Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViragL
tag
Vettem a hétvégén egy rollert a gyereknek az Aldiban (4-6 éveseknek való Jégvarázs matricás). Otthon kicsomagoltam, aztán azzal a lendülettel vissza is vittem. Úgy nézett ki, mintha betonkeverőben érkezett volna Kínából. A csere darab még gázabb lett volna, ezért inkább hagytam. Én bontottam fel a dobozt, tehát biztosan új volt mindkettő.
Nem beszélek le senkit, csak azt mondom, hogy még a boltban érdemes kibontani a dobozt és megnézni.dartmol2: Ugyanaz, szerintem
-
ViragL
tag
Rollerek és a KRESZ 2013-as, egy autós iskola oktatója írta. Ha nem is fogadjuk el hivatalosnak, irányadónak mindenképp jó lehet.
-
ViragL
tag
Ősszel vettem egy Town7-est, azóta használom, ritkán de kíméletlenül. 85 kg vagyok, egyszer kellett meghúzni a csavarokat. Nincs minőséggel kapcsolatos panaszom eddig. 2x próbáltam ki ezt a típust a boltban: először szuper volt, másodjára ugyanaz a roller már teljesen szét volt b__va.

-
ViragL
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest