Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
Sziasztok! Xiaomi 4-es defektre olvasom, hogy jó lehet a Tubeless folyadék, ajánljátok?
-
DigitXT
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha gyorsulás kell, akkor 2 motor. 1 motorral meg egy Wolf King GT is harmatos.

-
heavygrip
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen, kicsit uncsi már a sebesség, vagyis inkább a gyorsulás
Akkor mért nem egy Ultrát nézel? Végsebessége kb 55-60 de gyorsulásra ég és föld a sima G2 -höz képest. Felénk a srácok oda vissza letesztelték.
Engem mondjuk nem tudtak megetetni, pedig nehezebb vagyok tőlük kb 20-30kg-val.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Használtan nem vész.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
A 18ah akkus: [link]
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Lehet de nem leszel előrrébb max tartósságban. Használt Mantis Dual v2?
-
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Onnan akartam megvenni a balt, de már nagyon rottyon volt.Meg 5-600k bele a 2 akku.
Sajnos nem úgy megy mint rollernél hogy azt rakok bele amit akarok.Így maradt a Segway Ninebot Elite. Már van 4db. [link]
enginev3.0: Miért nem valami 2 motoros?
-
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kevés ami most van?
-
enginev3.0
félisten
O de lehetetlen épkézláb G4et találni
Volt egy egyik nap, 120km volt benne
Alkudtam belőle 15ot, mondta hogyha ma viszem akkor okéÍrom neki 10 percen belül hogy indulok érte
Erre benyogte hogy most mégse jó neki az időpont, de félretesziTermészetesen eladta...
-
Emunem
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
na voltam ma kisgarázsba rollert felgyorsítani. Azt mondták megcsinálják, ha van tarcsiba 1300€-m. Mondom mire? Kb ennyi a bünti, ha osztrák rendör lemeszel, hogy gyorsabb vagy, mint 25. Azért vállaltak be, mert azt hitték, hogy csak 20-al vánszorgok. Mikor mondtam, hogy Global szint érdekel, akkor 2 léptek hátra, és onnan mondták el az infót.
Inkább marad 25, és veszek egy nagyobbat, biztosítással meg számmal. (vagy motort
) -
zzola
titán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Tudom, olvastam, láttam.

De vannak nyilván akik elégedettek és belefér nekik a picit több szervizelés. -
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ne csináld még kikezdenek
-
zzola
titán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Néztem az Ausom SR1 -et és a DT2 Pro-t is. Specifikáció alapján jónak tűnik. Egy bajom van vele, hogy idehaza semmilyen szervizháttérrel nem rendelkezik. Alkatrész ellátása kérdéses? Illetve ha sérülten érkezik, hetek és csomó pénz megy el a visszajuttatásra.
Ha lehet, inkább hazai beszerzés érdekelne, persze nem túlárazottan! -
zzola
titán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Áh, használtat nem, köszi.
-
whbear
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, GT3 Max lett a befutó. Auchan online rendelés, mert azt írják, hogy csak online ennyi. M365-ről jövök, ahhoz képest bármelyik rugózása jó lesz :)
-
válasz
whbear
üzenetére
Ezek a rollerek csak 25-el mennek.
Ha sikerül átszoftverezni, akkor is csak 32-vel.
Ilyen sebességnél nincs jelentősége a C futómű geometriájából adodó hibáinak, ezért nem is említettem meg.
A Xiaomi Ultra, Navee S60 futóműve jobb, jobban (többet) rugózik.
De akkor is a GT3-at venném.Engem jobban zavarnak az olyasmi apróságok, h ki lehet-e kapcsolni az indexelés közbeni csipogást, vagy a bekapcsoláskor/kikapcsoláskor csipogást.
Emelkedőkre hogy mennek fel.
Kitámasztó mekkorát "kattan" mikor éjjel hazaérve letámasztom hogy a kerítéskaput kinyissam.
Világítást egy gombnyomással ki tudom-e kapcsolni, vagy csak a szoftverből.
Mennyire rugózik, mert pl a Segway (naaaaagy) F3 sorozata csapnivaló.
A nagyobb akksi nekem fontosabb, de csak a Segway G3-ban van ekkora, meg ebben a Naveeban. -
whbear
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem biztos, de talán jobb az egyenesfutása a hagyományos teleszkópos első felfüggeszrésnek. A C futómű talán hajlamosabb kormány lengésre. Motoron volt szerencsém hozzá, elég annyi hogy túléltem..
-
whbear
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Erre a célra amit írtam, melyiket választanád? S60 vagy GT3 Max? Ez a kettő versenyző fut csak.
-
válasz
whbear
üzenetére
Itt ki vannak gyűjtve az adataik, össze tudod öket hasonlitani:
https://logout.hu/bejegyzes/markasabb_rollerek.htmlVan közte link a Xiaomi 5, 6 sorozathoz is, kicsi összefoglaló, ismertető.
A Navee a Xiaomié, ezért ugyanaz kábé.
Viszont a GT3 Maxban nagyobb az akksi, mint az "eredeti" Xiaomiban.Ha van rá lehetőséged, probáld ki őket megvétel előtt, hasonlitsd össze öket, rugózást.
-
-
whbear
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Jó idő esetén munkába oda vissza, helyben aszfalton. Van ahol nem ideális az aszfalt, de nem vészes. Budapest külváros. Van még a Xiaomi 5 Max, az kb ugyanaz mint a GT 3 úgy látom. Ez az Auchan ajánlat úgy látom kihagyhatatlan.
-
válasz
whbear
üzenetére
Jó az S60 rugózása.
Kérdés, h mire akarod használni őket.
A GT3 Maxban nagyobb akksi van, és városban elég ennek is a rugózása.
Auchanban épp nagyon akciós.
https://auchan.hu/shop/navee-gt3-max-elektromos-roller-148.497Ft -
whbear
őstag
Sziasztok! Egy gyors kérdés. Navee S60 vagy inkább GT3 Max? 185 cm 90 kg napi 10-15 km város. Az S60 torziós rugózásától mennyire kell tartani?
-
SoulReaver
veterán
Én az AUSOM DT2 pro -val elvagyok és ajánlom is szívesen.
Én sem vagyok már fiatal és ezelőtt rollerem sem volt, de azt tudom mondani, hogy stabil kis jószág.Hidrós fékek, széles kormány, kényelmes markolat, összteló, 33 kg.
Eddig a hátsó fékpofát cseréltem ~3000Ft volt, mert sípolt a gyári...
Itthon 400 körül láttam 1-2 boltban. Geekbuyingon vettem tavaly év végén, akkor ~320 volt náluk. -
zzola
titán
Sziasztok! Ismét!
~1 évvel ezelőtt volt egy rövid rolleres időszakom, de nem folytatódott.
Most viszont szükségem lenne egy játékosra, napi munkába járásra illetve délutánonként eljárni edzeni. 177/85 vagyok, 43-as lépővel.
Munkahely 7km-re van illetve az edéz helyszíne is, ez napi durván 4x7km út és vannak emelkedők, nem sík a terep.
Keeway E Zi Citi 2-MS-ben gondolkodtam, de az otthoni tárolást nem tudom megoldani (emelgetni ezt biztosan nem lehet). Robogót/motort az üzemanyag és fenntartási költség miatt nemakarok, autóm van.
Fentiek miatt keresek egy ideális gurulót, ami lehetőleg feleljen meg a nem létező hazai szabályozásnak. Korban közelebb vagyok az 50-hez, mint a negyvenhez, elhasalni nem szeretnék, szóval szempont a megbízhatóság is illetve az is, hogy ne kelljen több 10k-t alkatrészcserére költeni azonnal a vásárlás után (pl. fékcsere stb.).
FID fórumtárs pár videóját megnéztem már. Árban akár 500-600k-ig is el tudok menni, de nem cél minden zsét elverni. Van 1-2 tippem, de jobban érdekelne a hozzáértők ajánlása.
Köszi.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
Sejtettem.
-
Hátha érdekel valakit:
-
KáZéé
tag
Megvettem a xiaomi 5 pro-t. Tetszik, minden oké vele. Viszont az applikáció csalódás, korábban itt egyik fórumtárs tett be képeket a max appjáról és több konfig lehetőség volt benne. Én az indulási sebességet levenném itt is 5-ről 3 km/h-ra de nincs ilyen lehetőség.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Mászkáltam az akkor bent lévő GT2-vel megette a forgalom. Nem lehet kocsik között 30al araszolni hogy ne merüljön
Ekkora vázba kell a 40ah 72v. "de őszintén: ezeket a napi közlekedésben ki is használod?" Ki bizony. Ezért is fontos hogy 2 motor legyen és nagyon hamar elérje az 50-60at. Lehessen etetni ha kell 10+ amperrel és legyen benne legalább ha 10" 24ah 60v ha 11" akkor 72v 40ah.
-
clon
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Azért csak vizuálisan a biciklisek és a rolleresek között életkort figyelembe véve látszik a rolleresek felé az alacsonyabb kor és akinek esetleg van rálátása azoktól meg lehet tudni mennyire "nem" akarnak semmilyen papírt szerezni (segédmotor, autó) DE a rollerre amúgy sem kell semmi így hajrá...
Ezért mondom mindenkinek kelljen kresz vizsga sőt valamilyen papír róla ami "bevonható" és újravizsgázásra kötelezhető, büntethetővé válik a renitens közlekedő rolleres ÉS biciklis (is).
A beazonosításról annyit, hogy a menetrögzítő kamerák óta nagyobb az esély a beazonosításra bárhol és lehet szidni a videó közzétevőjét vagy bejelentőjét DE nem lenne mit közzétenni/bejelenteni ha nem szabálytalankodnának közteres kamera nélkül mert úgy érzik nem látják akkor lehet.
A rolleres alap probléma jelen időben is, hogy sokan arra hivatkoznak (még jogosítvánnyal rendelkezők is) nincsen szabály így amit nem tiltanak azt szabad (persze azért habzik a szájuk mert pont ez a mentalitás hozta el a túlszabályozást).
Régen azért volt könnyebb és azért volt jobb még a kerékpáros kultúra is mert óvodás/általános iskolás időben kresz parkokat használtak meg iskolába volt talán osztályfőnöki órára közlekedési ismeretek könyv ami alap ismereteket nyújtott pl. meg kell állni a zebránál és körbenézni mielőtt lelépsz (persze akkor még kevesebb volt a lámpázott zebra). -
DigitXT
félisten
Ez amúgy egy közkeletű tévedés.
Pl. állítólag a bringások tetemes százalékának VAN autóvezetői engedélye, tehát tisztában van (kellene lennie) a KRESZ szabályrendszerével, aztán mégis tetemes százalékuknak már egy piros lámpát sem sikerül értelmezniük...
(Tisztelet a kivételnek.) Átfogalmaznám: kevésbé jellemző azokra, akik beazonosíthatók. Mert, ha egy térfigyelő felveszi, hogy átrongyolsz a piroson, és látszik a rendszám: csekk. -
DigitXT
félisten
Az 1500Wh: ha nem 100 km-es túrákra akar menni, vélhetőleg azért el lehet vele lenni.

(Nyilván, ha húzza a szarvát, akkor seggére lehet annak is verni hamar, de hogy "átlagos" rolleresnek ne szolgálná ki egy napi közlekedési igényét egy ekkora akku, nekem fura.
)Oké, 6000W és 70 km/h, de őszintén: ezeket a napi közlekedésben ki is használod?

Aktuális kedvencem a GT2P, ahol konkrétan odaírják, hogy barátom, ezt közúton nem.

Szerk: mondjuk a kettő lehet, hogy egy és ugyanaz, csak ott van mögötte az a fránya "P". Én kérek, elnézést, az a modellszám lesz, a másik meg a marketing név, szóval ugyanaz:
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
És 52v.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Jó cucc csak kicsi az akku.
-
Haveromé. Ez jó ár érte, hmmm?
-
DigitXT
félisten
válasz
bandigyerek
üzenetére
Nem csak a térd miatt: ami hátul merev, az egy ártatlannak tűnő mélyedésen át is akkorát tud dobni a pilótán, hogy szinte lerepül a taposóról. Bérrolleren tapasztaltam, brutális volt, pedig akkor még csak a szaros S1-em volt, de ahhoz képest kiváló rugózása volt hátul.
Hiába 25 km/h-val sem ment, rugózás nélkül csak tükörsima aszfalton értékelhető bármi. Különösen a hátsó kerék esetén. Az első keréken ha nincs, "csak" ráz, de nem fog eldobni. -
KáZéé
tag
Tudnátok segíteni, hogy segway f2 pro e ii-t vegyek vagy xiaomi 5 pro-t. Ugyan annyiba kerülnek most.
Szezonális használatra lesz, gyerekekkel szabadidős programokhoz. 105 kg vagyok és 190cm.
A segway 450w max 900, a xiaomi 400w max 1000. Viszont a xiaomi 5 kilóval több de elől-hátul lengéscsillapítós. A segway csak elől csillapítós.
Nem tudok dönteni
A segway jobban tetszik, és gondolom mivel könnyebb és erősebb így jobban reagál a gázra.
Köszi
-
donmackó
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Tipik, nem tartotta be a kreszt. Ezért szídják a normálisan rollerezőket, meg szigorítanak mindent is.
-
Napi rolleres baleset...
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
A legtöbb 72v 40Ah vagy felette. Ami kicsi az tölt kajálás közben ha akar jönni végig. Vagy csak jött dumálni. Meg aki gyorsan akar tölteni annak van 15-20 amperes tőltő meg egy átalakító hogy autós oszlopról tudjon tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ekkora vázba kell a 40ah 72v.