- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakki88
csendes tag
Mivel sehol a világon nem láttam Kaabo Mantis Dualra negativ véleményt, igy kezdem én:
A tegnap vett 3 kilométert futott Mantison egyik másodpercről a másikra "elszállt" a gáz, azaz turbo fokozaton, 2 kerék hajtással, 3as fokozatba tőgázzal kezdett menni. Ha nem egy 30 fokos emelkedőn mentem volna felfelé, valószínűleg most nem irkálnék, mert mire rájöttem, hogy mi a p1csa van, vagy 3x körbe mentem egy pont az emelkedő tetején lévő földes "parkolóban". Ha ez forgalmi helyzetbe történik, az nagyon csúnya lett volna, iszonyat erő van benne, ha nem vagy rajta kb lehetetlen megfogni ha maxra van állitva minden.... Csak a kikapcsolás segített.... Egy élmény volt......Ja a plusz poén, hogy ezután el sem indult, a gázkábelen van valami kontakt hiba, mert mozgatásra beindult....(megint szerencsém volt, mert egy lépcsőnek volt támasztva az első kerék.....)szépen elégetett 1-2 mm a gumiból mire sikerült megfognom és kikapcsolni megint....
Viszont mivel azon a 30 fokos emelkedőn 50el mentem fel végig és utána a terepen se sikerült elesnem(se meghalnom) vele hasonló sebesség mellett, adtam neki egy esélyt és kértem a 3 napon belüli cserét..... Az viszont biztos, hogy csak zárt bukóban és protektor ingben fogok ráállni az újra.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy ruhás topik
- Garmin topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest