Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26201) hattorihanzo válasza CosmoBacsika (#26200) üzenetére


hattorihanzo
aktív tag

Te érted félre, pontosan azokra készít fel, hogy miben kell kompromisszumot kötni és milyen feltételekkel.

(#26202) CosmoBacsika válasza hattorihanzo (#26201) üzenetére


CosmoBacsika
tag

rendben, csak úgy érzem h ezek sokszor NAGYON el vannak túlozva, mintha ezek a fícsörök létfontosságuak lennének.

(#26203) Scoobyka válasza CosmoBacsika (#26202) üzenetére


Scoobyka
addikt

maga az lcd-tv sem létfontosságú...mivel crtn is ugyanazt a filmet látod....vagy hírmüsort....hírmusor->gazdasági válság....ha meg gazdasági válság akkor meg inkább rakjon félre értelmes dolgokra,min gyereknek ruha és étel vagy bármi egyébb ami fontos....ha meg vki lcd-tvt akar venni olyat vegyen amit hosszabb távon is ki lehet használni.....vagy pedig félévente cserélgetheti....100hz és 24p-t meg addig mondod nem létfontosággúnak amig nem tapasztalod húzamosabb távon és akkor rájössz milyen nagyott is tévedtél.....100hz tv adásnál.....24p meg minden későbbi hd-s anmyaghoz kéklemezhez igen is fontos....

maga a tv hd-s anyagokhoz készült ezért felesleges kijelenteni,hogy nekem nincs hd-s anyagom ezért a 24p sem kell most még....meg nincs elterjedve...meg ilyenek....ez ugyanolyan eset mint dvd-nél volt...mindenki ragaszkodik a vhshez...aztán meg rájön,hogy a dvd lemez és dts hang milyen jó is.......

tehát ha azt mondod minek a 24p avgy a 100hz én meg azt kérdezem minek neked lcd-tv...hisz az sem létfontosságú.

(#26204) kugyu21 válasza hattorihanzo (#26198) üzenetére


kugyu21
senior tag

Senki sem reklamált, senki nem állította, hogy unalmas a topic, csak hozzád hasonlóan Ö is elmondta a tapasztalatait az tv-jével kapcsolatban. Szerintem tényleg nem kell ezért megkövezni.

(#26205) Malachi válasza Scoobyka (#26203) üzenetére


Malachi
addikt

No offense, de azért ne viccelődjünk már.

100 vevőből 10-nek jut eszébe, hogy vásárlás előtt tájékozódjon, abból a 10-ből meg 5 eljut erre a fórumra. Ahogyan én is. Kérdeztem, kaptam hasznos tanácsokat, szuper és hálás is vagyok érte.

Azóta is olvasom a hsz-eket, és lejött, hogy a rendszeresen kommentelők FANATIKUSOK (jó értelemben véve) és ezzel szintén nincs baj, de hidd el, hogy irtó kevés embernek fontos az a iszonyatos mennyiségű SZUBJEKTÍV és profi szemmel nézve talán égbekiáltó, de átlagos embernek marhára mindegy apróság, amin itt vérre menő viták folynak. Bejön egy szerencsétlen, hogy látott egy TV-t, neki tetszik, de mégis, hátha van valamilyen KOMOLY hibája, megkérdezi. Erre olyan vallásháború közepébe csöppen, ahol azon folyik a hirig, hogy a 24p kell-e, vagy nem. Azt se tudja, mi az. Bizonytalan lesz, elkedvetlenedik, aztán vagy nem vesz, vagy igen, de drágábbat, amire nincs is szüksége, mert kell neki egy tv és kész, és senki ne mondja, hogy a jelenleg forgalomban lévő cuccok 4/5-e nem felel meg tökéletesen és nem vált ki egy 5-10 éves CRT-t. Na és ki az a hülye, aki újonnan nem LCD-t venne?

Megvan a "High Fidelity" c. film? John Cusack, Jack Black, stb... Itt kb. olyan a hangulat, mint abban a lemezboltban. Bemegy az egyszeri vevő, hogy valami jó zenét szeretne, a vájtfülű zenebuzik meg éppen csak nem nyírják ki. :D

Én azt mondom a fórum remek, kell, hasznos, de annak, aki csak úgy ide téved azt javaslom, ne bizonytalanodjon el, ha rosszat olvas a kiválasztottról. Menjen el, nézze meg, ha tetszik vegye meg és nézze. Tök jó lesz. Ha vacak, az úgyis kiderül innen-onnan. A többi apróság nem fontos.

Én se parázok már, veszek egy KDL-32V4500-at és csókolom. :D

(#26206) CosmoBacsika válasza Scoobyka (#26203) üzenetére


CosmoBacsika
tag

éreztem h lesz egy ilyen hsz :) én nagyon halas vagyok a sok tanacsert meg mindenert, es elismerem h ezek a fícsörök is nagyon jók. Én nem azt mondom h ezek NEM kellenek, hanem csak azt, hogy az ide beteroknek ne az jojjon mar le h ha nem ezekkel rendelkezo tvket vesznek, akkor szar élményt kapnak. Vágod?

Boxoztam már régebbi samu lcd-n, lattam mar LG2000-es mukodes kozben. Gyönyörú képük volt. Nyilvan 100-200al dragabb tarsaik szebbek jobbak okosabbak stb, de az itt valahogy mindig elfelejtodik, hogy ezek a keszulekek igy IS nagyon faszanyos elmenyt nyujtanak. Az általad említett fícsörök létjogosultságát pillanatig sem akarom vitatni, csak azt mondom h ne az jojjon mar le h nelkuluk nincs élet. kész

[ Szerkesztve ]

(#26207) CosmoBacsika válasza Malachi (#26205) üzenetére


CosmoBacsika
tag

annyira marha jol megfogalmaztad amit mondani akarok, tenksz :D
A parázást bnennem akkor mult el, amikor két állítólag hihetetlen mód más tv között SEMMI (nem hd-fullhds hszem) különbséget nem láttam. Az én választottam egy 37LG5000 -es :)

[ Szerkesztve ]

(#26208) hattorihanzo válasza kugyu21 (#26204) üzenetére


hattorihanzo
aktív tag

Hát én ezt egy picit másként látom, nemtetszésének adott hangot a fórummal kapcsolatban, és ebben a tv-s tapasztalatainak csak másodlagos szerep jutott, a hsz lényge nem az volt. De nem fogok erről vitatkozni.

(#26209) kugyu21 válasza hattorihanzo (#26208) üzenetére


kugyu21
senior tag

Lehet hogy neked van igazad és én vagyok a naiv, de én nem éreztem a hsz-ban a rosszat, ezért "támogattam meg" a saját tapasztalatommal, amit egyébként te sem vitatsz: "Na az mitől van urak, hogy amióta itt valaki írta, hogy "aurás"-ok a Philipsek, állandóan ezt figyelem, és tényleg láttam, pl. RTL klub korhatárkarika közelről. Viszont minden reggel amikor felkelek az AXN-en megnézem a Dr House második felét, és az valami szenzációs minőség, abszolút semmi aura, fekete kockásodás vagy egyéb, közelről felfedezhető hiba, egyszerűen tökéletes, pedig SD. De már lassan elvitet az asszony, mert állandóan 30 cm-ről nézem a tv-t és hibákat keresek, néha én is úgy érzem, bediliztem." (#26170) hattorihanzo

(#26210) Rolly válasza CosmoBacsika (#26207) üzenetére


Rolly
veterán

tipus tesóóó :) nekem is ilyen van, s hát az sd az nézhető de sd a full hd meg áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :)

(#26211) sb válasza Digitalis (#26196) üzenetére


sb
veterán

Én Philipsen, főleg SD forrásnál egy nagyon furcsa dolgot látok a legtöbb boltban kiállított példánynál. Bizonyos felületeket mintha egy színárnyalatra hozna és így olyan mintha nagy foltokból állna a kép. Főleg arcon, bőrszínen láttam ilyet.

Ez valami beállítási hiba lehet? 56,74,76-oson is láttam ilyet.
:F

(#26212) asadasad22 válasza Antik báró (#26199) üzenetére


asadasad22
őstag

250k körül sztem már 40W4000-et is találsz.

(#26213) fokukac


fokukac
nagyúr

Búcsút mondhatunk a plazmatévéknek?

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#26214) Digitalis válasza sb (#26211) üzenetére


Digitalis
senior tag

Jó jelforrás és adást alapul véve, egészen biztos, hogy valami eltúlzott beállítási probléma lehet. Illetve hasonló problémával akkor találkoztam, mikor a digi hyundai beltéri hajtotta a TV-t. A víz pl. egy massza és kockákból álló halmaz volt. De, CRT-n is ám, dettó.
Pl a fent említett zizisedés-t simán elő lehet hozni, ha az élességet 2-s ről rányomatom 8-ra, pluszban egy másik menüben (PerfectPixel-ben) meg amúgy is dübörög az auto BE élességjavítás.
Teljesen hazavágja a képet. Boltokban a csutka 10 beállítás sem ritka, nagyobb szám jobb elve érvényesül a szakszemélyzet hozzáértéséből adódóan. (Tisztelet a kivételnek!!!)

Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.

(#26215) iwu válasza hattorihanzo (#26208) üzenetére


iwu
addikt

Nos.
az előző hszm-re a válaszod stílusa parádé, de legalább jól félreértetted, amit írtam.
többeknek átjött, mire próbáltam rávilágítani.
Malachi teljesen jól kifejtette, amit én minimális iróniával próbáltam idő hiányában pár sorban összefoglalni.
sehol nem írtam olyant, hogy unalmas vagy haszontalan lenne a topic! rengeteg infót szedtem én is innét, ezt le is írtam.
egyszerűen azt nem látom, hogy bárkitől megkérdeznétek, hogy mire akarják használni a tv-t, és ahhoz belőni a kompromisszumot. ez olyan, mintha valaki tudja, hogy csak netezni kell neki a pc, de mindenáron kvadkór100gigaram4870x2-tsataraid akarnánk eladni, mert tény, hogy sokkal jobb, meg előremutatóbb, de minek, ha a pasziánsz lesz a legdurvább gém a gépen.ja, hogy jön a w7 nemsokára.és?neki ha már az ikon arrébb megy géz, élete végéig xp-t fog tolni.
van, aki azért vesz tv-t, hogy nézze az anyátok köztöt, soha nem fog nemhogy blueray-t, de még dvd-t sem rátenni a tv-re. alapcsomagot vesz, nem pedig hd-csomagot aranyárban.
persze lehet azt mondani, hogy azok nem jönnek ide olvasgatni.de idejöhet valaki, akinek a tanácsát kéri, és az a valaki a lowcost tvk közt keres alternatívát...
na mind1, tudnék még írni, de megint lépnem kell, meg szerintem átjön, mire gondoltam ennyiből is.
ELNÉZÉST kérek, ha bárki-t megbántottam volna, nem volt szándékomban.
Üdw:iwu

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#26216) vmatyko


vmatyko
tag

Sziasztok szakik!

150 és 200 között (de inkább az elejéhez közel) szeretnék 42"-es LCD TV-t.

Nekem eddig az LG 42LG3000 klikk - ez 153-ba kerül.

Van esetleg más ötletetek ésetleg tapasztalatotok ezzel?

(#26217) Motaba78 válasza vmatyko (#26216) üzenetére


Motaba78
őstag

megnéztem a tulajdonságait, remélem nem ilyen a movie, game, sport állítgatás illetve a képe megjelenítéskor mert azok a csíkok eszméletlen szarul néznek ki.

Árban teljesen megfelelő, élőben is tekintsd meg a fent említett hiba végett.

A méret vagy az ár dominál ?

[ Szerkesztve ]

(#26218) vmatyko válasza Motaba78 (#26217) üzenetére


vmatyko
tag

a 42"-es méret az fix. leginkább sd adás menne rajta (szülők veszik), de ha esetleg 1000 év múlva lesz itthon rendesen hd adás akkor is elég lesz a 720p.

szal olyan kéne ami szépen hozza az sd-t (kb 1 éve néztem sharpokat, azok nagyon szépek voltak, de ahogy megnéztem ennél sokkal drágábbak)

(#26219) bassH-atom


bassH-atom
csendes tag

Sziasztok!
LCD 4:3-as beégéssel kapcsolatban kérném a segítségeteket.Olvasgattam a fórumot, de nem igazán tudom mit csináljak. Samu LCD-n a két csík hamarabb kijött mint 1 év.
Alapban 16:9 es adásokat néztem ugyan inkább (német műholdasok, DVD) de ami 4:3ban jön azt én úgy nézem.Utálom ha szét van húzva, vagy ha nem látszik a felirat, vagy egy fél fej.
Szal bizony volt 1-2 szer hgy bealudtam, tv meg ment reggelig, 4:3ban. Gondolom ez "jót tett" neki. Gari javítást elutasították, mondván túl sokat néztem 4:3 ban.
Csak az felháborító, hogy
1. - a használati útmutatóban semmi szöveg nem volt,hgy ne használd 4:3ban.
2. Nem értem hogyan lehet ilyen "beégés", hiszen a működési elv alapján se fordulhatna elő! Pont zért vettem LCD-t, és nem plazmát! A PC-m LCD monitorán statikus kép megy állandóan, mégsem égett bele semmi. A panelban a folyadék kristály csak polarizáltan szűri a fényt. Szal szerintem ez egy konstrukciós hiba!
Szoftvresen simán tompítani lehetne az átmenetet a fekete sáv és a tvkép között, ha már ez az éles kontraszt okoz a kristályszerkezet hőháztartásában vmilyen gondot. Vagy éppen 10 percenként tologathatná magának a 4:3 as képet 5-10 sorral jobbra-balra, hogy ne ugyanott legyen az elválasztás. Eleve nem értem és bosszant, hgy mi a lóf..szért marad ott 2 kib..szott függőleges csík?
Lehet-e vele vmit csinálni? Vhol olvastam, hgy hajszárítóval melegítést javasoltak. Valaki próbálta már, vagy egyéb okosság segít-e?
Kermiztetést járta már vki végig? Ugyanis nekem kellene bizonyítanom, hogy ez a szar gyári hiba miatt ilyen. Amúgy rendeltetésellenes használat miatt nuku gari! Fakk Samu!
Hogy a pi..ba lehet egy TV-t rendeltetésellenesen nézni?
Á, bosszankodok, de ha vki tud vmi bölcsességet, megköszönöm!
üdv.

(#26220) szubence


szubence
csendes tag

Végre nagy nehezen eldöntöttem hogy SAMSUNG LE-32A431T2-őt veszek...Viszont néztem ezt is: SAMSUNG LE-32A451C1, ami nem sokkal drágább. Visszaolvasva a fórumba pár embernek a 451-est tanácsoltátok a 431 helyett, de konkrétan miben jobb a 451-es? Őszintén szólva, designra nekem jobban tetszik a 431T2.

köszi

(#26221) CosmoBacsika válasza Motaba78 (#26217) üzenetére


CosmoBacsika
tag

internetes videocodecfosozas miatt tunik olyannak. Eletben ezt nem latni

(#26222) flash-


flash-
veterán

Vélemény a Samsung LE32A451C1 (A) (82cm)paneles televízióról:

Laptop összekötés:

ugyan sima 3 méteres vga kábellel van összekötve,de a tv-n csodaszép a kép.Divix nézése kb 2,5 méterről nézem a tv-t,és dvdrip es divix tökéletes minőségű ilyen távolságról nem látni semmi "hiányt"
egyedül azt nem értem hogy ha a tv is 16:9 képaráyú,és a film is,akkor mégis mért van fekete csik felül meg alul? be kellene töltenie a teljes tv-t nem?(vagy az a baj hogy a laptop amiről fut a divx,az 4:3 képarányú,a tv meg 16:9???)

720p hd filmek pcről:nos azt hiszem itt nem lehet mint mondani,fantasztikus.nem hiszem hogy full hd ennél szebb lehet 2,5 méterről. ennyi bőven elég.pont.

tv:
ugyan csak analóg kábeltv-vel tudtam még tesztelni(Amtel) azért 2,5 méterről egyáltalán nem vészes,szinek csodásak,felbontás meg a jobb adásoknál nem gyilkolja a szemet.3-3,5 méterről meg telejsen igazi kábeltv minőség.

sport:van a tv-ben sport mód ugyan,de én azt vettem észre hogy pont hogy abban a módban szellemképesek a focisták mikor futnak,ha pedig kiemeltre rakom úgy vettem észre hogy jobb. hmm hát ennyit érnek ezek a módok.ajánlom kiemeltre rakni.

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#26223) dabadab válasza flash- (#26222) üzenetére


dabadab
titán

"egyedül azt nem értem hogy ha a tv is 16:9 képaráyú,és a film is,akkor mégis mért van fekete csik felül meg alul?"

Mert a mozifilmek nem 16:9-esek, hanem annal is szelesebbek.

DRM is theft

(#26224) flash- válasza dabadab (#26223) üzenetére


flash-
veterán

na ez igy azért nem igaz mert sok dvd-re még rá is irjáak hogy 16:9

a divx amit néztem az meg 640x360 felbontású ami pont 16:9 képarányú formátum....

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#26225) DigitEfendi


DigitEfendi
csendes tag

Na, addig senki ne vegyen tévét, amíg ezt nem látta:
Philips Cinema 21:9 LCD TV

http://philips-blog.hu

(#26226) dabadab válasza flash- (#26224) üzenetére


dabadab
titán

De, igy igaz. A mozifilmeket 2,36:1, vagy vmi hasonlo aranyban forgatjak, egyszer menj el egy moziba ;) Egyebkent megneztem az elso kezem ugyebe kerulo DVD-t, ott volt rajta, hogy 16:9, alatta meg az, hogy 2,4:1.

Azt a divxet meg ha megnezed nem fullscreenben, akkor latni fogod, hogy a fekete csik ott van benne.

DRM is theft

(#26227) flash- válasza dabadab (#26226) üzenetére


flash-
veterán

hmm értem most már.
hát akkor meg mér találták ki vagy mér ilyenre találták ki a szélesvásznú tv-ket...nem lett volna egyszerűbb ha olyan szélesvásznú tv-ket gyártanak amiken minden szélesvásnú műsor telejs képernyős? hmm ember megveszi a tv-jét és még igy is "szenved"
és ha majd lesz blu ray lejátszóm akkor a blu ray filmek sem lesznek teljes képernyősök a 16:9 tv-men??

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#26228) dabadab válasza DigitEfendi (#26225) üzenetére


dabadab
titán

Forditom a hirt: "levagtunk a TV tetejebol meg aljabol, vakuljatok, parasztok!" :)

Egyebkent ha meg 24:9-es lenne, akkor pont elferne rajta ket 4:3-as TV musor egymas melett :)

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#26229) dabadab válasza flash- (#26227) üzenetére


dabadab
titán

Azert, mert nincs egyseges keparany szabvany.
A hagyomanyos TV musorok 4:3-ban vannak, az modern TV-s dolgok 16:9-ben, a mozifilmek meg 2,39:1-ben (illetve mozifilmes szabvanybol van egy egesz szakajtora valo, de mostanaban ez a leggyakoribb).

DRM is theft

(#26230) flash-


flash-
veterán

igen,5 perc utánaolvasással is találtam oylat hogy

1,33:1
1,78:1
2,35:1.
1.85:1
2,39:1
2,36:1,
2:40:1

és még ki tudja mennyi van...
amugy van...

amugy van valami lista vagy oldal ahol meg lehet tudni hogy az ilyenek közül melyek a 16:9 fullscreen arányok?

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#26231) fokukac válasza dabadab (#26228) üzenetére


fokukac
nagyúr

szerintem ez kell a magyarnak, így duplán is tudja nézni a barátokköztöt :DDD

amúgy a 21:9, az még mindig csak 2,33, tehát azon is lenne csík. ;)

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#26232) Motaba78 válasza vmatyko (#26218) üzenetére


Motaba78
őstag

kiindulási pontnak szerintem pont jó [kiindulás]

árban természetesen lehetnek eltérések. Az én tv-m is 20000Huf-al több most mint mikor vettem.

(#26233) fokukac válasza flash- (#26230) üzenetére


fokukac
nagyúr

az 1,78-as tölti ki a 16:9-es képernyőt teljesen.

ami ennél kisebb, az oldalt hagy csíkot, ami nagyobb, az alul-felül.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#26234) dezz válasza flash- (#26227) üzenetére


dezz
nagyúr

Picit belenagyítasz, máris kitölti... És csak a két oldalon marad le két sáv, ahol többnyire amúgy sem történik semmi. (Ha normálisabb a tévé, az eredeti képet fogja ilyenkor eleve ekkora méretre átméretezni, nem a kisebb, alap méretről visszazoomolni.)

Egyébként a szélesvásznú TV-műsorok 16:9-esek -- pár év múlva talán át is állnak majd erre, a mostani 4:3-ról.

[ Szerkesztve ]

(#26235) sb válasza Digitalis (#26214) üzenetére


sb
veterán

Ilyen foltosodást forrás nem nagyon okoz. Analóg semmiképp, digitális meg máshogy szokott blokkosodni, nem így. Szóval én is arra gondolok, hogy beállítási hiba volt.

Csak azért kérdeztem rá, mert hátha valami ismert beállítási probléma. Már nem az első amit így láttam, legalább a 3-4. Philips TV. (De persze emellett láttam olyan kiállítottakat is amiken minden rendben volt.)

(#26236) kugyu21 válasza bassH-atom (#26219) üzenetére


kugyu21
senior tag

A Toshibának erre vonatkozó megoldása, hogy a kétoldali csík fényerejét 3 fokozatban lehet állítani a feketétől a világosszürkéig.
Ebben a topicban olvastam korábban, hogy bizonyos ideig teljesképernyősen használva el lehet tüntetni a beégést, sőt úgy emlékszem regenerálódást elősegítő PC-s programról is volt szó.....rá kellene keresni.

(#26237) kugyu21 válasza iwu (#26215) üzenetére


kugyu21
senior tag

Most viszont neked nem tudok igazat adni erre a mondatodra vonatkozóan:
"egyszerűen azt nem látom, hogy bárkitől megkérdeznétek, hogy mire akarják használni a tv-t"
Ez így nem igaz, mert a tanács és típuskérők egy része azonnal írja mihez kell a TV, mert már tapasztalatból tudja, hogy a válaszolni szándékozó szakik azonnal vissza szoktak kérdezni, hogy mekkorára gondolt és mihez fogja használni.

[ Szerkesztve ]

(#26238) Scoway


Scoway
csendes tag

Üdv!

Régebben kértem infót a digitalko gari ügyintézéséről csak nem kaptam választ. Így felkerestem a digitalko-t ez ügyben és ezt kaptam válaszul:

"Garanciát Philips televíziókra 2 évet (1év teljeskörű + 1év ingyenes javítási költség) vállalunk rá, a szervízelés rajtunk keresztül történik az Önhöz legközelebb eső Philips márkaszervízben, a jótállási jegy alapján.
Mivel a készülék 10kg felett van, így az elszállításáról és visszaszállításról is gondoskodunk."

A Philips 32pfl7403H tv-re kérdeztem rá. Ezek alapján, nem külföldre viszik ki a tv javítani hanem a legközelebbi márkaszervízbe.

(#26239) bigdigit válasza Scoway (#26238) üzenetére


bigdigit
addikt

majd az orrodra kötik hova is viszik.csak a beígért 1-2 hétből lesz 1-2 hónap.arra kérdezz rá,hogy ha nem tartasz rájuk igényt te is beviheted-e a legközelebbi szervizbe.

(#26240) atomeromu


atomeromu
csendes tag

Udv!

LCD tv vasarlasan gondolkodok, csak nem tudom milyet vegyek. Fokent mozizasra hasznalnam es ezeket az ertekeket kellene tudnia Full HD 1080p:

Képarány: 16:9
Felbontás: 1920 x 1080
Dinamikus kontrasztarány [x:1]: 30000 felett
100 Hz-es technológia: Igen
Képarány váltás 16:9/4:3 : Igen
DVB-T tuner: Igen, de ha nincs az sem baj
Komponens bemenet: igen
HDMI bemenet: igen
24p: igen
1:1 pixel mapping: igen

Az ara max 350000 Ft. Milyen gyartmanyt vegyek es mire kell odafigyelnem vasarlas elott?

Koszi!

(#26241) atomeromu


atomeromu
csendes tag

Lemaradt:

40" kepatlosat szeretneik es PC-rol lenne hajtva egy ilyen videokarival: MSI N9800GTXPLUS-T2D512-O

(#26242) Beka88


Beka88
csendes tag

Sziasztok valaki meg tudná nekem mondani mien hely(megbízhatóság szempontjából) az avplanet,meg hogy mien garit adnak a tv-re?gyárit?

Köszi előre is.

(#26243) Antik báró válasza asadasad22 (#26212) üzenetére


Antik báró
csendes tag

Hello Cimbora!

Köszönöm a segítségedet..amúgy mit gondolsz ár-érték arányát tekintve melyik érné meg jobban?

(#26244) iwu válasza kugyu21 (#26237) üzenetére


iwu
addikt

ok, ebben volt némi túlzás valóban...

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#26245) Scoway válasza bigdigit (#26239) üzenetére


Scoway
csendes tag

Ok. Holnap rákérdezek. Ha nem megoldható, amit említettél, akkor te melyik webshopot ajánlod? Az a lényeg, hogy ne nekem kelljen a terméket visszaszállítani és a garancia ne a bolton keresztül menjen.

(#26246) Andie


Andie
őstag

Sziasztok!

Vettem Apámnak egy ilyen Philips LCD tv-t.
Frankón ki is próbáltam, minden oké. Rádugtam a laptopra (HP 8510p), a HDMI csatiján keresztül, megmondtam neki, hogy tegye a képet a TV-re, és itt jött a meglepi.
1360x768 -as felbontást válaszottam (elvileg ugye 1366x768), és erre a Tv-n a kép körben kilóg, kb 1 ikonnyit. Alul is, felül is, oldalt is. A felbontás gyönyörü, szinte pixel élességü, ezt is ott irom most, és olyan mint a laptop lcd-je, csak épp 10x akkora.
Próbáltam 1280x680-at állitani ,akkor frankón megvan alul és felül is a kép. Olyan, mintha a TV képe valójában olyan 1280x650-es lenne, ami képtelenség.
Olvastam más fórumokon, hogy sajna az LCD tv-k nem mindig értik a PC-k hdmi kimenetét, igy valami buzi egyedi felbontásban jelenitik azt meg. Néztem a TV-n, nem lehet képet zsugoritani, csak jobbra-balra, fel-le mozditani.
Találkoztatok már ilyennel? Mit állitsak és mire? :F

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#26247) gellei


gellei
aktív tag

Sziasztok!

Szerintetek Samsung a756 vagy a676 tv a jobb választás?
Az a676 valamivel olcsóbb.

Köszi!

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

(#26248) asadasad22 válasza atomeromu (#26240) üzenetére


asadasad22
őstag

én azt mondom, hogy 40W4500, minden igényedet tökéletesen kielégíti.

(#26249) piposta


piposta
csendes tag

Hi!
Sony KDL-32T3000 tv-m van, RGB-n kötöttem össze géppel.
A bal felső sarokban állandóan kint van a bemenet jelző és felbontás, hogy tudom ezt eltüntetni?
Csak 1024x768 max. felbontást engedett, az RGB miatt lehet ilyen alacsonyat beállítani?
Készülök HDMI-n keresztül összekötni, remélem az megoldás lesz a fenti problémákra.
köszi.
üdv.piposta

(#26250) asadasad22 válasza Antik báró (#26243) üzenetére


asadasad22
őstag

én 40-eset vennék, de ez nyilván sokban függ attól is, hogy nálad hogyan férne el..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.