Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
veterán
válasz
PociAti
üzenetére
Tervezek fogyni, de azert 188centihez nyilvan nem leszek 70 kilo sose
Ha kepes lenne felfele is menni, akkor igazabol az Essential is eleg lenne nekem, nem vagyok tavolsagi power user, meg nem rollerrel akarok 50-nel csapatni
Arra kell, hogy ha el akarok menni kisboltba vagy ide-oda a kozelben, ahova meg a (villany)autot se inditom be es/vagy nem lehet parkolni, akkor oda el tudjak jutni a gyaloglasnal gyorsabban.
Ha esetleg ki tudok vele jutni Budaorsre ugy, hogy utana egesz munkanap toltodik, az maga a mamor, de erre irtam, hogy itt ra tudok segiteni bkv-val.
Megveszem, ha nem jon be, max eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Arra kell, hogy ha el akarok menni kisboltba vagy ide-oda a kozelben, ahova meg a (villany)autot se inditom be es/vagy nem lehet parkolni, akkor oda el tudjak jutni a gyaloglasnal gyorsabban.