Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:45

LOGOUT.hu

Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79020) Zoli bácsi


Zoli bácsi
őstag

Hazajöttünk, asszonynak eszébe jutott hogy kint maradtak a ruhái..(Ha hűl a levegő este, visszanedvesednek) :)
Ahogy indult a peca, kapások, ponty, márna, egyszer csak csend lett. A szél fordult, illetve elég jól apadt a víz, nem tudom mi vitte el a halak kapókedvét.
Ja, el is felejtettem mondani, a múltkori tipp nagyon jó volt amit adtatok, tök jó ez a Czero botpánt. Egyszerű használni, és összefogja rendesen a tagokat. :) Vettem párat, de még veszek, lecserélgetem legalább a sűrűn használt botokon.
Ja, múltkor azon sírtam, mennyi a rossz akadásom, volt nap, hogy 3 kapásból ugyan megakadt mind a 3, de pár másodperc múlva leakadtak.....Egy ha meglett.
Úgy tűnik erre is meglett a megoldás. Azt hittem a monofil előkére váltás volt a nyerő, de ma is megakadt minden kapás, fonott előkével, múltkor is...Meg egy ideje. :U
Szerintem sejtitek is mi lehetett a gond. Horgot méretre vettem mindig, nem tulajdonítottam neki sok jelentőséget hogy áll a szára. Mostanában olyan horgokat veszek, aminek a szára befele áll, legalábbis a fül befele hajlik. Ezenkívül elhagytam a kis horgokat, feederezni alapból nyolcast kötök, nagyobb csalikhoz hatost.. Nagyobb, erősebb, befele hajló szárú (legalább a fül) horgokat kötöttem. Figyelek hogy csalihoz megfelelő legyen a horog. Ha más csalit szedek elő, cserélem a horgot is (Ha kell, más méret a csali). Brutális a különbség. Szinte nincs leakadt hal.
Ebből a fajtából kötöttem mára methodozni, 8-as méret. [link] Jól akad, és a hegye se megy ki.


Más. Feldobta a Fb az Epeca reklámját, őszi akció. Ránéztem. Megakadt pl. ezen a szemem: [link] Rákerestem a Google-val máshol mennyi, dobott találatokat, köztük a Sneci áruházat is. Úgy tudtam ugyanaz a bolt, megnéztem, tényleg ugyanaz az üzemeltető..De nézzétek a Snecis árat..: [link]
Mindegy, csak érdekességképp írtam, ha valakit érdekel itt az Epecás akciós oldal [link] Úgy tűnik olcsóbb mint a Snecis oldali akció. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.