Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
jackal79
üzenetére
Egész szimpatikusak a roller paraméterei, 10-es ballonos kerék, 35 km-es hatótáv, 2 év garancia.
Tapasztalatom nincs, való életben az utcán nem is láttam még Oxelo elektromos rollert, csak lábbal hajtósat. Elvileg a saját szervizháttér nyugalomra adhat okot, de a kis példányszám miatt akadnak még problémák. Redditen olvastam, volt akinek nagyon sokat kellett várni, mert francia központból próbáltak volna megoldást küldeni, de nem jött össze, így kiküldték hozzájuk, végül pár héttel később visszafizették a roller árát. Csak közben elment majdnem a fél szezon.
A 10-es kerékméret miatt lehet hogy egy kisebb méretű roller az elkövetkezendő 1-2 évben jobban illene hozzá. (Pedig a nagyobb kerékméret kényelmesebb, stabilabb, stb. de én is jobb szeretem a 8,5-ös Xiaomikat, mint a 10-es Ninebotot.)
Élőben nézzetek meg minél több rollert, és 2-3 évvel előre gondolkozzatok. Úgy könnyebb belőni a helyes irányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- E-roller topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DC Comics Nagy Képregénygyűjtemény
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest