Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34153) maj-viktor válasza Gépötty (#34151) üzenetére


maj-viktor
őstag

Nekem vannak cifrább "vaterás" történeteim is...

A vatera mindig mossa a kezét, ha hamis terméket árulnak / átverik a vásárlót!
(hogy ő csak közvetítő... ja közvetít a sok csalónak és ha jelentik őket, bazza kiba*szni őket a piactérről)

Tegyen rendőrségi feljelentést, ennyit válaszolnak esetleg... a lúzer vásárló megteszi (max. 10-ből 1 átvert), a rendőrség meg azt mondja, nem éri el a 50E Ft-os határt így nem nyomoznak...

Ha esetleg eléri az 50E Ft-ot, akkor azért "nem nyomoznak" / "kérik ki az eladó adatait a vaterától", mert nem "csoportos átverés"... pontosabban pont hogy az, de nem érkezett több feljelentés... ÉS az összes csaló így megússza!

De tegyük fel, még ha össze is szedsz 5-10 sértettett, aki felis jelenti az eladót, stb. akkoris max. annyit nyomoznak ki, hogy xyz volt és csókolom... kártérítésre ne számíts... EZ MAGYARORSZÁG sajnos!

(#34152) Zolar
Az konkrét! Kérem szépen így dolgozik egy csaló! Felmarkolja a pénzt, aztán amikor ég a ház (értsd lebuktatjuk), viszi a pénzt és hello!

Majd kíváncsi leszek pár hét - hónap múlva milyen értékelések jelennek meg nála.... csak nem hogy átverte a vásárlót... na meglássuk...
vatera - : SnapbackShop - http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=7294274

De mostmár tényleg kanyarodjunk vissza ide a "külföldi rendelésekhez"

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.