Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Reggie0
üzenetére
Személyi sérüléses balesetnél rendőri intézkedés kötelező, nem tudja "okosba" csinálni: szerintem nem is követendő, hogy megpróbálja így megúszni a vétkes fél a dolgot.
Mindazonáltal felháborító, hogy szinte semmi kárt nem térítettek (miközben vétlen volt). Biztosítónál tipikus, hogy megpróbálnak kibújni a felelősség alól, pl. telefon sérülése.
Nekem mázlim volt hogy a 60K-s QuadLock szett megfelelt a biztosítónak, lett új kijelző.Ui: tekintettel arra, hogy kórházba is került a kolléga, pláne nem kivitelezhető az ötleted, hivatalból feljelentik ha baleset miatt kerül be, ha addig nem került rendőri intézkedésre sor. Erre van egy vicces sztorim, volt kollégám felesége és lánya hozta össze: egyik egy parkolóba beállásnál próbálta navigálni a másikat, aminek gázolás lett a vége. Kórházi kezelés során meg kiderült, hogy autóval történt a baleset, jól fel is jelentették őket...
(Szerencsére nagy baj nem lett, így el lehet mesélni évekkel később, mint vicces sztori.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindazonáltal felháborító, hogy szinte semmi kárt nem térítettek (miközben vétlen volt). Biztosítónál tipikus, hogy megpróbálnak kibújni a felelősség alól, pl. telefon sérülése.
Nekem mázlim volt hogy a 60K-s QuadLock szett megfelelt a biztosítónak, lett új kijelző.
(Szerencsére nagy baj nem lett, így el lehet mesélni évekkel később, mint vicces sztori.)