- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Láttam egy videó ami a rolleresek helyzetével, témájával foglalkozott (linkelve is lett ide lejjebb). Vannak nagyon eszetlen rolleresek, főúton közlekednek, többen egy rolleren, piroson áthajtanak, majdnem beesnek a busz állá, épp hogy nem ment át rajtuk a busz. Meglepődünk azon, hogy ilyen rossz híre van a rollernek?
Nekem is, kb "nem vagy normális" jelzőt kaptam... többektől, hogy ilyent vettem. Volt pozitív is persze.
Érdekes, hogy rolleresnek elvehetik a jogosítványát, ha pl alkoholt fogyasztott. Ha részeg valaki, akkor az egyensúlyozás úgyis gondot jelenthet neki, akkor ne is használja. De aki megiszik egy pohárral és teljesen képbe van, az miért ne használhatná, ha kerékpáros is mehet

Katyvasz ez még. Egy másik videó alapján viszont 25ig kerékpárnak fog minősülni, az felett meg segédmotornak.
Mi van akkor ha a roller papíron 25km/h tud menni, de átállítod és a gyakorlatban 30km/h is menne? De pl csak 20km/h módban használod városban?
Thunderzolee, távolsági buszra az embere visznek nagy packokat, csomagokat is. Azt pedig a csomagtérbe rakja a sofőr, ha máshol nem fér el. Nyáron így mentem Balatonra ez votl a gyakorlat. Volt aki hozott fel táskát is, ők jellemzően nem a indulási pontnál szálltak fel, hanem valamilyen kisebb megállónál, egy két ember. Egy roller itt nehezen férne el, de még mindig jobban mint egy babakocsi. Így elvinni rollert lenne is értelme.
Mi a helyzet a metróval, azon is lehet szállítani nem? Vonaton már láttam szállítani, rollert, kerékpárt, babakocsit, egyéb. Ott sem mindegyik alacsony padlós.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest