Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
-
amanoba
őstag
azért a decaban sajna nem lehet életszerűen kipróbálni azon a tükörsima borításon. (ha ki lehet vinni a parkolóba akkor nem szóltam
)#373 Ragnar95:
sajnos még nem volt alkalmam azt kipróbálni, meg úgy általában semmilyen lengéscsillapítósat sem.
viszont ha ezt mondod, nem biztos, hogy megéri a felárat. -
amanoba
őstag
Szia!
Nem olyan rég az aldiból szereztem be rollert, ami majdnem koppra olyan, mint a lidle -ös. (színben és az összecsukószerkezetben tér el egy kicsit sztem)
Elégedett vagyok vele, tömegközlekedés kiegészítésre használom, de az első napján például körbejártam vele Esztergomot, sőt még Párkányba is átgurultunk.189cm vagyok és 99kiló (szigorúan reggeli előtt, kétbetűs kitérő után, alsóban mint a boxolók
), de ruhában, táskával bőven 100 fölött vagyok. Eddig bírja, bár alig két hét alatt nem lehet hosszútávú következtetést levonni. Nekem elég a legfelső kormánymagasság ami asszem 103 vagy 105cm.
Egyébként korábban pont ezt a toldysportos rollert nézegettem én is, aztán úgy voltam vele, hogy kipróbálom az olcsóbbat, ha nem jön be, kevesebb bukóval el lehet adni, aztán lehet upgradelni lengéscsillapítósra.Az említett lengéscsillapító néha bizony jól jönne, érzem hogy ráz, de nekem még nem kibírhatatlanul.
Javaslom, hogy ha van lehetőséged próbáld ki mindkettő fajtát, sok minden függ attól is, hogy milyen az út minősége amin használni fogod, és hogy milyen gyakran. -
amanoba
őstag
Sziasztok!
Rollert szeretnék venni, nemrég kezdtem el foglalkozni a témával és utána olvasni, de még szinte minden új nekem.
Szívesen vennék pár fejtágító fórum vagy topiklinket, az ittenit is átfutom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Parkside szerszám kibeszélő
- Router gondok
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)