Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz dragonfx #15567 üzenetére
Az a dévér kb. 1 kg-s lehetett. Ekkorát nem nehéz kifogni, ahol horgászok (RSD), én főleg este 10-11h felé fogtam ekkorát...
Az a compó elég érdekes volt: a nád felől hallottam a csobbanásokat, elég gyakran volt, és engem zavart, mert nem tudtam, hogy milyen hal lehetett, meg úzsós szerelék nem volt éppen nálam. Mondom dobom oda a fenekező szereléket (parttól kb 2-3m lehetett, de tőlem kb 10m-re). Egy óráig nem volt semmi kapás jelzés, gondoltam, hogy megnézem a szereléket, erre már ott volt a compó a horgonadrian360: ezek a dévérek éppen készültek a forró olaj tepsibe Tavaly max 2x ettem dévért, és ez votl az egyik adag
dragonfx: Ha zavar a nyálkája, akkor mit szólsz, ha fogsz egy közepes harcsát ? vagy esetleg nadály/piocával kell horgásznod ?
fess: a nadályt én is általában a kestyűvel fogtam meg
Viszont 1-2 hete láttam a F&H tv-n, hogy úgy horgásztak nadállyal, hogy a nadályt szétbelezik hosszában, hogy kifogjon a vér, így feltűzték a horogra. Egy horgon egy ilyen kibelezett nadály, és pár db nagy giliszta volt. Erre ráment vagy 10 kg-s ponty
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest