Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Első ránézésre ahogy lépésről lépésre mentem végig a roller egyes részein, mindenhol az előnytelen dolgokat láttam. Nem értettem miért is kérdezné bárki erről az ismeretlen márkáról hogy milyen, amikor senkinek nincs vele hosszútávú tapasztalata? Aztán megláttam az árát...
Megismétlem: nagyon-nagyon kevés pénzből nem lehet jót alkotni. Ennyire alacsony árhoz minden beszállítónál a legolcsóbb lehetőséghez kell nyúlni. Az akkumulátortól, a csapágyakon át a szerkezeti elemekig mindenhol.
Néha előfordul, hogy a tervezésbe hiba csúszik, így egy konkrét modellnek típushibája lesz. Itt viszont a hibák versenyeznek egymással, melyik miatt lesz előbb használhatatlan a roller. És valószínűleg nem nagyon találsz alkatrészt hozzá, nem lesz szerviz aki elfogadható határidővel elvállalná, és nem lesz aki normális összeget ajánlana érte használtan / rosszan.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest