Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Ciccuka
üzenetére
Járdán eleve tiltani kellene az egészet, mert életveszélyes. Been there, done that... Mégegyszer nem! És senkinek nem kívánom az érzést, hogy elgázolsz valakit, aki mellesleg teljesen figyelmetlenül belép eléd, de hát a járdán mire számítson, nem.
Amúgy a 70 km/h azért elég combos, szerencsére a nagyobb rollerek sajátja.

De természetesen tudjuk, hogy az SMKP 45 km/h limitje sem elég, és ki kell venni
belőle azonnal a fojtást, hogy inkább megfussa a 60-at. Persze autók közt: jogos.Ui: isten őrizz! Ne ugorjon félre a gyalogos, mert abból lesz a baj... Egyszer jöttem
lefele az Erzsébet-kilátótól biciklivel, autóúton. Egy gyalogos csoport meg a teljes
szélességében zárta az utat. Volt köztük másfél bringányi hely, gondoltam jó lesz.
Szerencsétlenségemre meghallottak, és a 6-8 ember 6-8 felé ugrott. Hát, mázlista
vagyok, hogy nem gombáztam el egyiket sem, mert onnantól szerencsejáték volt!
Maradtak volna az adott pályán, akkor simán elférek, maximum megijednek kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest