- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
kovyhun #15498 üzenetére
Nem. Már írtam korábban, hogy olvastam vmi német híranyagban, hogy ott másfelől közelítették meg a dolgot. Az volt az elképzelés, hogy a futó embernél ne legyen gyorsabb a roller. Ezért lett 20Km/h. Egyébként én is reálisnak érzem. Nem tudom, hogy ez mennyire korfüggő. Én 53 múltam, motorozok is és a villanymonti bringámmal szoktam a budai hegyekben ugrabugrálni. Az utcánkban úgy megyek lefelé negyvennel, hogy közben ugratónak használom a fekvőrendőröket. De, a bringámon van ehhez fék, meg futómű. Rollerrel ugyanott óvatosan, az úthibákat kerülgetve, gyök kettővel ereszkedek. Félek, hogy ha elengedném és belendülne, akkor nem tudnám megállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest