Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1251) tarat válasza tarat (#1249) üzenetére


tarat
tag

SZerdán rendeltem, hétfőn kihozták volna, de csak ma értem rá átvenni az S1-et. Első tapasztalatok (1km teszteléssel, ami nem sok):
Összeszerelés minősége szerintem jó. Nekem a gombok is jól működnek (a tesztben volt rá panasz).
A szétnyitást, összecsukást többször át kellett tanulmányoznom mire sikerült ...De alapvetően működőképes a dolog.
Két dolog van ami nem tetszik. Az egyik a fék ami rettentően harap és nem adagolható. Mondhatnám balesetveszélyes. Aki ezzel 30-al repeszt és hirtelen történik valami akkor eldöntheti, hogy fék nélkül neki megy vagy fékezéssel átrepül a roller és a tárgy felett.
A másik csak ergonómiai. Ezt a nyüves töltő csatlakozót miért nem lehetett úgy megoldani, hogy összecsukva is be lehessen dugni. Összecsukott állapotban a roller teljesen takarja. Maga a vakdugó ami meg védi a csatlakozót kicsit gyengének tűnik. De ezt majd meglátjuk.

(#1252) fhr válasza tarat (#1251) üzenetére


fhr
újonc

A fekezessel kapcsolatban rakeresve a kugoo s2 тормоз kifejezesre jonnek fel talalatok, de a kollega aki emlitette, hogy fog applikani vmit, neki mar van info, van kit az orosz v kinai forrasokbol, ami hasznalhato es kugoora szabott, hatso tarcsafeknek?
Minden info, ami elerheto es konkret, erdekel.
Koszi, tobbek neveben.

(#1253) berobi78 válasza tarat (#1251) üzenetére


berobi78
tag

Ha használod egy darabig, megszokod a féket. Nekem már kb 130km van a rollerban és már egyáltalán nem okoz gondot sem a fék, sem a gáz adagolhatósága. Eleinte nekem is fura volt. 30-nal, ha kell, lehet tolni egy satu féket, nem fogsz átrepülni a kormány felett ;) Egyébként a hátsó fék sem lenne tökéletes megoldás, annyira kicsi a tapadás azon a vékony, kemény keréken, hogy érdemleges lassulás nélkül csúszik csak a talajon, ha blokkolod valamilyen módszerrel. A többivel egyetértek ;)

[ Szerkesztve ]

(#1254) pchris válasza fhr (#1252) üzenetére


pchris
tag

Én gondolkodtam rajta, hogy kellene valami használható hátsó féket készíteni az S1-re. Ezen az orosz fórumon erre, meg sokminden másra is, vannak ötletek. Én egy ilyen dobfékes kerékben gondolkodtam, de végül halasztva lett a projekt, mert nem sokat van üzemben a roller. Egy előnye van a dobféknek: szerintem könnyebben illeszthető a már meglévő rendszerhez. Vagyis itt a komplett kerék cseréjén kívül egy nyomatéktámként funkcionáló csavart, vagy csapot kell csak a hátsó villába szerelni. Meg persze a fékkar, bowden elvezetés. A tárcsaféknél szintén szükséges lehet a kerék cseréje, mert a tárcsát ahhoz kell rögzíteni (talán megoldható az eredeti kerékkel is, nem jártam utána). Ebben az esetben a féknyerget kell valahogyan rögzíteni a villára megfelelő pozícióban. Nem megoldhatatlan, de lényegesen több precizitást igényel szerintem. Cserébe a tárcsafékes rendszer valamivel könnyebb.
Hogy valóban mennyi értelme van pénzt és energiát ölni egy ilyen fejlesztésbe, az számomra is kérdéses, mert a hatékonysága valóban nem a legjobb a vékony hátsó kerék fékezésének az eleve előre terhelődő lassulás során. Blokkoló kerék meg ugye nem túl hatékony.

(#1255) Hyperion válasza pchris (#1254) üzenetére


Hyperion
senior tag

Ezzel a modositassal elvesztene a legnagyobb előnyét a roller. Az pedig az olcsosag.
Egyébként a xiaomin, meglepően hatékony áz első és a hátsó fék ahhoz képest hogy milyen picik a kerekek.
Viszont a hátsó nyilvánvalóan hamar elmelegszik. Pl melygarazsba legurulasnal a végén már elillan a fekero.

(#1256) berobi78 válasza Hyperion (#1255) üzenetére


berobi78
tag

Mélygarázs az jó példa. Az S1-el mélygarázsba gurulva, csak az első fékkel fékezve lassul a roller, tehát nem kell használni a hátsó féket. Működéséből adódóan nem lehet vele megállni, de kordában lehet tartani a sebességget.

(#1257) Arlic


Arlic
újonc

Sziasztok!

Új gombot nem küldtek, helyette egy komplett kijelző kaptam, az agyával együtt. A ragasztópisztolyos kábeleket nem akartam szétszedni, sikerült visszaforrasztani a régi gombot. Kis mókolással, hézagolással sikerült elérni, hogy a guminyomógomb segítségével be tudjam indítani a gépet... Ez a nyomógomb valami katasztrófa, iszonyú érzékeny, lekapcsolni nem is fogom a rollert, megvárom míg 3 perc után elalszik, minél kevesebbszer akarom használni a gombot, azt javaslom tegyétek ti is ezt, mert hamar elfárad ez az anyag.

(#1258) Fishor


Fishor
senior tag

Sziasztok!

Egy ilyen elektromos rollenek pl xiaomi meddig bírja az akkuja? Hány évente kell kb cserélni? Van már ilyen tapasztalat? Meg mennyibe kerül?

Üdv: Fishor

(#1259) Dr.Zoo válasza Fishor (#1258) üzenetére


Dr.Zoo
senior tag

Szia.

Az M365 épp jó példa, mert abban cellánként lehet akkumulátorokat cserélni. (18650 cellákból van felépítve)
Előbb fogsz benne BMS-t cserélni, szerintem.
A Kugoo-ban szintén lehet cellánként cserélni.

Magyarra fordítva, arra minimális esélyt látok, hogy egy pakkban az összes cella egyszerre pukkanjon ki. A Kugoo-ban 30 darab cella van, emlékeim szerint.

[ Szerkesztve ]

"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."

(#1260) mmdms


mmdms
addikt

Hahó!

Teljesen hozzá nem értőként tudnátok ajánlani 2-3 darab e-rollert, ami
- picit nagyobb kerekű, szarabb úton se taknyoljak el
- 2,5 km oda-vissza meglegyen,
- az ebédet azér ne rázza ki belőlem,
- fogalmam sincs mennyibe kerülnek az ajánlott típusok, sokat azért nem akarok rá áldozni, 15-25 között ha van valami kevésbé szar akkor kipróbálnám ezt a közlekedést.

[ Szerkesztve ]

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#1261) Fishor válasza Dr.Zoo (#1259) üzenetére


Fishor
senior tag

Szia!

Mi az a BMS? Általában azért az akkumulátorok megadják magukat idővel, elhasználódnak (lásd pl kocsinál max 10 év, de fényképezőgép akkut is kellett már cserélnem, nem beszélve a telefonok akkujáról is, azért kérdezem, hogy kb. mennyi idő ami alatt már drasztikusan lecsökken a kapacitás.

Üdv: Fishor

(#1262) Dr.Zoo válasza Fishor (#1261) üzenetére


Dr.Zoo
senior tag

Szia!

BMS= Battery Managment System, most nem találtam Kugoo angol nyelvű videót, de itt egy Xiaomi BMS javítás, a lényeg 0:50-től.
Ezek előszeretettel áznak be, halnak meg a párától.

[ Szerkesztve ]

"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."

(#1263) < CyberBob >


< CyberBob >
őstag

Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy a két roller között mi a különbség, ill. melyiket érdemes megvenni?
Városba munkába járni busz és metró között.

Oxelo town 7 EF V2
Action Easy Rider ABRC-9

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#1264) f3rdzs0


f3rdzs0
senior tag

sziasztok,

tegnap beneveztem egy Town 7 XL-re (az EF nem éreztem hogy megéri a plusz pénzt csak a folding miatt), talán megkönnyíti a metrópótlást.

esetleg azt tudjátok hogy van-e hozzá fényvisszaverő prizma (a hátsó sárvédőre főleg)? láttam a decathlonnál hogy van hozzá lámpa, de már arra se nagyon emlékszem hogy melyik lenne jó rá.

előre is köszi :)

f3rdzs0

(#1265) zsolty28 válasza f3rdzs0 (#1264) üzenetére


zsolty28
tag

Én mindaddig azon gondolkodtam, hogy megveszem az 50 ezres oxelo könnyen összecsukható rollerét, amíg nem hallottam meg, hogy ugyanúgy csörömpöl, mint a jelenlegi Town 7 XL, így lemondtam róla :)

Tudom nehezebb összecsukni a 30 ezrest, de annyi felárat nem ér nekem, hogy a lecseréljem, hű rollerem egy könnyen összecsukhatóra. :C

Új Letöltés - A friss hírek és letöltések paradicsoma: https://ujletoltes.hu

(#1266) zsolty28 válasza < CyberBob > (#1263) üzenetére


zsolty28
tag

Mivel nem ismerem az Action márkát (még hiavatalos weboldalt sem találtam róla), így ha biztosra akarsz menni, inkább az Oxelo-t válaszd!

[ Szerkesztve ]

Új Letöltés - A friss hírek és letöltések paradicsoma: https://ujletoltes.hu

(#1267) berobi78


berobi78
tag

Kérdés Kugoo S1 tulajokhoz. Nem tudom úgy bedugni a töltő csatlakozót, hogy ne szikrázzon egyet (természetesen a 230-ba a másik fele még nincs bedugva ilyenkor). Ez nálatok is így van, vagy nálam van valami gebasz? Köszi

(#1268) pchris válasza berobi78 (#1267) üzenetére


pchris
tag

Nekem nem szikrázik.

(#1269) f3rdzs0 válasza zsolty28 (#1265) üzenetére


f3rdzs0
senior tag

hát igazából én a 40 és 50 ezres között nem éreztem nagy különbséget (7EF és 9EF).

a csapágyakat egyébként érdemes lecserélni (ABEC 5) valami jobbra, vagy nem sokat változtatna?

f3rdzs0

(#1270) Arlic válasza berobi78 (#1267) üzenetére


Arlic
újonc

Szia!

Nekem is szikrázik

Tegnap sikerült vele 29-cel menni :D

[ Szerkesztve ]

(#1271) Rohir


Rohir
tag

Szép napot!

Új roller-t keresnék. Eddig ToldySpor FlexPro-m volt, de Szeptember óta nem használom és a fél év alatt előtte csak elvétve volt használva. Jól megy meg minden csak van pár személyes problémám vele.

- Túl "szűk" a kormány, meg jobban szeretném ha egybekormány lenne, ráadásul pár centivel alacsonyabb is a 185 centim kényelméhez
- Kormányfékre nem tudtam rászokni így feleslegesnek tartom
- Túl nehéz, Itt vidéken buszmegállóig csak cipelni tudom mert párszáz méteren még tolásra se nagyon alkalmas az útviszony a kemény kerekek miatt (inkább felveszem és hordom, hogy ne zörögjön)
- Előző problémámból kiindulva, sokat kell összecsuknom
- teleszkópok túlságosan merevek a 60 kilómhoz (talán híznom kéne) így talán levegős kerekkel jobban járnék

Röviden a lényeg. 2*5 km-re kellene nekem valamilyen roller amit könnyü cipelni, felvinni helyközi buszra, a gyengébb aszfalton nem ráz annyira, kormány elég széles és magas.

Valami hasonlóra gondoltam, de ez nem elég magas és nem is összecsukható, teleszkópos, városi:
[link]

Keret:
- Kickroller: olyan 40-50 ezerből jó lenne kijönni (akár használtan is)
- Elektromos: ha van valami jó + pár 10esért szívesen megnézném.

(#1272) @tco@


@tco@
aktív tag

Van aki télen 2km körüli távot 15-20 km/h tempóban nyomott huzamosabb ideig? Egy Kugoo S1-en gondolkozom munkába járásra (100k HUF fájdalomküszöböm) vagy esetleg egy Ninebot ES1-en (nálam minőség a tempó előtt a kis táv miatt), de nem vagyok benne biztos, hogy a menetszél nem csapja szét a térdemet, csuklómat stb. Igazából nem egy motoros tempó, szóval szerintem nem lenne gáz az a napi 2x15p kb.
+1: még mindig a Kugoo S1 az ajánlott ennyiért (<100k), ugye?
Szerk.: ruhában és táskával 80kg alatt vagyok tutira, szóval az erő nem szempont annyira, végig sík a terep is.

[ Szerkesztve ]

(#1273) Berényi01


Berényi01
újonc

Sziasztok!

Három hete vettem egy INOKIM OX szuper elektromos rollert 565.000 Ft-os áron a hivatalos magyar viszonteladótól és szakszerviztől. 800 W-os motor hajtja. Tök jó lenne, csak van vele egy komoly hiba.

Már az első héten nem fogott az első dobfék! Gyári dobozból vették ki, előttem rakták össze, akkor ott minden tökéletes volt, a hátsó tárcsafék azóta is jól működik, igazából csak azt tudom használni. Eddig összesn 207 Km tettem bele, ami szerintem normális használatnak minősül. Ma vittem vissza MÁSODSZOR az üzletbe, a fékhiba miatt. Mindig elodázzák, próbálnak hülyének nézni, pedig 15 éve használok bicigliket, én magam is javítom őket, értek valamennyire hozzá, de hogy ebből se legyen gond, elvittem egy szakemberhez ( azután, hogy először mentem vissza a szakszervizbe "garanciálisan megjavíttatni", és kb 2 nap után megint nem fogott az első fék!!!).

A szakember előttem szétkapta a kereket, belenézett és azon túl, hogy megállapította hogy a fékpofa anyaga nagyon lágy ( anyaga kb mint egy grafité ) a nagyobb baj, hogy a kerék belső felülete, amire a fékpofa ráfog nincs simára esztergálva, ujjaddal is érezni, hogy barázdált. Ez így simán ledarálja a fékpofát. Ezzel együtt visszamentem, mindezt elmondtam, ismét jött a szöveg, hogy még nem tapasztaltak ilyen jellegű vásárlói panaszt, és szerintük, én behúzott fékkel hajtom a motort!!! Ezért kopik el ilyen hamar! Először megígérték, hogy kicserélik az első kereket, de mikor visszamentem érte, közölték, hogy csak fékpofát cseréltek ismét, ami így csak 4000 Ft lesz garanciálisan, hiszen az első ingyen volt, de a nem megfelelő "rendeltetésszerű használatra" nem tudnak garanciát vállalni.

Ekkor már igen idegesen közöltem, hogy ez nem a probléma megoldása, mert akkor minden héten mehetek új fékpofáért, és valóban így lesz, mert este már nem fogott a fék, mire hazaértem vele! A szobában behúzott első fékkel ellenállás nélkül tologattam, az aznapi fékpofa cserét követően.

"Biztos nem vettem észre, hogy behúzott fékkel mentem hazáig"- fogják majd megint mondani!!! Szóval hülyének néznek, és ilyen árviszonylatban ez nem lenne megengedhető. Vissza fogok menni, de polgári peres úton is elindulok, mert ez így nem járja!

Szerencsére a családomban több ügyvéd is van, majd kiderül akkor is ilyen lenézőek lesznek-e...

(#1274) trp


trp
újonc

Sziasztok,
Kugoo s1 teljesen uj, 'impulzus vasarlaskent vett' a heten erkezett meg, gyonyoru, komoly -Trek- bico tulajkent is kivalo konstrukciokent ertekelt 0. Km-es scooter atado a kivalo kozosseg nemes tagjanak realis aron ( gondolkoztam, metrozos 46 eves csavo vagyok, valojaban nincs szuksegem ra) , (en 90e HUF-ert vettem, a heten a geekbuyingon). Fenykep, Bp-i atvetel nyilvan.

(#1275) Vertigo válasza trp (#1274) üzenetére


Vertigo
aktív tag

Ohhhh, 10 perce rendeltem meg... nyugtass meg, hogy nem feher!!! :D

Tulajok nem tudjak veletlenul, hogy ez jo e ra? [feher, vilagitos, lyukacsosszerkezetu gumi]
...esetleg, ha valaki probalta, puhabb a gyarinal, tapadas?

(#1276) zsolty28


zsolty28
tag

Eladó egy pár napos felnőtt roller, amit azoknak ajánlok, akiknek elege van már az úthibákból! A gyári paraméterek szerint 150 Kg teherbírással, 2 év garanciával.

Bővebb infó és ár a hirdetésemben: https://hardverapro.hu/apro/elado_egy_uj_k-bike_amerikai_roller_ritkasag_defek/hsz_1-200.html

Új Letöltés - A friss hírek és letöltések paradicsoma: https://ujletoltes.hu

(#1277) trp válasza Vertigo (#1275) üzenetére


trp
újonc

Szép fekete. :DD

(#1278) pchris


pchris
tag

Jelentem a Kugoo S1-en el lehet indítani a motort visszafelé. Vagyis, ha lassan is, de tud tolatni. Még nem jöttem rá pontosan a mikéntjére, de a fiamnak ma is többször sikerült ez a manőver. = éves, így pontosan nem tudja mit csinál és milyen sorrendben, de kb úgy néz ki, hogy 1-es sebességhatárolás mellett (csak ezzel használhatja) megy vele tőgázon 20-30m-t, majd teljes erővel fékez (szerintem ő ilyenkor a gázt nem engedi fel), majd a roller mellett sétálva elkezdi tolni a szekeret hátrafelé, mialatt mindkét kart nyomva tartja. Így lassan megindul visszafelé a motor. Felemeltem az elejét és forog a kerék visszafelé. Ha ilyenkor a féket elengedem, akkor azonnal elindul a kerék előre forgással teljes sebességgel. :)
Vagy ez csak nekem új, és már más is tapasztalt ilyet?
Remélem nekem is sikerül majd produkálnom, és rájönni pontosan miként is jön össze ez!

(#1279) berobi78 válasza pchris (#1278) üzenetére


berobi78
tag

Érdekes, majd kipróbálom. Mondjuk sok gyakorlati haszna nincsen :D

(#1280) tarat válasza berobi78 (#1279) üzenetére


tarat
tag

Kb. 50 km utűn a hátsó sárvédő elkezdett végigrepedni a hajlítás mentén. Egy részen már be is tört. Hátsó kerékkel nem volt fékezés. Gyanítom, hogy a négy fém csavar ami tartja az nem volt központos és a folyamatos feszítéssel elkezdte elrepeszteni a műanyagot. leszereltem, megragasztottam plusz tettem rá szigetelőszallagot mindenhova.
A probléma nem tűnik egyedinek, mert az orosz fórumokon is panaszkodnak rá.

Itt pedig a "gyári" megoldás:

https://www.aliexpress.com/item/Rear-fender-for-KUGOO-S1-S2-electric-scooter-fender-parts/32986801423.html

Nem túl jó előjelek...:(

(#1281) Rohir válasza Rohir (#1271) üzenetére


Rohir
tag

Időközben nézegettem lehetőségeket amik nagyjából kiküszöbölik a problémáimat és találtam rá erre:
Razor A5 Air

- nincs kormányfék
- 5 kg
- összecsukás könnyebb
- légkerekes

Ami problémám van vele az a kormány meg hogy elvilegh túl alacsony az rálépő mások szerint.

Esetleg tud valaki hasonlók ajánlani az említett plusz paraméterekkel(Merevebb/szélesebb kormány+magasabb padló picit)?

(#1282) Rohir


Rohir
tag

Nem tudom mennyire új, de jött ToldySport-tól Oxelo easyfold féle roller fele annyiért.
[link]

(#1283) DeFranco válasza Rohir (#1282) üzenetére


DeFranco
nagyúr

láttam a napokban egy ilyen toldysport márkájú rollert a villamoson, minden hegesztési ponton tiszta rozsda volt.

(#1284) gergo7311 válasza DeFranco (#1283) üzenetére


gergo7311
csendes tag

A Toldysport nem a legjobb választás. Az első volt pótolni a hiányzó golyóskosarat a kormányrúdban, majd a gagyi, kemény műanyag markolatokat lecserélni puha, habszivacs markolatokra, valamint SKF ipari csapágyakat tenni a kerekekbe az "ABEC 9" helyett ami amúgy is csak "ABEC 7" volt... Mégegyszer nem vennék Toldysport rolit. Röhej, de pl. az Auchan-os Cup's roller (200 mm kerekekkel) sokkal jobb, igényesebb roller. Ennyit erről.

A Kugoo S1 hez meg csak annyit, hogy az egész egy full gány valami. Meg kell csak nézni, össze van gányolva és kész, szerintetek mennyire lesz tartós? :) Semennyire. Abból a pénzből vehetsz egy igazi Xootr MG rolit 300 (!) kiló teherbírással. Örök élet meg egy nap! Pont attól jó hogy emberi erővel kell hajtani.

Xootr MG roli: (97.000 Ft) : https://www.xootr-roller.hu/mg-felnott-roller/

Ezeket az elektromos bóvlikat meg el kel felejteni, mert előbb-utóbb tönkremegy a vezérlés, az akku, és a váza röhejesen gyenge, és az összeszerelése, minősége... hagyjuk!

Gergő-Budapest

(#1285) DeFranco válasza gergo7311 (#1284) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nem youtubeozol te véletlenül? :DDD

(mert akkor miattad nem vettem toldysportot :D)

(#1286) gergo7311


gergo7311
csendes tag

Ez már roller, inkább egy ilyen mint egy Kugoo S1 és társai. Árban ugyanott van, csak ez minőségi felnőtt roller:

Gergő-Budapest

(#1287) gergo7311 válasza gergo7311 (#1286) üzenetére


gergo7311
csendes tag

De:) Jobban is jártál hogy nem vetted meg, odaadtam a szomszéd srácnak 2 hónapra rá szétment a váza. A Cup's még mindig bírja, pedig rendesen nyírva van.

Gergő-Budapest

(#1288) Hyperion válasza gergo7311 (#1284) üzenetére


Hyperion
senior tag

Hát ebben nem értünk egyet.
Domb tetején lakom, a vasutállomástól 3 kilóméterre.
Nyáron 30 fokban nem fogom a hagyományos rollert rugdosni, hogy szakadjon rólam a víz.

Számomra ez nem sport hanem, közlekedési eszköz.

Nem csak a Kugoo létezik elektromos rollerekből (Xiaomi pl.). Én sem tartom a képek és a tapasztalatok alapján jó minőségű rollernak, de őszintén szólva 100e Ft-ot sosem adnék egy hagyományos rollerért.

(#1289) Dr.Zoo válasza gergo7311 (#1284) üzenetére


Dr.Zoo
senior tag

Ez is egy vélemény.

"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."

(#1290) gergo7311 válasza Hyperion (#1288) üzenetére


gergo7311
csendes tag

Megmondom őszintén, 3 km-re már inkább egy bringa:) De ez csak az én véleményem. Vidéken azért szerettem élni, mert bementem a melóba bringával, motorral, ott lezártam a gépet, majd meló után felültem a vasra, bementem a kapunkon vele, garázs, fészer azt kész. Nem volt gond. De itt pesten ezért is gáz, mert itt csak a kicsi, összecsukhatós rolik játszanak. Van egy Yedoo Mezeq rollerem is, azt feltenni buszra, villamosra, stb. nem lehet:))) Nagy. Így inkább csak rolival, vagy bringával járok itt Pesten mindenhová, igaz a bicaj életveszélyes Pesten és ezt 16 év országúti és kb. 10 évnyi cross BMX-ezés után mondom. 46 éves vagyok, 6 éves koromtól bicajozok, persze igazából 31 éves koromig nyomattam napi szinten, komolyan, télen-nyáron.
Szóval, én ezekben az elektromos izékben nem bízom. Van egy igaz mondás:)) "A láb mindig kéznél van!" :)

Gergő-Budapest

(#1291) Hyperion válasza gergo7311 (#1290) üzenetére


Hyperion
senior tag

Nem biztos hogy jó a bicaj:
Reggel 3km a vonatig, majd 1.5km a munkahely.
Reggel este sokan ingáznak így sokan vannak a vonaton.
Ha biciklivel szállnek fel szerintem azonnal meglincselnenek, hozzateszem joggal. 1 bico kb 3 ulohelyet foglal el..

Szoval van akinek tökéletes az elektromos roller.

Egyébként ha tönkremegy benne valami, nagy kaland. Fillerekbol pótolható szinte mindene. (xiaomi rollerrol beszélek!)

(#1292) gergo7311 válasza Hyperion (#1291) üzenetére


gergo7311
csendes tag

A Xiaomi e-rollerek valóban nem rosszak!

Gergő-Budapest

(#1293) Rohir


Rohir
tag

Ah nekem is mindenképp rollerre van szükség, 4-5 km amit bírok azon a szakaszon ahova kell fáradtás nélkül és ugyan annyi idő mintha BKK-znék.
FlexPro-val az volt a baj, hogy összecsukva össze-vissza nyaklik volánbuszon és ez elég zavaró tud lenni a lábadnak való helynél, ha meg úgy volt hely letéve felborult egy emberesebb fékezésnél/kanyarnál (13 körforgón megyek át járattal), erre lenne talán jó a StreepPro. Csapágyakkal meg ilyenekkel nem volt gondom.
Azon a 4-5km-en meg néhol olyanok az utak/járdák, hogy néhány méterenként kell le/felpattani, ezekre nagyrészt jó lenne a légkerekes Razor A5 Air.

A merevebb/szélesebb/magasabb kormányt meg talán meglehet oldani vásárlással, egy kis kreativítással.

(#1294) berobi78 válasza gergo7311 (#1284) üzenetére


berobi78
tag

Gondolom sokat használtad az S1-et, azért tudsz róla ilyen pontos véleményt alkotni. :F

Én kb. 160km után azt tudom róla mondani, hogy a váz maga, tartósnak tűnik (eddig bírja és nem sajnálom). A műanyag elemek viszont elég olcsó anyagból vannak. Nálam viszont nem jelentkezett a hátsó sárvédő repedés, ellenben az LCD kijelzőt sikerült betörnöm, amikor összecsukott állapotban nekitoltam valaminek.Sajnos annyira puha ott is a műanyag, hogy nem védi meg eléggé a kijelzőt, igaz, az nem üzemszerű, hogy neki üztközik valaminek
Viszont a motoroja jó erős, és nagy előny, hogy összecsukott állapotban kis helyet foglal.

(#1295) Rohir válasza Rohir (#1282) üzenetére


Rohir
tag

Esetleg vágja valaki hogy ez milyen kerékszabványal rendelkezik 200mm-en kivül? Mint a Razor A5 Airnál pl 200x50.
Szeretném inkább ezt venni, de ha lehet akkor felnistül vennék hozzá valami felfújhatót vagy olyan lyukasosat csak nem tudom milyen a tengely, szélesség, stb.

[ Szerkesztve ]

(#1296) Laci8282 válasza Dr.Zoo (#1078) üzenetére


Laci8282
újonc

Hello ezt a led sort hol szerezted be?? Nekem volt rajta csak átfujjták és tönkre ment :(

(#1297) Dr.Zoo válasza Laci8282 (#1296) üzenetére


Dr.Zoo
senior tag

Szia!

eBay, küldtem priviben.

Üdv,

Z

"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."

(#1298) gergo7311 válasza berobi78 (#1294) üzenetére


gergo7311
csendes tag

Lehet hogy több kínai csodarollert és elektromos robogót javítottam műhelyszinten (vitalclub, stb) 2004 -óta mint amennyin valaha te életedben is ülni-állni fogsz. Ne aggódj. Nem sokáig tart az örömöd, a legócskább kínai az összes, kívéve a Xiaomi-t. Az hogy pl. kugoo, vagy e-roller, velox, titan, e-foot, stb. a "márkája" az attól függ, hogy mit szitáznak rá a gyárban. Ha mákod van, akkor még ezt a nyarat talán kibirja alattad.a többit a fantáziádra bízom.

Gergő-Budapest

(#1299) berobi78 válasza gergo7311 (#1298) üzenetére


berobi78
tag

:DDD Nem aggódok, de nyugodtan leszállhatsz a magas lórol. :P

(#1300) tarat válasza gergo7311 (#1298) üzenetére


tarat
tag

Azért a Xiaomi t se hypeoljuk túl. Nincs benne rugó és minden héten cserélhetsz külső gumit rajta. Mindez 1.5 * es aron. A kugoo egy ésszerű kompromisszum. Én is nagy bringás vagyok, de 10 km után leizzadsz és zuhanyozni kell. Na ezért jó az elektromos roller.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.