Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TheProb
üzenetére
Postára be szoktam tolni magammal (mindig kieső időszakban megyek), melóhelyen elfér a bejáratnál a fogasnál. Amúgy én is meg vagyok ezzel lőve, mert esélytelen lelakatolni (vagy annak hiszem). Benzinkúton szoktak vágni egyfajta fejet néha, de már kezdik megszokni mivel ppp és postapont is egyben. 10 mp alatt könnyedén eltulajdonítható így nem szívesen hagyom benzinkúton kívül, ráadásul néha elég fura közeg tud ott sokasodni a benzinkút és a dohánybolt között.
Amúgy ha összehajtható, és lehet húzni egy keréken, akkor akár még opció lehet egy boltban, de dilemmáztam már azon is, hogy összehajtva a bevásárló kocsi aljába rakom, de a festés miatt nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest