Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
KáZéé
tag
Megvettem a xiaomi 5 pro-t. Tetszik, minden oké vele. Viszont az applikáció csalódás, korábban itt egyik fórumtárs tett be képeket a max appjáról és több konfig lehetőség volt benne. Én az indulási sebességet levenném itt is 5-ről 3 km/h-ra de nincs ilyen lehetőség.
-
KáZéé
tag
Tudnátok segíteni, hogy segway f2 pro e ii-t vegyek vagy xiaomi 5 pro-t. Ugyan annyiba kerülnek most.
Szezonális használatra lesz, gyerekekkel szabadidős programokhoz. 105 kg vagyok és 190cm.
A segway 450w max 900, a xiaomi 400w max 1000. Viszont a xiaomi 5 kilóval több de elől-hátul lengéscsillapítós. A segway csak elől csillapítós.
Nem tudok dönteni
A segway jobban tetszik, és gondolom mivel könnyebb és erősebb így jobban reagál a gázra.
Köszi
-
KáZéé
tag
Két elektromos roller között vacilálok.
1. XIAOMI Electric Scooter 4 Pro Gen2 EU
2. SEGWAY-NINEBOT KickScooter F2 Pro elektromos roller (AA.05.12.03.0001)Összehasonlítva kb. semmilyen különbséget nem találtam köztük, áruk is ugyan annyi MM-ben -> 229999 Ft
Melyiket vegyem szerintetek?
Esetleg van ilyen áron jobb alternatíva? Mindenképpen olyat szeretnék melynek teherbírása több mint 100 kg mert 105 kg vagyok.Köszönöm
-
KáZéé
tag
Szeretnék venni egy elektromos rollert kb arra a célra, hogy a futóbicikliző vmint később a pedálos bicikliző gyerekeimet tudjam követni. 105 kg vagyok, olyan kellene ami elbír, és nem hagynak le vele.

Persze ha már lesz roller akkor boltba is elszaladok vele.
Milyet ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 0perces Kolink KLA-003
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest