- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casseius
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Én voltam hibás, úgy gondoltam átcsusszanok egy autó mögött a sorompónál margitszigeten, hát nem sikerült, előttem csapódott le, kormány beakadt és és előre bukfenc rolival együtt, gyakorlatilag én is meg a gép is fejjel lefelé értünk földet, persze kiraktam a kezeim tompításnak, az is hiba volt
Mentő el, borda, jobb csukló 2x, balon kézközépcsont, felkar, és könyék törés, 2x műtét könyék és kézközépcsontnál 10 vasdrót könyéknél 2 kéznél.
1 hónapja volt, bal karom most kezd rendbe jönni, ott még gyógytorna, jobb kezemen meg 17én szedik le a gipszet.
Gépnek szinte semmi baja, kormány lett cserélve (azt amúgy is átakartam stuccnisra alakítani szélesebb rúddal és kb ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Rendelésre! Apple Mac Studio M3 Ultra, 96GB RAM, 1024GB SSD, 28/60 mag - 27% ÁFA
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest