Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
"Emiatt a merev felépítés miatt gyors járásra, futásra nem ideális. "
OK ! Beszéljünk róla !
Futásra ott vannak a futócipők, ami könnyű, rugalmas és nem véd meg semmilyen mechanikai behatástól.
Amit ajánlottam, azt úgy 5 éve használom. Melóra, napi 8 óra járkálásra, illetve pl. "béka" rágurulás ellen került beszerzésre.Jelzem, hogy az un. vastag talpú, téli cipőkkel egyező a merevsége.
Általad felhozott szükség "kiszaladás" során pl. egy járdaszegélybe belerugás ellen, a futócipő nem véd.
Ugyanúgy esés, során nyújtott testhelyzetben oldalt gurulás során sem véd egy teniszcipő, vietnámi papucs, de még az Adidas futócipő sem, amikor minden egyes tengelyfordulatkor teljes erővel belerugsz cipőorral az aszfaltba.

A láb is sérülékeny, nem csak a fej.Értem, hogy szupermanusok sohasem hibáznak, és előrelátással megelőznek minden balesetet, de az ilyen emberek ritkák, és többség nem tud minden balesetveszélyes helyzetet kiszaladással megoldani.
Láthatóan elutasítasz minden lehetséges védőeszközt, amit SZVSZ nem helyénvaló propagálni.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest