Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
"Emiatt a merev felépítés miatt gyors járásra, futásra nem ideális. "
OK ! Beszéljünk róla !
Futásra ott vannak a futócipők, ami könnyű, rugalmas és nem véd meg semmilyen mechanikai behatástól.
Amit ajánlottam, azt úgy 5 éve használom. Melóra, napi 8 óra járkálásra, illetve pl. "béka" rágurulás ellen került beszerzésre.Jelzem, hogy az un. vastag talpú, téli cipőkkel egyező a merevsége.
Általad felhozott szükség "kiszaladás" során pl. egy járdaszegélybe belerugás ellen, a futócipő nem véd.
Ugyanúgy esés, során nyújtott testhelyzetben oldalt gurulás során sem véd egy teniszcipő, vietnámi papucs, de még az Adidas futócipő sem, amikor minden egyes tengelyfordulatkor teljes erővel belerugsz cipőorral az aszfaltba.

A láb is sérülékeny, nem csak a fej.Értem, hogy szupermanusok sohasem hibáznak, és előrelátással megelőznek minden balesetet, de az ilyen emberek ritkák, és többség nem tud minden balesetveszélyes helyzetet kiszaladással megoldani.
Láthatóan elutasítasz minden lehetséges védőeszközt, amit SZVSZ nem helyénvaló propagálni.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest