- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
OhYeah
üzenetére
Mantis King majd jó lesz
most már van v2 kormány, tippre telokbol lesz másik. És ha rossz lesz a hírneve, mire kész, akkor talán olcsóbb is lesz és akkor igazán jó vétel lesz
ha nem esne szét ennyi belőle már most is jó ajánlat lenne szerintem ár érték arányban. Mondjuk dualtron elvileg tényleg nem ennyire nyűgös szerkezetileg, csak nekem nagyon szúrja a szemem, hogy nem olcsó gépekre instant ott "kell" hagyni még több 100k-t hogy olyan dolgokat tudjon, amit némelyik gép polcról levéve tud.
Persze ez is egy üzletpolitika. Rc autóknál traxxas és hpi ami elég jó áron volt értelmes gép... De aztán gyorsan rászaladt tuningra a gép ára még egyszer
Namiról jókat hallani. De nekem nagyon fáj, hogy 1,5 millás gépre szitálás gátló kell, hogy ne dögöljön meg a user és így is látszik videókon, hogy gáz elengedésnél elkezdi néha a hisztit
miért nem állnak már át az összes komoly gépnél dupla villás megoldásra?
vsett 11+ már legalább az.
Amúgy érdekelne, úgy miért cserélnéd le nami-ra? Kell a 72v,kevés ez? Vagy mert fancy? No offence, tényleg érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- SUSE Linux
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Tápos kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most már van v2 kormány, tippre telokbol lesz másik. És ha rossz lesz a hírneve, mire kész, akkor talán olcsóbb is lesz és akkor igazán jó vétel lesz
ha nem esne szét ennyi belőle már most is jó ajánlat lenne szerintem ár érték arányban.
miért nem állnak már át az összes komoly gépnél dupla villás megoldásra?
vsett 11+ már legalább az.