Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Még mindig megy az agyalás.
Nem tudom, hogy belemerjek-e ugrani egy mantis vételbe.
V2 változatot néztem, ez elvileg már ipx5, illetve több apróság is javítva lett.
A legnagyobb gond az, hogy nem nagyon szeretek szerelgetni, normális szerviz meg nincs a közelben, így ha valami gondja van, akkor postázhatom BP-re javításra.
Néztem a gumicserét, nem tűnik túl egyszerűnek, de azzal talán még bírnék én is.
Másik opció a g30, ami megbízhatóbb, jobb konstrukciónak tűnik, tutira bírja a vizet is. Mantisnál leginkább a felfüggesztés megléte a vonzó, sebesség nekem nem kell, bringával is 16.6 az átlagom.
G30-at több futár is használ, voltak beszámolók, hogy 18-20 ezer km alatt csak 1x kerékcsapágyat meg gumit kellett cserélni. Nekem ez így eléggé meggyőző. Mantis-ról azért bőven lehet találni problémás kommenteket.
Esetleg g30+monorim? Ez meglenne ~350-ből.
Mantis hosszútávon jobban megérné, csak kicsit tartok a szervizigényeítől. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest