- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigi90
csendes tag
Sziasztok,
Esetleg valakinek van tapasztalata a Toldysport CityPro rollerrel?
http://shopping-all.hu/toldysport-citypro-roller-fekete_p303595.html
Adatok alapján nem rossz ebben az árkategóriában még a Spartan Jumbo I van ami szóba jöhet. Többet nem szeretnék rá költeni, mert csak napi 2*2km útra lesz használva.
köszi -
Fishor
senior tag
Szia!
Végül én is találtam egy aldis rollert. Sajna látszik rajta, hogy használva volt, szerintem visszavitték, bár az eladó azt mondta max ott próbálták ki, de az egyik tiszta sáros volt, a másik nem volt olyan gáz, azt elhoztuk.
Az összecsukó szerkezete nagyon tetszik. A lábtartó lehetne nagyobb, mert erre csak egy lábat lehet felrakni. Egyébként nem rossz, és azt mondták a boltba, ha nem jó, vagy nem tetszik vissza lehet vinni.Viszont használat közben, hgyg fél lábon folyton tartani kell magam, a csípőmön erősen érzem hogy meg van terhelve. Nem okoz ez későbbiek folyamán gondot? Nem szeretnék idő előtt egy csípő protkót.
Üdv: Fishor
-
nextman
aktív tag
Szia!
Van jarda a tengerparton?
Ugye nem a homokban akarsz a rollerral menni? Azt sajnos nem lehet, csak aszfalton, kovon, jardan.
Tengerparti homokban meg bringaval se nagyon lehet menni szerintem.PS: A 173/63 GPS pozicio vagy a magassagod?
Ja es van a Nyugatinal is Decathlon, en ott voltam ma, nem kell messzire menni. -
T.Dora
újonc
Sziasztok!
Bp belvárosában élek (173, 63). Szeretnék venni egy rollert, csak 2-3 metrómegálló távolságban használnám. Közben eszembe jutott, hogy nyáron Isztambulba utazom és milyen jó lenne, ha rolleren suhanhatnék a tengerparton, gyaloglás helyett. (sokkal több mindent megnézhetnék :-) )
Igyekeztem az eddig leírtakat átfutni és keresgettem különböző áruházakban is.
Találtam vmt, nagyon olcsón, de nagyon jó visszacsatolásokkal. : http://shopping-all.hu/toldysport-flexpro-roller-fekete-duplafekes-nagykereku-lengescsillapitos_p303327.html?gclid=CPuXrOr5_dICFQEW0wodhJIKRw
Most 18.990 Ft, ami szerintem nem rossz.De mivel nő vagyok így tetszenie is kell. Egy Hudorán akadt meg a szemem, ami már drágább, de még azt mondom, hogy belefér. : http://shopping-all.hu/hudora-big-wheel-205-roller-turkiz_p237738.html
Tudnátok nekem segíteni, hogy Ti, akik már többet is kipróbáltatok, hogy érdemes e megvennem a hudorát vagy sokkal jobb az először említett. Csak azt ne mondjátok, kérlek szépen, hogy én is menjek a Dechatlonba. :-(
Előre is nagyon szépen köszönök minden építő jellegű hozzászólást! Sziasztok! :-)
-
nextman
aktív tag
Ma voltam Decathlonba a termekvisszahivas miatt. Anniyt csinaltak, hogy egy muanyagbilincset raktak oda, ahol a kormanytarto rud kezdodik. Gondolom, kis valoszinuseggel lenne baja, csak biztosra mennek.
-
ViragL
tag
Ősszel vettem egy Town7-est, azóta használom, ritkán de kíméletlenül. 85 kg vagyok, egyszer kellett meghúzni a csavarokat. Nincs minőséggel kapcsolatos panaszom eddig. 2x próbáltam ki ezt a típust a boltban: először szuper volt, másodjára ugyanaz a roller már teljesen szét volt b__va.
-
Fishor
senior tag
válasz
Ragnar95 #377 üzenetére
Sziasztok!
Ma voltam decathlonba megnéztem a rollereket. A town 9 nagyon tetszik, de annyit nem adok érte. A town 7 es már nem annyira tetszett, mert a kormánya vagy 5 cm t mozgott előre hátra tőből. Aztán azon is gondolkoztam, hogy pl bicajnál a teleszkópos sok energiát elnyel és sokkal több erő kell a tekeréshez mint a teló nélkülin, talán ez rollernél is igaz lehet. Azt a lidl-ös crivitet akarom megnézni, ha jó akkor azt veszem, ha bejön akkor még egyet hogy a menyasszonyomnak is legyen, ha nem akkor meg a toldysat.
Üdv: Fishor
-
Ragnar95
félisten
Én nagy kerekű rollerek közül csak lengéscsillapítósat próbáltam, így nincs összehasonlítási alapom, hogy hosszútávon mennyivel rosszabb a lengéscsillapító nélküli. Rosszabbnak nyilván rosszabb valamivel, de ez eléggé az útviszonyok függvénye is. Szerintem nagyjából sima úton jól tud jönni a lengéscsillapító, mert kis egyenetlenségeket jól el tud nyomni, de ha nagyon rázós úton mész, akkor sokat nem ér.
-
Fishor
senior tag
Szia!
80 kg vagyok, szóval nem a súly miatt aggódom, hanem a kormány magassága miatt, nem lesz e zavaró hogy olyan alacsony (102 cm).
Decathlonba próbáltam már a kézifékes meg egy anélküli rugós változatot, akkor tetszett meg a rollerezés, de azok drágák ahhoz hogy vagy megszeretem vagy nem.Üdv: Fishor
-
amanoba
őstag
azért a decaban sajna nem lehet életszerűen kipróbálni azon a tükörsima borításon. (ha ki lehet vinni a parkolóba akkor nem szóltam
)
#373 Ragnar95:
sajnos még nem volt alkalmam azt kipróbálni, meg úgy általában semmilyen lengéscsillapítósat sem.
viszont ha ezt mondod, nem biztos, hogy megéri a felárat. -
amanoba
őstag
Szia!
Nem olyan rég az aldiból szereztem be rollert, ami majdnem koppra olyan, mint a lidle -ös. (színben és az összecsukószerkezetben tér el egy kicsit sztem)
Elégedett vagyok vele, tömegközlekedés kiegészítésre használom, de az első napján például körbejártam vele Esztergomot, sőt még Párkányba is átgurultunk.189cm vagyok és 99kiló (szigorúan reggeli előtt, kétbetűs kitérő után, alsóban mint a boxolók
), de ruhában, táskával bőven 100 fölött vagyok. Eddig bírja, bár alig két hét alatt nem lehet hosszútávú következtetést levonni. Nekem elég a legfelső kormánymagasság ami asszem 103 vagy 105cm.
Egyébként korábban pont ezt a toldysportos rollert nézegettem én is, aztán úgy voltam vele, hogy kipróbálom az olcsóbbat, ha nem jön be, kevesebb bukóval el lehet adni, aztán lehet upgradelni lengéscsillapítósra.Az említett lengéscsillapító néha bizony jól jönne, érzem hogy ráz, de nekem még nem kibírhatatlanul.
Javaslom, hogy ha van lehetőséged próbáld ki mindkettő fajtát, sok minden függ attól is, hogy milyen az út minősége amin használni fogod, és hogy milyen gyakran. -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy rollert bérlet kiegészítésére (ha nem jön a busz, vagy busztól menni valahova stb).
Nem tudom eldönteni, hogy megéri e a felárat a rugózás és a fék.
Ha igen [ezt] találtam olyannak amin minden van.
A másik lehetőség, Lidlbe- most lesz 10 ért 20 centis abec 7-es Crivit roller, ez viszont nem rugós és nem tácsafékes. Melyiket érdemesebb megvenni? Sima debreceni vegyes úton használnám, az alapja aszfalt, de akad rajta bőven bukkanó.
A másik kérdés, hogy ezek jók-e a 185cm-es magasságomhoz?Üdv: Fishor
-
lkristóf
senior tag
Sziasztok!
Lesz a LIDL-be aluminium roller, lehet érdemes megnézni.Talán ehhez hasonló, ami a német oldalon fentvan. CRIVIT® Big-Wheel-Scooter
-
vans?
őstag
Sziasztok,
Nem talaltam jobb topikot. Onegyensulyozo elektromos rollert hasznal valaki? Sajnos edesapam 70 eves szuletesnapjara ilyet szeretne.
-
amanoba
őstag
Sziasztok!
Rollert szeretnék venni, nemrég kezdtem el foglalkozni a témával és utána olvasni, de még szinte minden új nekem.
Szívesen vennék pár fejtágító fórum vagy topiklinket, az ittenit is átfutom. -
gabimiskolc
újonc
Sziasztok!
Én január 3-ától használom a Spartan Jumbo III rolleremet. Kevesebb, mint 1 km-t megyek vele kétszer naponta. Igyekszem nem járdán, mert nem szeretem, ahogy ráz, de azért ott is jó. Viszont egy nagy bajom van vele, a hátsó sárvédő nem az igazi. Az alsó lábszáram tiszta pötty/sár hátul, mire beérek a munkahelyemre. Szóval esős időben nem az igazi. Nektek nincs ilyen problémátok? Ha van, hogyan kezelitek?
Elolvastam a többi hozzászólást. Ezt nagyon könnyű kinyitni és összecsukni is. Le kell hajolni, de ha nem -10 fok van, akkor egy pillanat az egész.Vastag kesztyűben nem sikerült elsőre...
Köszi! -
pomk
őstag
válasz
Mangomango #363 üzenetére
Szia!
Azóta a hideg miatt nem használtam.Így a vélemény ugyanaz.
Csapágyról fogalmam sincs, de keress rá googleban, van egy srác aki a Toldysport oldalán a fehér rollerhez elég sokat írt és szó volt a csapágyról is. -
Mangomango
újonc
Szia
!
A Toldysport rollert néztem ki én is, ajándékba a Tesómnak, nem magamnak. Meg vagy vele elégedve még mindig? A csapágyairól tudnál valamit mondani, hogy melyik ABEC kategóriába tartoznak? Neten nem találtam erről semmit, sajnos, de hátha a rolleren vagy a csomagoláson rajta van. Köszönöm előre is, ha válaszolsz!
-
nextman
aktív tag
OXELO rollereket visszahíívja a Decathlon valami kormányhiba miatt. Én is kaptam róla emailt, hogy vigyem be szervíZbe, addig pedig ne használjam. Vigyázzatok ti is, állítólag eltörhet a kormány.
-
ThorsHUN
őstag
A decathlonban a kislanytol azt a valaszt kaptam, hogy a rollereket 700 kg-al tesztelik szal elviekben siman kibirna engem.
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
A rollerek sulykorlataival kapcsolatban kerdeznek.
Vajon az a 100 kg az mennyire tartja magat? 2 meter magas vagyok es 110 kg... ruhaban meg tobb.
Megprobalkozhatok egy ilyennel (Toldysport flexpro tetszett meg nagyon) vagy inkabb felejtsem el?Thx!
-
pomk
őstag
válasz
DummyBoy #353 üzenetére
Szia!
Cserealkatrésznek nem néztem utána, de egy srác írta értékelésnél, hogy a kerékcsapágyat lehet pótolni SKF 6000 RS-el. Többiről fogalmam sincs.
Ha a Trolley mód alatt a vontatást érted, az kicsit nehézkes, mert összecsukott állapotban a kormány a kerékkel együtt elfordul az első villában. Viszont a vállpánttal szerintem teljesen jól hordozható, nem nehéz. Kézben nehéznek tűnik, de amikor feldobtam a vállamra, már könnyű volt.
Összecsukástól nem kell megijedni, annyi hogy az Oxelo szabadalom sokkal egyszerűbb/praktikusabb/gyorsabb. De ha jól tudom, ez egyedül Oxelo rollerein érhető el. Ennek összecsukása nem 3mp, hanem 10mp és a kezedet is használni kell. -
DummyBoy
senior tag
Na, pont jókor találtam ide xD
Pont most kellene rollert vennem, vasútra szaladgáláshoz (2,5km), metrótól melóig, stb.
Egyelőre olvasgatok csak, az Oxelokat nézegetem, de próbához kicsit sokkalom a 40 ropit, és ez a FlexPro jónak tűnik ...
Amitől itt tartok viszont az a cserealkatrész ... Esetleg nézted már hol lehet hozzá alkatrészt kapni, mondjuk új kerekeket vagy fékhez pótalkatrészeket?
Valamint az összecsukás-szétszedés-összecsukva hordozgatás tényleg lényegesen macerásabb mint az Oxelo-knál? Számomra (Metrózás, így télen ...) ez is lényeges kérdés...
Előre is köszi!
-
pomk
őstag
válasz
lkristóf #350 üzenetére
Town 9 számomra is etalon a kategóriájában. Annyi, hogy azon sajnos nincs lengéscsillapító, de ettől függetlenül is vedd számításba, hogy közúton sokkal rosszabb lesz a komfortérzet gurulás közben mint a Decathlon műgyanta padlóján. Ezen kívül ÉN a 40.000-t nem szerettem volna kiadni rá olyan kihasználtság mellett ami az ÉN esetemben jellemző. Napi használatra, tömegközlekedéshez talán, de heti 1-2 alkalomra nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest