Új hozzászólás Aktív témák

• krakki88

csendes tag

Mivel sehol a világon nem láttam Kaabo Mantis Dualra negativ véleményt, igy kezdem én:
    A tegnap vett 3 kilométert futott Mantison egyik másodpercről a másikra "elszállt" a gáz, azaz turbo fokozaton, 2 kerék hajtással, 3as fokozatba tőgázzal kezdett menni. Ha nem egy 30 fokos emelkedőn mentem volna felfelé, valószínűleg most nem irkálnék, mert mire rájöttem, hogy mi a p1csa van, vagy 3x körbe mentem egy pont az emelkedő tetején lévő földes "parkolóban". Ha ez forgalmi helyzetbe történik, az nagyon csúnya lett volna, iszonyat erő van benne, ha nem vagy rajta kb lehetetlen megfogni ha maxra van állitva minden.... Csak a kikapcsolás segített.... Egy élmény volt...... :D :DD :DDD Ja a plusz poén, hogy ezután el sem indult, a gázkábelen van valami kontakt hiba, mert mozgatásra beindult....(megint szerencsém volt, mert egy lépcsőnek volt támasztva az első kerék.....)szépen elégetett 1-2 mm a gumiból mire sikerült megfognom és kikapcsolni megint....

Viszont mivel azon a 30 fokos emelkedőn 50el mentem fel végig és utána a terepen se sikerült elesnem(se meghalnom) vele hasonló sebesség mellett, adtam neki egy esélyt és kértem a 3 napon belüli cserét..... Az viszont biztos, hogy csak zárt bukóban és protektor ingben fogok ráállni az újra..... :)

Új hozzászólás Aktív témák