Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Szia!
Én már nagyon belejöttem. Menyasszonyomnak s kényelmes bicaj tempóját simán tartom (14-17). A nyitó szetkezet tényleg nagyon jó. A kormány csavarja alul viszont folyton lazul, sajna nincs 36 os villásom így nem tudom jól kontrázni, de azt a két imbuszos szorító hüvelyt letoltam a csavarhoz teljesen, így egész jó.
Amúgy már egyre többet gurulok úgy, hogy két lábbal félig -félig rajta állok a deszkán. Azért jobb lenne ha vagy 10 cm vel szélesebb lenne.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Szia!
Végül én is találtam egy aldis rollert. Sajna látszik rajta, hogy használva volt, szerintem visszavitték, bár az eladó azt mondta max ott próbálták ki, de az egyik tiszta sáros volt, a másik nem volt olyan gáz, azt elhoztuk.
Az összecsukó szerkezete nagyon tetszik. A lábtartó lehetne nagyobb, mert erre csak egy lábat lehet felrakni. Egyébként nem rossz, és azt mondták a boltba, ha nem jó, vagy nem tetszik vissza lehet vinni.Viszont használat közben, hgyg fél lábon folyton tartani kell magam, a csípőmön erősen érzem hogy meg van terhelve. Nem okoz ez későbbiek folyamán gondot? Nem szeretnék idő előtt egy csípő protkót.
Üdv: Fishor
-
Ragnar95
félisten
Én nagy kerekű rollerek közül csak lengéscsillapítósat próbáltam, így nincs összehasonlítási alapom, hogy hosszútávon mennyivel rosszabb a lengéscsillapító nélküli. Rosszabbnak nyilván rosszabb valamivel, de ez eléggé az útviszonyok függvénye is. Szerintem nagyjából sima úton jól tud jönni a lengéscsillapító, mert kis egyenetlenségeket jól el tud nyomni, de ha nagyon rázós úton mész, akkor sokat nem ér.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Fishor
senior tag
Szia!
80 kg vagyok, szóval nem a súly miatt aggódom, hanem a kormány magassága miatt, nem lesz e zavaró hogy olyan alacsony (102 cm).
Decathlonba próbáltam már a kézifékes meg egy anélküli rugós változatot, akkor tetszett meg a rollerezés, de azok drágák ahhoz hogy vagy megszeretem vagy nem.Üdv: Fishor
-
Ragnar95
félisten
Lengéscsillapító valóban jó dolog, de sajna a tömör kerék, illetve a kis kerékméret miatti problémáknak csak egy részét tudja kijavítani, a Town EF9 is tud rázni, ha nem megfelelő úton megy vele az ember.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest