megfigyeled, ott volt mellettem Galio, 60 ap-val szétszed bármit :D nagyon komoly hős az is. Amúgy meg ja, félig kocsis vagyok. ;) :D

És általában igen, nem adc-t viszünk hanem Garen meg valamit ami messzebbről is tud farmolni. Most volt egy meccsünk Garen + Vayne, csak sajnos Bazsi mellett nehéz játszani, sokszor túlfeszíti a húrokat, sokszor olyanba megy bele ami esélytelen de ő azért pl. beugrik egy Vayne-el 5v1-be úgy hogy az ellenfél erősen dominál.

Most kell szólóznom mert fel kell hoznom a bukott lp-m :(

(#46869) Horytnica válasza #53932800 (#46866) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Ja és megnyugtatlak, adc nélkül lategame-ben lazán lehet nyerni ;)

(#46870) jkrisztian


jkrisztian
aktív tag

Sziasztok skacok. Új vagyok nagyon a LoL világában és egy kis segítségre, tanácsadásra lenne szükségem. Kipróbáltam már minden lanet és rolet a játékban és mára egyértelműen kijelenthetem, hogy a jungle jön be nekem a legjobban, de új játékos lévén nem sok hősöm van erre a role-ra. Warwick, Xin Zhao egyelőre, esetleg amumu. Szeretnék többrétű dzsungelessé válni és szükségem lenne pár sokoldalú herora. Udyr nagyon bejövős amúgy, sajnos már nem ingyenesen játszható. Szóval kit ajánlanátok :(

Azért döntöttem a jungle role mellett mert szerintem itt tudok a legnagyobb hatással lenni a játékra. Xin Zhao-val általában dominálom a meccseket, bőven pluszos a winratem.

(#46871) jUUh válasza micafighter (#46863) üzenetére


jUUh
addikt

Ugyanilyen barátom nekem is van. :DDD Köszönöm az infót. :R

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S23+

(#46872) #53932800 válasza Horytnica (#46869) üzenetére


#53932800
törölt tag

Na és hogyan nyersz?Mindenki őt védi,kikiteol téged, na ilyenkor nyerd meg a lategame teamfightot

(#46873) micafighter válasza Kanczy (#46865) üzenetére


micafighter
nagyúr

Pontosan. Most csak azért mert ADC + Supp bot a meta, miért járna bann ha nem azt hozol? Jó hogy nem irják elő milyen hőst pickelhetsz..

Ez alapján az összes LCS csapatot is bannolni lehetett volna mikor Morde-t vitték botra ADC helyett.

(#46874) Beni97 válasza micafighter (#46873) üzenetére


Beni97
őstag

De amúgy nem írta senki, hogy bannolnák. Én és Chuzzlee803 csak annyit írtunk, hogy szerintünk megér egy reportot, hiába játszik jól.

(#46875) Beni97 válasza Horytnica (#46860) üzenetére


Beni97
őstag

Honnan veszed, hogy feedelnék? Én ha feedelek is akkor az nem direkt van(rankeden), amit a rito megint leszar.
Azzal, meg hogy garen adc-t viszel, meg mit tudjam én még mit, azzal nem fogod, megtanulni egy adc feladatát. Lehet nincs le írva, hogy kit és mit hova lehet vinni, de egy ilyen "troll" pickel nem fogod megtanulni mi is a feladatod azon az ösvényen. Aztán majd később meg megint jössz írni, hogy milyen szar a csapatod, és nem veszed figyelembe, hogy te miket is csináltál. Mert szerintem egy ilyen pickel le tudod vinni a föld alá a csapat hozzáállását a meccshez.

(#46876) Horytnica válasza jkrisztian (#46870) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Dzsungelbe?

Ajándlom még Kha'zix-ot, bár ő szerintem eléggé nehéz kari, helyezkedni kell vele eléggé erősen.

Tryndamere - Ha bejön akkor op, nekem eléggé late games a játék vele, persze az elején is jó, de Tryndával egy full bukott meccsen is 1v1-be kevés bármelyik enemy... szerintem nagyon erős.

Janna - Csak a hard core playereknek ajánlom, vicces és megoldható :D lazán S vagy S+ :D :D

Amumu - én próbáltam de nekem nem nagyon jött be, nem tetszik, de erős ő is, a sok sok stun... :D utálom

Jax - Udyr - LeeSin

Rengar - őt is próbáltam de nem jött be nekem, én úgy vagyok vele hogy Kha'zixra rá álltam és Rengóra már nem tudok. :/

(#46877) Horytnica válasza #53932800 (#46872) üzenetére


Horytnica
csendes tag

4-5 tankot kiteolhatsz api, garennel meg úgy futok át az enemy team-en mint a villám :D

helyette egy kis Khazix carry :D

Annie és Fióra feed után, szegény Shaco és Vayne team fightjai nem voltak hosszú életüek. Úgy kb. 1-2 a sec között lézengett.

[ Szerkesztve ]

(#46878) jkrisztian válasza Horytnica (#46876) üzenetére


jkrisztian
aktív tag

Nekem Xin Zhao eddig az isten (persze túl sok viszonyítási alapom nincsen). Viszonylag könnyű kitakarítani a dzsungelt, early gameben is eléggé hatásos a latemid-late game pedig általában fekszik neki. Könnyű vele dominálni. Gondolom ez majd jobb játékosok ellen változni fog.

(#46879) szabod válasza Horytnica (#46876) üzenetére


szabod
senior tag

Janna - Csak a hard core playereknek ajánlom, vicces és megoldható :D lazán S vagy S+

Az megvan, hogy a játék az alapján osztályoz, hogy milyen role-ra viszed a hőst? Mivel nem népszerű egyáltalán a Janna jungle, így ahhoz a kevéshez viszonyít, akik viszik. Illetve ha átlag Janna supporthoz viszonyítjuk is jobban teljesítesz, hiszen farmolsz, és killjeid is vannak. Ugyanilyen alapon egy Nami middel is lehet S+-t kapni, persze csak ha nem 0/10-ben végzel.

(#46880) Lokids


Lokids
addikt

Pfff. Tegnap mentem 3 meccset. Bronz5-ket megszégyenítő teljesítményt hozva.
Az egy dolog, hogy meccs kezdete utána hívnak telón, és így elég szar volt miden veigar ellen. Ki is kaptam. Kb annyira tudtam figyelni, hogy veigar outrangelt luxként. :P
De utána oriannát hozva lux ellen. AFK-ra küldtem, mert nem tudott farmolni. és elbuktuk 4v5 a gamet.
Sokáig nem öltem senkit, csak assist. Az is épphogy. Enemy xin megjelent meghaltam. Semmit nem tudtam vele csinálni. Se barrier, se E, se zhonya. Nevetségesen fos voltam. Ilyenkor jövök rá, hogy miért vagyok még mindig gold. Mert vannak napok, amikor egyszerűen nem megy. Akármit csinálok egy bronzos is elverne.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#46881) Horytnica válasza jkrisztian (#46878) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Igen Xin kegyetlen erős, bár Xin ellen én Tryndát vinnék... :D

(#46882) Horytnica válasza szabod (#46879) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Igazából nem érdekel az S+ a lényeg az hogy hozom amit kell, nem feedelek, adok killeket viszek killeket, az ha a másik 3 ember eldobja a meccset akkor az bukó és kész.. :D

(#46883) Zivos válasza jUUh (#46861) üzenetére


Zivos
tag

Én nem tudom miért jár ban, de szándékos feedért biztos nem, legalábbis botok ellen nem. Már névről ismerek pár embert aki tuti valami programot használ, ami neki megy az első ellenségnek és amíg nem talál megy előre, viszont nem egyenes vonalban, van amikor az első gyilkosság az ellenfél Nexusánál éri. Hármas közép haladó, ami a botok között legnehezebb, nem is sokan játszanak, vagy csak én fogom ki sorra az ilyeneket, de "CZ", "O2", random sok karakteres mellett nem is választok hőst, kivárom a 15 percet inkább. Legalább 20x reportoltam, akivel voltam az is, eredmény: Este tuti bead 1-2 -t ha azt játszanánk. Mondjuk nem értem miért csinálja, egy LoL accnak nincs értéke, csak mások játékát rontja el. De legalább menne kezdőre.

(#46884) glacious válasza Zivos (#46883) üzenetére


glacious
addikt

Ha rajtad kívül van még egy nem agyhalott a csapatban, simán hozható egy ilyen meccs.

(#46885) Horytnica


Horytnica
csendes tag

Akkor mára meg is lennénk :D

(#46886) Kanczy válasza Horytnica (#46885) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Mindeközben én meg rankeden gyakorlom az új role-okat, úgyhogy már plat 5 0 ponton vagyok :C

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#46887) Horytnica válasza Kanczy (#46886) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Jól teszed, én Aatroxot fogom ott csapatni :D és majd megyek valalmi fatálisat :D

(#46888) Beni97


Beni97
őstag

Facebookos link:
Yorick

(#46889) Horytnica válasza Beni97 (#46888) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Ebből is egy op 0iqs xart csinálnak ... riot szint :D

(#46890) batai15


batai15
félisten

Hát gyerekek , kiegtem asszem .
Nem megy a játék ,vissza estem s3bol s5 be , nincs innentől kezdve motiváció . Na majd kövi szezonba talán .

(#46891) SkiDev


SkiDev
senior tag

Kiégtem. :)
Nagyon jó ezzel a Zyra-val supportkodni tényleg, instabuy lesz. :) 1. meccsem :))

[ Szerkesztve ]

Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

(#46892) kenwood válasza SkiDev (#46891) üzenetére


kenwood
veterán

Ha elobb veszel large rodot,mint sightstonet,akkor neccesen lesz meg vele az 50% winrate :)

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#46893) Kanczy válasza Horytnica (#46889) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

A mostani meta champion-ök nagyon túlnyomó részét nehéz akár már közepesen is játszani. Nem tudom, Yorick milyen lesz, de hogy a többi champ nem "0 iq-s xar", az biztos :U

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#46894) Bowser válasza SkiDev (#46891) üzenetére


Bowser
aktív tag

Náluk Heimerdinger Support. Support item nélkül. Doran gyűrűvel lement botra. Szegény ADC aki vele volt :D

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#46895) SkiDev válasza Bowser (#46894) üzenetére


SkiDev
senior tag

3 Ranked meccs 3 Win :D
Egy S+ és két A+.
Ketten tudjuk hozni a late-t, ha nem feedel a többi lane.
A legjobb:

De ez sem volt utolsó, ha nézem, hogy support dmg az ellenfélhez képest. :D

Már Bronz I. fele megvan :))

[ Szerkesztve ]

Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

(#46896) Bowser válasza SkiDev (#46895) üzenetére


Bowser
aktív tag

Na faja :D
Én nem vagyok ilyen szerencsés.
Plat 5 100 LP meglett. De azok a promó meccsek... Elsõ minden ok megnyertük. A másodikon kikaptunk az is ok, legalább a harmadik izgisebb lesz. Elsõ meccs:Champselectbe megkérdeztem mi legyen Zyra vagy Janna. Ketten mondták Janna így elhoztam. Sajnos kaptam magam mellé egy Gosut aki meccs végére valami 3/16-ba volt. Nagyon gyenge volt ADC-nek. Yasuo volt nálunk miden az kapott egy kis feedet. Elég szarul álltunk, így megbeszéltem vele, hogy félig tank félig LifeSteal legyen + Kap a Shieldem által + DMG + Pajzs + Iron Solari + Mikael + Hívõk töménje.
+ Tornádóm használja ultihoz. Volt még rajtam felemelkedés talizmánja is a sebesség miatt. Mi ketten elintéztünk egy elfeedelt csapatot amiben volt Fióra, Twitch, Lee Sin, Veigar és Leona. Nexus turet se volt már nálunk egy inhib se. Életem legfárasztóbb meccse volt agyilag.
A többi meccsen meg a szokásos random trollok :D

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#46897) Horytnica válasza Kanczy (#46893) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Kérlek mond melyik hősök szerinted a legnehezebbek.

(#46898) Kanczy válasza Horytnica (#46897) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

GP, Gnar, Ekko, Elise, Cassio, LB, Ryze, Taliyah, Jhin, Ashe. Majdnem minden, amivel pro playben játszanak, nagyon magas skill-plafonú. Teljesen jól vannak balance-olva a dolgok :K

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#46899) Horytnica válasza Kanczy (#46898) üzenetére


Horytnica
csendes tag

Gp - szerintem nagy skill nem kell hozzá, lazán elfarmol a pisztolyával, a hordókat ha van esze akkor bokorból játsza ki, a hp töltése meg op... én pl hiába domináltam ellene végig Yorickhalál lazán farmolt mellette és nem tudtam megölni.

Gnar - Ő vele nem nehéz, ő abszolút gyenge karakter, a kicsi gnart ott ölöm meg akármivel ahol van.

Ekko - Na a másik skilled champ na ne nevettesünk már ... Egyszer volt szerencsém menni a kis négerrel egyet, kb. 5-10 perc után teljese megszokható és kb. hibátlanul kezelhető.

Elise - ő megint egy kombóból eltakarít egy adc- de még egy off tankot is, vele többet játszottam megint nem tartom nagy számnak irtó erős volt. Ő sem nehéz, csak már nincs akkora dmg-je mint 5-6 patchel ezelőtt.

LB - nos róla nem tudok mit mondani, de őt sem tartom túl erősnek, ő olyan lehet mint zed, csak meg kell szokni az ugrásokat és kész.

Ryze - ok :D üsd a billentyűzetet 1-2 mp-ként :D

Taliyah, Jihn - Velük nem játszottam de játék elején ők tényleg kicsit nehezebbek lehetnek, de Jihn a végére állat... szóval :D

Ashe - Azért nehéz, csak nem olyan erős mint a társai.

(#46900) Kanczy válasza Horytnica (#46899) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Már ne haragudj, de már a GP és Gnar leírásodból látszik, hogy fogalmad nincs a champion-ökről. De tényleg a leghalványabb sem, szerintem a 90%-ukkal nem játszottál két game-nél többet :U

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.