Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz PociAti #29661 üzenetére

Ha 20-nál gyorsabban megy a rollerrel, akkor nem lehet kiszaladni, el fog esni a lendülettől, nem tudja olyan gyorsan szedni a lábait az ember, ahogy kellene. Már a 20km/h is nagyon gyors futás. Az átlagnak ez már túl gyors tempó.
    Ebben DigitXT-nek igaza van.

Tippre arra gondolok, h tudván, h te többnyire 20-as tempóval mész, és egy esetleges váratlan helyzetnél lehet, h jártál már úgy, h vészfékezéssel lecsökkent egy picit még a sebességed, és kb 13-15km/h alatt járt a sebességed, amikor ilyedtedben leugrottál a rollerről, (kormányt lehet el sem engedted), és kifutottad míg megálltál, s ebből tippeled, h ki lehet futni.
    Igen, mert az még az a sebesség, amivel amúgy is képes futni egy jó kondiban levő ember.

Én is jártam már párszor így, de csak alacsony sebességnél lehet kifutni, különben esés van.
    Volt már, h kijöttek úgy elém, h szinte azt se tudtam mit csináljak, és hasonlóan a fent leírtakhoz, kifutottam, de ez mind csak azért volt, mert mázlim volt, h épp nem nyomtam a gázt, számítva rá, h megjelenhet valami a beláthatatlan kereszteződésben, így "véletlenül" pont nem mentem gyorsabban mint amit még ki lehet futni. :(

Új hozzászólás Aktív témák