- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Szia!
Én már nagyon belejöttem. Menyasszonyomnak s kényelmes bicaj tempóját simán tartom (14-17). A nyitó szetkezet tényleg nagyon jó. A kormány csavarja alul viszont folyton lazul, sajna nincs 36 os villásom így nem tudom jól kontrázni, de azt a két imbuszos szorító hüvelyt letoltam a csavarhoz teljesen, így egész jó.
Amúgy már egyre többet gurulok úgy, hogy két lábbal félig -félig rajta állok a deszkán. Azért jobb lenne ha vagy 10 cm vel szélesebb lenne.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Szia!
Végül én is találtam egy aldis rollert. Sajna látszik rajta, hogy használva volt, szerintem visszavitték, bár az eladó azt mondta max ott próbálták ki, de az egyik tiszta sáros volt, a másik nem volt olyan gáz, azt elhoztuk.
Az összecsukó szerkezete nagyon tetszik. A lábtartó lehetne nagyobb, mert erre csak egy lábat lehet felrakni. Egyébként nem rossz, és azt mondták a boltba, ha nem jó, vagy nem tetszik vissza lehet vinni.Viszont használat közben, hgyg fél lábon folyton tartani kell magam, a csípőmön erősen érzem hogy meg van terhelve. Nem okoz ez későbbiek folyamán gondot? Nem szeretnék idő előtt egy csípő protkót.
Üdv: Fishor
-
Ragnar95
félisten
Én nagy kerekű rollerek közül csak lengéscsillapítósat próbáltam, így nincs összehasonlítási alapom, hogy hosszútávon mennyivel rosszabb a lengéscsillapító nélküli. Rosszabbnak nyilván rosszabb valamivel, de ez eléggé az útviszonyok függvénye is. Szerintem nagyjából sima úton jól tud jönni a lengéscsillapító, mert kis egyenetlenségeket jól el tud nyomni, de ha nagyon rázós úton mész, akkor sokat nem ér.
-
Fishor
senior tag
Szia!
80 kg vagyok, szóval nem a súly miatt aggódom, hanem a kormány magassága miatt, nem lesz e zavaró hogy olyan alacsony (102 cm).
Decathlonba próbáltam már a kézifékes meg egy anélküli rugós változatot, akkor tetszett meg a rollerezés, de azok drágák ahhoz hogy vagy megszeretem vagy nem.Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gregdepo5 károsultjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest