Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Az elmúlt 2 nap során leteszteltem a Mi Electric Scooter 1S hatótávját a gyakorlatban. A Xiaomi hivatalos oldala szerint 30 km a hatótávja. Nem kételkedem abban, hogy tudja ezt a távot, ismerek olyan személyt, aki Győr - Pannonhalma utat megtette töltés nélkül oda vissza (régi M365 rollerrel), ami 29-32 km között lehet.
Az akku töltöttségét pontosabban is mérhettem volna. Csak azt tudom, hogy zöld volt a LED a töltőn, amikor levettem róla. Amikor átvált zöldre, nagyjából akkor le is szoktam húzni, de erős a gyanúm, hogy türelemmel ennél többet is bele lehet csepegtetni. A rollert addig hajtottam, amíg meg nem állt. Töltőre feldugva 2%-ot írt ki.
Korrekt módszer az lett volna, ha az m365 Dasboard App-ban néztem volna a Battery Level értékét (illetve az egyes cellák szintjét), illetve a teszt végén is ugyanúgy leellenőriztem volna. Majd legközelebb.
Gyakorlatilag ügyintézés és bevásárlás jelleggel 6 nagyobb kört futottam Győrön belül, az esetek kb. 90%-ában kerékpárúton haladtam. U-lakattal, ásványvízzel, krumplival együtt megpakolt hátizsákkal kb. 67 kg lehetek. A keréknyomást 1 hete ellenőriztem, elől 50, hátul 56 PSI (kb. 3,5-4 bar).
Méréshez barométeres Garmin GPS-t használtam, 2 másodpercenkénti naplózást. Végig jó vételi körülmények voltak, kb. 18°C, enyhe szellő. A tracklogok elején, végén szokott lenni némi pontatlanság, amíg feláll a pontos vétel, azokat töröltem, és az igazán kiugró értéket korrigáltam.
A teljes megtett távolság: 22,91 km.
Mozgási átlagsebesség 15,90 km/h*.
Mozgással töltött idő: 99 perc.
Teljes táv alatt a szintemelkedés: kb. 550 m.*Jellemzően 19 km/h utazósebességet szoktam használni, ennek ellenére most is volt amikor 25 km/h-val mentem, de ez csak 1 km lehetett. (Vételi hiba miatt van egy tüske a tarcklogban, mely szerint 29 km/h-val mentem, nem kozmetikáztam. Ez a hiba kiegyenlítődik, mivel előtte meg nem jelölte a mozgást.)
A 15,90 km/h átlagsebesség a kereszteződések, célállomások közelében történő lassítások miatt jött össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest