Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
-
amanoba
őstag
azért a decaban sajna nem lehet életszerűen kipróbálni azon a tükörsima borításon. (ha ki lehet vinni a parkolóba akkor nem szóltam
)#373 Ragnar95:
sajnos még nem volt alkalmam azt kipróbálni, meg úgy általában semmilyen lengéscsillapítósat sem.
viszont ha ezt mondod, nem biztos, hogy megéri a felárat. -
amanoba
őstag
Szia!
Nem olyan rég az aldiból szereztem be rollert, ami majdnem koppra olyan, mint a lidle -ös. (színben és az összecsukószerkezetben tér el egy kicsit sztem)
Elégedett vagyok vele, tömegközlekedés kiegészítésre használom, de az első napján például körbejártam vele Esztergomot, sőt még Párkányba is átgurultunk.189cm vagyok és 99kiló (szigorúan reggeli előtt, kétbetűs kitérő után, alsóban mint a boxolók
), de ruhában, táskával bőven 100 fölött vagyok. Eddig bírja, bár alig két hét alatt nem lehet hosszútávú következtetést levonni. Nekem elég a legfelső kormánymagasság ami asszem 103 vagy 105cm.
Egyébként korábban pont ezt a toldysportos rollert nézegettem én is, aztán úgy voltam vele, hogy kipróbálom az olcsóbbat, ha nem jön be, kevesebb bukóval el lehet adni, aztán lehet upgradelni lengéscsillapítósra.Az említett lengéscsillapító néha bizony jól jönne, érzem hogy ráz, de nekem még nem kibírhatatlanul.
Javaslom, hogy ha van lehetőséged próbáld ki mindkettő fajtát, sok minden függ attól is, hogy milyen az út minősége amin használni fogod, és hogy milyen gyakran. -
amanoba
őstag
Sziasztok!
Rollert szeretnék venni, nemrég kezdtem el foglalkozni a témával és utána olvasni, de még szinte minden új nekem.
Szívesen vennék pár fejtágító fórum vagy topiklinket, az ittenit is átfutom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Parfüm topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futás, futópályák
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)