- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a részletes beszámolót! Rakhatsz fel nyugodtan képeket róla.

Tegnapi és a mai nap folyamán sikerült betévednem egy Decathlon üzletbe és végignéztem a kínálatot. A TOWN5 XL -nek kicsinek találtam a kormányát, a TOWN7 XL méretbe már megfelelő, de lötyögősnek éreztem ahol a kormányrúd vége csatlakozik a lábtartó részhez (ahol össze lehet csukni), és igen a TOWN9 EF vitte nálam is a prímet. Nagyon tetszett ez a gyors összecsukás, először kicsit hangosnak találtam ahogy bekattan a bütyök, vagy amikor csak úgy csattanósan kinyitom. Az is jó benne, hogy valamennyivel szélesebb a deck. Valószínű, hogy a TOWN9 -et fogom venni fehér színbe. Reménykedem, hogy lesz valami akció Black Friday vagy valami karácsonyi leértékelés.
Egyébként mire szolgál az első keréknél a műanyag "izé"? ne menjen a kerék közé kosz, vagy valami nagy ág? 
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
- DJI AVATA 2 drón akkumulátorok (35e) és töltőHUB (25e)
- DJI Goggles N3 drónszemüveg és DJI Motion Controller 3 mozgásvezérlő
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként mire szolgál az első keréknél a műanyag