- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #5376 üzenetére
Hát kezdjük ott, hogy:
Hazahozott (ellentétben a Kugoo-val), másrészt fent nem ázhatott be, mert esővédő volt rajta. Harmadrészt a Kugoo-nál ugye nekem az akkumulátor indikátora elszíneződött, aztán kiderült, hogy az akkumulátor jó, megvásárolták, nem jött rá panasz. Negyedrészt, azóta töltöttem, nem volt gond. Ötödrészt azóta mentem is vele, applikáción keresztül is monitoroztam, minden rendben volt. Vágom én, hogy alattad megnyekkent egy roller hetek múltán, de én optimistán állok a jövőhöz, meg ugye nem kell felelevenítenem a Kugoot forgalmazó srácok is annyira szerették az angol szófordulataimat, hogy elküldtek darabokban kb egy teljesen új rollert
Amire ma is Bhüszke vagyok, és még jól is jártam. Igaz Kugoo-n azóta sem álltam. Csak azt akartam mondani, hogy szerintem a Xiaomival is hamar megtalálnám a közösnevezőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Foxpost
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest