- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
polo493
tag
Igaz nem nagy összeg pár ezer forint de mindig vissza kaptam a pénzt allirol terméket sem kértek vissza igaz ha több 10-100e azt nem tudom hogy állnak hozzá akkor lehet baj ha küldenek rollert de nem azt ami a képen van akkor vagy pénzt kapsz vissza valamennyit vagy neked kell küldeni a csomagot...am addig az eladó egy forintot nem kap amíg te vissza nem jelzed hogy a csomag átvéve és van pár napod rá hogy átnézd mielőtt küldi az AliExpress tovább a pénzt az eladónak,volt hogy eltűntek a csomagok ut közben azt is vissza kaptam,am sokat számít mennyit veszel az oldalról milyen hűségben vagy diamond...
Az nagyon fontos hogy neked nem az eladóval kell tárgyalnod hanem issues kell indítani a vásárlás menüben amit vettél az alival kell beszélni ha sérült hiányos szar termék,tudni kell használni az oldat

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest